-
PROHARDVER!
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Süsüke-
csendes tag
válasz <NewL> #14437 üzenetére
Szia!
Mivel Flottás csomagot használsz, ezért készülék vásárláskor az alap kategóriát kell nézned. De ha regisztrálsz a Köszönet Programra akkor még kedvezményt is kaphatsz. A Köszönet Programon belül 3 különböző szintbe sorolhatnak be a költésed alapján, Klasszik Kiemelt, VIP szintek vannak. A lényeg hogy ha Flottások mindig eggyel rosszabb szinthez mérten tudnak készüléket vásárolni pl: ha Kiemelt szintben vagy a Klasszik szint árán vehetsz készüléket.
Sajnos a 1270-es ügyfélszolgálaton nem fogják kiadni a kapcsolattartó adataid, azt neked kell kideríteni. Javaslat ha tudod a nevét keres rá közösségi oldalon vagy tudakozóban, vagy ha már tudod a nevét anyukád légénél keresd fel személyesen. -
ottoyes
senior tag
Olyan jólenne,ha ez a nagy,nemzetközi,...stb cég megválogatná a magyarországi partnereit,mert akkor nem kerültünk volna kapcsolatba az X céggel.Remélem hamarosan lezárul végre ez az "együttműködés" és akkor örömódákat zenghetek eme ... cégről minden fórumon.Tudom,jólenne pár konkrét mondat...de azt majd késöbb.Kiváncsi vagyok mennyire,ill. meddig hülyék..
Ottoyes
-
ottoyes
senior tag
jaj...nemide akartam,hanem...izé...bocsi
[ Szerkesztve ]
Ottoyes
-
kp78
addikt
Meg tudná vki mondani, hogy mennyi a vodánál a HTC wildfire S, mert a honlapon fent lévő 05.16-tól érvényes listán nem találom.
Szerk.: látom, csak május 30-tól lesz
[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Unokaöcsém kapott ingyen netet egy hónapig, de valamiért nem megy. Mik az APN bellítások? Vodafone845 a tel. és vitamax a csomag. .
═════════════════════════════════════════
-
enginev3.0
félisten
Ha egy telefon le van tiltva vodafone-os hálózaton, akkor azzal mit lehet tenni? van valami megoldás hogy ismét használható legyen vodafonnál is?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Studi22
aktív tag
válasz enginev3.0 #14466 üzenetére
Szia!
Ha imei tiltás van rajta és Voda csinálta akkor teljes belföldi mobilhálózatból van tiltva(gyanusítom hogy T és Telenor is dolgozik).Ha letudod igazolni(jótállási jegy,számla,adásvételi,stb),hogy Tiéd a telefon akkor bármelyik vodába kérheted az imei tiltás feloldását,telefonszám és ügyfélbiztonsági kóddal.
A világon a legveszélyesebb dolog,mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
-
-v-
addikt
Sziasztok!
VitaMax Instant usb-s netet szeretném használatba venni, de 2 gépen is ezt produkálja:
[link]
Mit kell csinálnom vele? Ír itt valami olyat, hogy nézzem meg jó számlatípus van-e megadva, és a nő is mondott vmi ilyet a boltban, hogy a feltöltőkártyásat állítsam be, de nem látom ezt hol kéne állítani! Segítsetek légyszi! Köszi!Üdv
-
pandor
tag
Tudja valaki, hogy mikor várható a Vodánál készülékárlista frissítés?
Szerk: ahogy nézem, pont ma frissítették
[ Szerkesztve ]
-
Viktojka
tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a vodafone tilt-e le készüléket az előfizetés nemfizetéséből kifolyólag? Pl. a hardveraprón, vagy egyéb aukciós oldalon hirdetett előfizetéses készülékeket nyugodt szívvel meg lehet vásárolni, vagy "visszanyalhat a fagyi"?
-
beers
addikt
Sziasztok!
Ha vinném a számomat a Telenorhoz, akkor a V-nél is szólnom kell, vagy elég bejelenteni a a másik szolgáltatónál?
M&N
-
-Süsüke-
csendes tag
válasz Viktojka #14471 üzenetére
Számla tartozás miatt készüléket nem tilt a szolgáltató, viszont ha valakinek ellopják a telóját akkor a tulajdonos az IMEI szám alapján tiltathatja a telefonját, amivel már nem lehet mit kezdeni. Szóval nem érdemes kísérletezni inkább vedd meg a szolgáltatódnál vagy másik szolgáltatónál függetlenül.
-
beers
addikt
válasz -Süsüke- #14473 üzenetére
Mivel nem telefonálok sokat, de az állandó net kellene a telefonomra!
Voda feltöltős úgy néz ki, hogy 1000Ft-ért (a lélektani határ erre ennyi nálam) kapok 50M-át és kikapcs ha lejárt, Telenornál ez 100M és "csak" korlátozzák! 3 hónap pedig free
Megnéztem, előfizettem az 50M-ásra próbaként, nekem napi 3-4M bőven elég!M&N
-
Windsurfer
tag
Sziasztok!
Vodánál az előfizetéses Internet Easy-hez ingyenes a vodamail szolgáltatás (smtp) vagy még külön megkell hozzá rendelni plusz pénzért?
