- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
16-án lejár az egyenleg felh.ideje. Ma reggel jött egy sms, hogy ha addig feltöltöm, jóváírnak +1250Ft-ot. Király. B-)
-
wwhy
veterán
válasz mukibuci #13552 üzenetére
konkrétat én sem látok, de csak sugall valamit ez a mondat:
A díjváltozás mértéke megegyezik a fogyasztói árindex változásának mértékével.
illetve:
Az Előfizetőt az egyedi előfizetői szerződés alapján terhelő díjak és az Általános Szerződés Feltételek Díjszabásában meghatározott díjak a Központi Statisztikai Hivatal által, a Központi Statisztikai Hivatal honlapján (www.ksh.hu) közzé tett előző évi éves fogyasztói árindex (infláció) alapján, annak mértékével, évente, a megelőző év december 31-i mértékhez képest módosulnak automatikusan. A díjak automatikus módosulásának időpontja az éves fogyasztói árindex változásának Központi Statisztikai Hivatal honlapján történt közzétételt követő második hónap első napja.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Otisz
őstag
Keresgéltem itt a fórumban, de nem találtam választ a problémámra.
Mitől van az, hogy egy ideje, ha kikapcsolom a telefonom, bekapcsolás után nem jön SMS értesítés arról, hogy kik, mikor és hányszor kerestek?
Változott valami a Vodafone-nál ezügyben? Készülékhiba kizárva, mert 5 különböző készüléken is ugyanez a jelenség.(OO[IIII][IIII]OO)
-
tomp
félisten
Ha regelek a my vodán, meglehet nézni a netes forgalmat?
-
Andie
őstag
Sziasztok!
Volt itt valaki a vodafone ügyfélszolgálatáról, talán ő tud nekem válaszolni - vagy talán ti is...Másfél éve (2009.szept) kötöttem egy előfizetési szerződést a vodánál, kb 10 éves vitamaxozás után. Bevittem a számomat a szerződésbe (V.Plusz 100 csomag asszem), a párommal együtt, igy családi csomag lettünk. Kértem egy telót is, Samsung s5230-at, ami akkor kb 25.000 ft értékü volt, de a biztonság kedvéért kértek 15.000 ft kp-t is, biztos nem voltam elég megbizható ügyfél 10 év vitamaxozás után. Sebaj, bár erősen gondolkodtam, hogy felállok, azt otthagyom az egész bagázst (ahogy öcsém csinált, és átment a telenorhoz még aznap), de türtöztettem magam, és maradtam.
Most jött a következő fordulat. Szeretnék egy Samsung Galaxy S-t venni. Megtehetem ezt egy mobil shopban (xxlgsm, gsmline), 95-97.000 ft körüli összegért, samsung garival, számlával, mindennel együtt, és semmiféle hüség meg szolgáltatófüggőség nem jön a képbe.
Vagy megtehetem ezt a vodánál, jelenleg 115.000 ft körüli összegért. Hát nóóóóórmális?
De ez még haggyán, meg sem tehetem!!! Ugyanis még nem járt le valami 2 éves hüségem (amit úgy hittem, a csomaghoz vállaltam, de ezexerint nem, hanem a brutál értékes 25.000 ftos telóhoz??), igy meg sem vehetem, majd csak valamikor júniusban.
Ráadásul az új telóhoz komolyabb csomagra is lenne szükségem, mondjuk egy Plus 200 Surfre, ami majdnem a duplája a mostaninak árban.
Tehát a Vodafone a saját maga ellensége, és egyrészt nem akarja, hogy nála vegyem meg a 100ezres telót, másrészt nem akarja, hogy nagyobb csomaggal többet fizessek neki havonta? Elvileg 2 éven belül nem vehetek akciós telefont. Könyörgöm, 115ezer ftért a Galaxy S akciós??
Tehát most ott tartok, hogy
- vagy megkapom a vodától valóban kedvezményes áron (mondjuk 60-70-ért), és akkor tőlük veszem, és kérek egy nagyobb csomagot
- vagy megyek, és megveszem egy mobilboltban 97-ért, függetlenül, stb stb., és átviszem a számomat valami másik szolgáltatóhoz, ahol ügyfélként kezelnekSzerintetek?
Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
club1
veterán
A Vitamax, Domino, Praktikum ügyfelek sehol nem számítanak jó ügyfélnek/előzménynek.
A Galaxy S listaára függetlenül 130 e Ft.
Tudomásom szerint a másik kettőnél 2009. szept-ben kötött 2 év hűséges előfizetésre, pillanatnyilag náluk sem tudsz új mobilt venni.
Ha van adószámod, pl. válaszd a Telenor menedzser csomagjait (mert tényleg jók), de ők sem fognak 2 év alatt új kedvezményes mobilt adni, és elengedni...
Én már nagyon régóta csak független készülékeket veszek, de nem a szürke (így-úgy beszerzett/függetlenített, bolti garanciával rendelkező), hanem a hivatalos kereskedelmi csatornákon. -
Andie
őstag
Hol ennyi a Galaxy S listaára? Ki szabta meg? A voda meg elég hüje akkor, ha azt hiszi, hogy 15.000 ft-tal (130-115) magához tud láncolni 2 évre.
A boltban egyébként nem szürke, bolti garis telók vannak, hanem samsung garanciás, tehát bármelyik samsung bolt elfogadja.
De mik ezek a hivatalos kereskedelmi csatornák egyébként?Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
wwhy
veterán
A hűség a az előfizura vonatkozik valóban, de új telót az adott 2 éves szerződés lejárta előtt 3 hónappal vehetsz úgy, hogy meghosszabbítod az adott szerződést (ha nem így lenne, akkor hetente/havonta vennének/cserélnének az emberek telefont). a Kiskapu, hogy hosszabbítás előtt átváltasz a neked tetsző csomagba (havonta 1x válthatsz, ha nincs tarifahűséged is) majd úgy veszed a telót.
Vagy új előfizu az új telóval.[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
-
Andie
őstag
Tehát ha most, még 7 hónappal a 2 év lejárta előtt átváltok a plus 200 surf csomagra (ami amúgy is kell majd a Galaxyhoz), akkor akár aznap megvehetem náluk a telót? (mondjuk még igy is drágábban, mint a gsm boltokban, de ettől most tekintsünk el)
Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
wwhy
veterán
Nem, telót ugyanahhoz a szerződéshez csak 3 hónappal annak lejárta előtt vehetsz. A tarifacsomag-váltástól a szerződésed (hűséged) ugyanaz/ugyanolyan hosszú marad. Azonnal csak új szerződéssel tudsz telót venni (amihez nem kizárt az újabb kaució kérése).
-
MODERÁTOR
Nana, ha van 3 befizetett számlád ÉS nincs tartozásod, akkor a következő, új előfizetésnél már nem kérnek kauciót.
Mellesleg Surf csomagra sem lehet váltani, csak új készülék vásárlásával, tehát majd a 2 év lejárta előtt 3 hónappal, úgy már csak 99990 lesz a Galaxy S
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
club1
veterán
A Galaxy S végfelhasználóknak javasolt listaárát a Samsung Electronics Magyar Zrt. riportolja a kereskedők felé. Természetesen ettől lefelé és felfelé is el lehet térni a 10% árrés terhére. A hivatalos csatornák pedig az a két nagykereskedő, akin keresztül a Samsung Electronics Magyar Zrt. forgalomba hozza a készülékeket. A nem hivatalos csatornák pedig jó sokan vannak...
-
tomp
félisten
Mától vodás lett a netem. A sebesség vegyes. 80-220KB/s között mozog. Gondolom terhelés alatt van a vas. Na majd pesten dől el milyen.
-
Hellooszia
csendes tag
Ha az online shop-ban rendelek telefont új előfizetéssel, akkor is kérhetnek előleget?
-
Hellooszia
csendes tag
válasz mukibuci #13572 üzenetére
Köszi! És ennek a mértéke mitől függ? Ha bemegyek személyesen egy új előfizut kötni, rám néznek, nem vagyok szimpatikus, akkor x ezer forint, ha meg szimpi vagyok, semmi? Mert tőlem eddig soha nem kértek előleget telefon vásárlásakor, csak tudom, hogy kérhetnek. Nem értem...
-
MODERÁTOR
válasz Hellooszia #13573 üzenetére
Havidíjas előfizetői szerződés esetén az ügyfelek előzetes hitelbírálaton esnek át, a vizsgálat eredményének függvényében a Vodafone jogosult a szolgáltatás igénybevételét előleg vagy egyéb más biztosíték (pl. bankgarancia, kezesség stb.) adásához kötni.
A hitelelbírálás napját megelőző, három, teljes hónapra szóló, más magyarországi mobilszolgáltatónál befizetett, a hitelbírálatban részesülő személy nevére szóló telefonszámla, valamint ezek kifizetését igazoló csekk - vagy egyéb, a teljesítést igazoló dokumentum - felmutatása a hitelbírálat során pozitív hatással bír, végeredményét azonban több tényező is befolyásolhatja.Nem arcra megy, a webshopban sem kell beküldened egy fotót magadról amúgy 4db hsz-t kellett volna visszaolvasni
-
reamor
csendes tag
Sziasztok!
Egy hete van új előfizetésem, és új számom a Vodafone-nál.
Ma jött egy sms a 17601-ről, valami társkeresős témában. Sajnos véletlenül válaszoltam rá egy üres sms formájában. Pedig nem akartam, csak megnyomtam véletlenül a küldés gombot. :-(
De én nem rendeltem semmi ilyesmit, gondolom valami emeltdíjas hülyeség.
Lehet hogy az új számomhoz kapcsolódik valamiképp?
Mit tegyek? Valakinek valami ötlete?
Nem akarok emiatt fizetni, mikor semmi közöm hozzá.Köszi
reamor
-
reamor
csendes tag
válasz mukibuci #13584 üzenetére
a 17601-re elküldtem a STOP szót, utána visszaírtak, hogy a szolgáltatást kikapcsoltuk.
remélem hogy ennyiben is maradunk.
(erre sem én fizettem elő, csak valahogy jött). Nem is akarnék ilyen hülyeséget csináni, hogy emelt díjas sms-re regisztrálni.Köszi a gyors segítséget!
-
tomp
félisten
Vki használja a Vodafone Pakk-ot? (Java alapút, nem a droidost)
-
-
bandus
veterán
sziasztok!
azt lehet tudni, hogy van-e a vodánál a drágább telókra rszletfzetési lehetőség? ideje lenne cserélni, s szeretnék valami okostojást, de egyszerre nincs kedvem kifizetni érte egy nagyobb összeget. a többi szolgáltatónál találtam ilyen lehetősget, de a voda honlapján nem tudok eligazodni :/
annyit sikerült még kiderítenem, hogy a vodánál havi 500 mb-os csomagok vannak netezésre. namost ez mire elég, ha nem nézek jutubot, meg videókat nagyon, csupán "szörfözök". persz enem sokat, mondjuk heti 10 órát. átlagos weblapokat.
[ Szerkesztve ]
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
MODERÁTOR
válasz bandus #13588 üzenetére
http://www.vodafone.hu/arlista és ott legfelül nagybetűkkel: részletfizetési árlista
-
Genji
őstag
Egy pozitív élmény a közelmúltból:
1270en félretájékoztattak egy belső számhordozásról, ugyanis a meglévő előfizetésemhez (aminek a tarifacsomagját már megszüntették) szerettem volna rendelni egy vitamaxos számot ami szintén a nevemen volt. Az ügyfélszolgálatos azt mondta persze semmi gond, de később kiderült, hogy erre nincs lehetőség. Panaszt tettem mire felhívott vmi manager pali, azzal, h vizsgálatot indítottak visszahallgatták a beszélgetésemet a kollegával és mivel félretájékoztattak megcsinálják a kért tranzakciót. Korrekt dolog.MÁS: Motorola Defy már kapható/mikor lesz kapható Vodánál? Ügyfélszolgálat semmit se mond.
a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
tomp
félisten
Hát ez a voda a Bp-Miskolc közötti vasúton vmi élmény...
-
Styleboy
tag
Hali mindenkinek.
Arra a kérdésre keresem a választ hogy melyek azok a telefonok amiket megveszek a vodánnál, de alapba függetlenek. Mivel a páromnak T-mobilos és nekem is van egy t-mobilos kártyám a Vodás előfizetésemen kívül, csak mi a t-mobillal ingyen beszélünk egymás közt. És ugy szeretnék telefont venni hogy mind két kártyát tudja kezelni.Hallotam aról is hogy lehet venni a szolgáltatóknál fügetlenítő kódot,csak azt nem tudom hogy ez van e a vodafone-nál is. ÉS ha igen mennyiért?
Egy telefont tudok ami fügetlen alapból, az a Motorola Defy.
Válaszokat előre is köszönöm"Aquila non captat muscas" --- azaz "A sas nem fog legyeket"
-
konorti
csendes tag
Vodafone oldalon belépek:
Köszönjük, hogy már 102 hónapja kitüntetsz minket bizalmaddal!
Válaszd ki most új mobilodat a Komfort árhoz képest 2000 Ft kedvezménnyel*, melyet csak a Te ajánlatodban vehetsz igénybe. Ajánlatunk 2 éves hűségszerződés aláírásával érvényes.
Vicces ez a vodafone, kaptam 20 Ft-ot minden hónapra LOL
Legközelebb majd felhívnak, hogy mivel hűséges előfizetőjük vagyok kapok egy ajándék percet minden hónapbanMás téma:
Nálatok is ilyen 50%-os processzor terheléssel fut a Vodafone Mobil Broadband Lite? -
auth.gabor
tag
Tanácsot szeretnék kérni... Vodafone helyett Telenor vagy T-Mobile?
A ok az alábbi link alatt:
http://wiki.javaforum.hu/pages/viewpage.action?pageId=10813442Ps.: Ezt így megkapta az ügyfélszolgálat is...
https://iotguru.cloud
-
MODERÁTOR
válasz auth.gabor #13598 üzenetére
Hosszú, valamint nem egészen értem miért itt kérdezed? Van telenor és tmobile topik is
Ps: beleolvasva egy része nettó hülyeség (nem sértésként), pl miért egy ezeréves Spicát nézel, ami egyrészt nem kapható, másrészt viszont vélhetőleg nincs rajta ártámogatás, mert azt átcsoportosították más (elérhető) készülékekre?
[ Szerkesztve ]
-
auth.gabor
tag
válasz mukibuci #13599 üzenetére
Nem sértésként, de mi a nettó hülyeség?
A példád azért érdekes, mert Spica még kapható, továbbá a végén Galaxy S-t néztem meg pontosabban, a Spica csak érintőleges példa volt.
És azért Vodafone topic, mert Vodafone problémákról van szó, szerintem komoly problémákról és nem nettó hülyeségről.
https://iotguru.cloud
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs