Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cOxeR

    Ármester

    válasz HunChris #59685 üzenetére

    Volt hófogó a tetőn, ezeket leszedték telepítéskor, mert ugye panelek között nem lehet, árnyékol. Én akkor is kérdeztem a havat, nem számít volt a válasz, nincs is hó már…
    Pusztán arról van szó, a magasabb üzleti értek miatt egy azaz egy felmérés esetén nem mondta senki se, hogy ez itt nem szerencsés, ők se, tehették volna.
    Nem is kell szétszedni, senki nem mondta ezt, pusztán elvárom, hogy egy sok éves cég több Mrd forgalommal, kellő szaktudással tudja, hova mit lehet feltenni, milyen kockázattal.
    Na ezaz… de nem össze zárni akarják, hanem nagyobb távolságot tenni… logikus lenne az ami írsz, hogy az alsó sort felhúzni a betoncserép részhez, ezzel annak a lejtése nő, illetve nem annyi hó szorul be a “vályatba”.
    A korcolt lemez ami benyúlik a cserépsor alá, azt kellene magasabbra emelni - betoncserepek alatt, de ugye ez nem egyszerűen megy.
    Tovább megyek, miért nekem kell ezt tudni, miért nekem kell ezt kitalálni? Szerződtem szakértő céggel, nem kis összegre, ne nekem kelljen már bárkit kitalálni megoldani… amihez nincs szaktudásom.
    Elmész auto szerelőhöz, megcsinál valami mechanikai dolgot és nem számol a fajlagos dolgokkal pl villamossági összefüggések, vagy ahhoz nem ért, akkor az természetes és nekem kellene érteni, megoldani ha előtte nem volt gond vele? :)
    Ne nekem mond, december óta semmit nem hajlandóak tenni… csak tologatják a dolgot, ne legyen költség, hátha beletörődök… elköltségelem én a kárt.

Új hozzászólás Aktív témák