A weblapon nem találtam erre vonatkozóan semmit.Köszönöm
Motorola Defy Full Stock ^.^
-
MODERÁTOR
válasz Windsurfer #14479 üzenetére
500Ft az alap postafiók, 1GB tárhellyel.
Az SMTP csak akkor fog működni, ha ezzel rendelkezel, és akkor is csak a vodamail-es emailcímmel tudod használni.
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
spanyoll
addikt
Remekbe szabott vodás szakértelem: bemegyek, mondom szar a mobilnet, a gép nem ismeri fel, meg semmi. Okés, mr rendszergazda megnézi. Nézi, nézi, erre kitalálja, hogy azért nem megy mert az updatek nincsenek fent, és biztos az a baj. Mondom nézze csak meg jobban, tuti az a para? Szinte biztos, hohgy igen, de ha mégsem akkor húzzam újra a rendszert, mert akkor max az lehet a baja.
Később kiderítettük mert volt rá idő, hogy nem az update volt a baj (miért is lett volna az? idióta ) , hanem a vmware usb kontrollere zavart csak be. Köszönjük szépen vodás "rendszergizda""Super perfundo on the early eve of your day."
-
beers
addikt
válasz -Süsüke- #14481 üzenetére
Ez szép és jó, de a hónap végén azt kellene néznem, kit hívjak még fel, hogy lebeszéljem az előfizetés árát!
Nekem, ha van 30 perc beszélgetésem, akkor sokat mondok!
Mehetnék flottába is, de 2500Ft 15Ft-os alapon soha nem fogyna el nekem....!
Marad az átlépés, aztán meglátjuk!
Jut eszembe, a számhordozás vissza mennyi idő után lehetséges?M&N
-
MODERÁTOR
válasz Windsurfer #14483 üzenetére
miért nem használod a gmail-ét? Azzal megy minden...
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
juliabrilke
veterán
Arról tud valaki infót mondani, hogy céges flotta kedvezménnyel milyen internetet és mekkora összegért igényelhetek?
Ha lesz valaki, akkor cégnevet privát üzenetben küldök.
-
beers
addikt
válasz juliabrilke #14488 üzenetére
A kapcsolattartót érdemes erről megkérdezni, ő tud leginkább naprakész választ adni!
M&N
-
romulan
tag
Van valakinek infója arról, milyen ütemben fejleszti hálózatát a Voda?
Azt mondják 99%-os 3G lefedettség lesz. De konkrétan hol és mikor?
Képtelenség bármit is kiszedni belőlük. -
Hmura
tag
válasz -Süsüke- #14493 üzenetére
Persze, hogy meglesz, mint ahogy meg kellett volna lennie
az 50%-os lefedettségnek 2010-re is. Az sem lett meg.Amúgy jelezném, hogy hétvégén voltam Zalában, nem hogy
teljes 3G lefedettség nincs, hanem több helyen még a 2G
sincs meg, főút mellett. Simán szakadt a vonal, a 86-oson.Ha kételyeid lennének:
http://vodafone.hu/lefedettsegi-terkep -
-Süsüke-
csendes tag
A lefedettségi térkép az csak tájékoztató jellegű, nem venném figyelembe főleg a mai világban, ahol már ilyen hatékony a fejlődés! Nem tudom hogy te milyen modemet használsz , lehet a régi szappan tartóval nyomod. De a legújabb modemmel már a 86-os, 76 és a 74 -en is és a környékén is jó a voda nete.
[ Szerkesztve ]
-
Hmura
tag
válasz -Süsüke- #14496 üzenetére
Sorry, de én TELEFONÁLNI nem tudtam, nem hogy netezni.
De hogy lehűtsem a lelkessdésed a hihetelen fejlődéssel
kapocsolatban:
http://www.nmhh.hu/dokumentum.php?cid=26926Ez azért eléggé hivatalos, mert az NMHH hivatalos
lefedettségi térképe. Itt még Zala ötöde sincs lefedve,
(8. oldal)
plusz a 2g lefedettségben is fehér foltok vannak.....
(7. oldal)[ Szerkesztve ]
-
F.B.I.
veterán
Én komplett Miskolc-Budapest vasútvonalon nem tudok egy 2 órás úton 90-100 percet beszélni, teljes térerőhiány vagy szakadás miatt. Jah és percben kiszámláznak, egy 1 perces beszélgetés lemegy 10 részletben. 2011! Gratulálok! Már 5 éve vagyok előfizető de kezdem megunni, jövő hónapban váltás lesz mindegyik kártyánkkal.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
nagyúr
válasz F.B.I. #14498 üzenetére
Egyetértek az előttem szólókkal. Én minden számom, ami a nevemen volt, elhoztam, vártam 7 évet, hátha történik valami,de csak ígéreteket kaptam. Szülőfalum szoktam látogatni, másik két szolgáltatónak full térerje van már ott, és EDGE, vodával meg épphogy lehet beszélni, EDGE meg ugye 2012-ben lesz valamikor arrafelé... Meguntam, elhoztam a számokat. Sajnálom, mert az előfizetésekkel, és a szolgáltatásokkal meg voltam elégedve,sajnos amint kiléptem Budapestről, ennek végeszakadt.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- Nyomtató topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gigabyte alaplap topik
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- PLC programozás
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest