- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Alapelv: "Ha rendszáma van, itt a helye!"
Nem a motor mérete a lényeg, hanem az EMBER !!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huszi.gyb
senior tag
Alakul, de már remegve várom, hogy felülhessek rá... Ilyen szép, napsütéses időben
rohadok a BKV-n.Nem baj, holnap elmegyek a PUG hátsó gumijáért, hét elején meg elviszem gumishoz, legalább az is álljon össze többé-kevésbé Ha rajta lesznek az új gumik, elkezdem árulni, akkor is, ha még nem tökéletes.
www.dongosofor.hu
-
huszi.gyb
senior tag
Na igen, azt tudom, hogy reális árakat számol, de 30+k csak a henger. DID vezérműlánc, hengerfej felújítás, karbi rendbeszedése (szerencsére erre "csak" munkadíja van, bár még lehet 1-2 apróság kell). Pár műanyag, szilentek, ilyesmik... (Plusz olajat, tömítésszettet, fagyállót...stb már én vittem).
De nem csak ezen pörgök most, ez már lesz amennyi lesz, ki kell fizetni, és kész.
Max eladom az egyik vesém.[ Szerkesztve ]
www.dongosofor.hu
-
szmissz
senior tag
válasz nyogo83 #7932 üzenetére
No, miután már kaptál ugyan pár választ, de nem fedték egészen pontosan a valóságot, jelentkezem én.
Igen, automatára korlátozott A1 (B215) jogsim van, automatával vizsgáztam, benne is van a kód (78).
Ha neked neked 101-van benne csak, akkor megúsztad, egyébként az sem a szemüveg kódja, hanem az "1. egészségügyi csoportban alkalmas". Nekem is az van benne és legfeljebb napszemüveget jelenthetne.
Amikor felvitték a rendszerbe, először nekem se írta be a csaj, örültem is, aztán észrevette és csinált újat...
[ Szerkesztve ]
Tiszteld meg a másik felet azzal, hogy válaszolsz a privát üzenetekre!
-
nyogo83
senior tag
válasz szmissz #7963 üzenetére
Köszi!
Akkor ezek szerint tényleg kihagyta és így vitte fel a rendszerbe.
Egyébként ezt már hallottam másoktól is, hogy robogón vizsgáztak és mikor megkapták a jogsit akkor ott már elfelejtették berögzíteni.
Gondolom annyira kevés automatára korlátozós jogsit csinálnak, hogy egyszerűen csak rutinból csinálja az okmányirodában a jogsit és nem is figyeli. -
Peczek
aktív tag
Tisztelt sporttársak,
nagyrobogóhoz, plexivel, hátul doboztartóval, valaki használ-e kültéri ponyvát és milyet ? Egy Kymco Xcitingről van szól, és kéne rá valami ponyva.
Köszi
-
Hauptmann
addikt
Látom ez a mániád. A Bálnán az egyik index kezd felválni, mivel ragasztottad oda? Van itthon ketoldali ragasztószalag, csak az nem időjárás álló.
Grillo,
Városban nekem sem hiányzik a váltogatás. Autóban is automata van. De amúgy nem elképzelhetetlen, hogy ha jól el tudom adni a Habanát, veszek valami 250 cm3 körüli váltós, öreg motort. Pl. késői Pannónia, bár ahogy olvasgatom, magas a szopóroller faktora.
[ Szerkesztve ]
-
Hauptmann
addikt
-
huszi.gyb
senior tag
Dobozzal együtt Majára már kicsi a ponyva, amit vettem, nem ér le teljesen lentre. Dobozt fel szoktam hozni, nem hagyom az utcán, így tökéletes.
Citybikeból még némi okosságot is tudok hozzá.Más:
Ma mentem Majával 17km-t. Szépen húz, apróságok még vannak. Hátsó fékbetét és gyújtótrafó csere még lesz.Árban is kibírható a javítás. Marcell is nagyon elégedett a gépsárkánnyal, megbeszéltük hogyan tovább, még pár apróságot megold, jövő héten elhozhatom
www.dongosofor.hu
-
kcsa
veterán
jön a szezon, kb másfél órája motoros rendőr balesetezett Árpád hídnál. Körülményeket nem ismerem, csak a fetrengő motort láttam.
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
kcsa
veterán
válasz Something_ #7976 üzenetére
úgy kell azt. tavaly engem is ebben a felszerelésben csaptak el
Átszaladtam anyámhoz, rendesen kabát, kesztyű, ahogy kell, majd rájöttem hogy otthon hagytam amiért végülis elindultam, gondoltam nem öltözök már vissza, negyed óra és vissza is érek. Hát nem
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
Peczek
aktív tag
válasz Hauptmann #7941 üzenetére
Térdprotektor: én a darázsgarázsost vettem ( bocs kaptam), bukni még nem buktam vele, de hordani kényelmes, és a hideg ill. a menetszél ellen is jó. Tépőzár, leveszed- felveszed oszt haladsz.
-
Hauptmann
addikt
Melyik Asesso-t vettétek? Három hosszban lehet kapni?
A Darázs Garázsos is jónak tűnik.
Úgy döntöttem, hogy kell egy magasszárú motoros cipő is, ebből tudtok ajánlani valamit? Hiába volt rajtam a balesetkor magasszárú túracipő, azt nem erre tervezték.
-
-
Hauptmann
addikt
válasz Something_ #7983 üzenetére
Valami ilyesmire gondolok. Városban ez lenne talán az ideális. Tartja a bokát, plusz protektorvis van benne, és nem hosszúszárú.
-
SirKero
őstag
Én garázsban tartottam a masinát tehát gyakorlatilag csak a por ellen kellett. Együtt vettük egy barátommal akinek kinn áll a DL 650 a szabad ég alatt és ő azt mondja meg van vele elégedve.
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
Bogyó bá'
nagyúr
Nekem ugyanilyen ponyvám vana Csótányhoz, használtan kaptam ajándékba egy ismerőstől, aki a 400-as Burgijához vette még a balesete előtt. Csak ritkán használom, de két év alatt semmi baja nincs. Szintén oldalfalak nélküli tető alatt van a gép.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
huszi.gyb
senior tag
Ebből a nagyobbikat. Hátrány: A plexin kicsit látszik, polírozni kéne, előny: Nem rohadnak az alkatrészek az esőn...
Nekem utcán áll a gép,sokat számít a ponyva. Eddig kb 4 hónapot használtam, árához képest jól bírja.
Maja: Kimaradt tegnap, Marcell átnézte a 4Road-ot, mondta, hogy a javítások eléggé rondák lettek (én is láttam, de valaki legalább vállalta). Ki fogja azt is javítani
[ Szerkesztve ]
www.dongosofor.hu
-
Hauptmann
addikt
válasz Something_ #7992 üzenetére
Akkor mit kéne venni, hogy rendesen védjen? Hosszúszárú csizma?
Mondjuk, cipőt nem vennék neten, mert van 44 körüli a lábam, van, amikor a 45-ös jó csak.
-
csongi
Topikgazda
Most nézem a Discovery-n a Vad motorosok sorozat egyik részét.
Egy tank egy sárvédő és némi kis festés amiből egy chopper lesz, akkora kihívás 2 hét alatt megcsinálni, hogy csak na. esküszöm kimennénk így közösen, nem lenne konkurenciák -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó PIE631FB1E BOSCH Beépíthető főzőlap
- Himiway Zebra Step Thru 2023 elektromos fatbike
- ÚJ EcoFlow Delta 2 MAX 2kWh LiFePo4 3200W hordozható akku védőborítással, kempinghez is, GARANCIA
- ÓRIÁSI Philips Hue csomag - Hue Go, Iris Black, Play Bar, Light Strip V4 stb...
- DXRACER Prince Series L kék fekete gamer szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest