- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz kokokka #44597 üzenetére
Nincs, de pl. Next M/L/XL-hez simán járhatna ilyen és néhány hasonló "prémium" szolgáltatás, hamár a készülékárak nem követik a díjcsomagok havidíját, mint egy normális országban...
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
LilProphet90
senior tag
Sziasztok, afelől érdeklődnék, hogy használtan, garanciálisan vásárolt T-Mobile-os készüléknek mennyire zökkenőmentes a garanciaérvényesítése? Még nem voltam ilyen helyzetben, azért nem tudom, miként működik, hogy más névre lett vásárolva, stb. Illetve csak a jótállási jegy áll rendelkezésemre, mennyire megoldható így a számla pótlása? Előre is köszönök minden segítséget!
Zenei alapok, remixek: http://www.reverbnation.com/lilprophetmusic
-
Varszegig
veterán
válasz LilProphet90 #44604 üzenetére
Ha nem te vetted, nem fogják neked a számlát pótolni. Az eredeti tulajnak kiadják.
Normál garanciaidőben a törvény szerint elég a garancialevél, de ha már önkéntesen vállalt időszakban van a készülék, akkor kellhet a számla.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Minek a számla? Garancia ügyintézéshez elegendő a garancialevél.
-
LilProphet90
senior tag
válasz pepe091 #44606 üzenetére
Köszönöm a válaszokat. Amiket olvastam (pl.: a jótállási jegyen), abból úgy jött le, hogy csak számlával együtt érvényes. Elvileg még júliusig benne van a 12 hónapban, úgyhogy nem lehet gond. Köszi a segítséget még egyszer!
Zenei alapok, remixek: http://www.reverbnation.com/lilprophetmusic
-
club1
veterán
Milyen telefon és mi a gond vele?
-
St3ven
addikt
Adott egy T-től vásárolt BlackBerry Z10.
Mi kell ahhoz, hogy értesítsen a bejövő emailekről, és emaileket tudjon küldeni?
[ Szerkesztve ]
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
zzz03
őstag
Sziasztok! Nincs valami trukk, okossag, mondoka, hogy ne 6500ft-ba keruljon nekem, ha az egyik flottabol a masikba mennek at (telekomon belul) es meg szeretnem tartani a szamom.
-
St3ven
addikt
válasz sarkanyolo2 #44612 üzenetére
& pepe091:
Akkor egy sima netcsomag nem is elég? Illetve fordítva is érdekel: ha van BIS, nem kell feltétlenül mellé netcsomag?
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
törölt tag
Ha ilyen csomagot szeretnék majd az új telefonomhoz: Next S
Aranytárskártya díjcsomag ,akkor mi szükséges hozzá? Tehát ezt az aranytárskártyát meg kell igényelni (ha igen, tudnátok dobni egy linket?) vagy elég ha csak arany szintű vagyok és nem kell igényelni semmit se?!
Köszi a választ! -
St3ven
addikt
válasz Blackmirror #44616 üzenetére
Hm, akkor most 2-1 azoknak, akik szerint kell BIS.
Az viszont elég durva, hogy a BBM-hez kell. Androidon nem.
-
djculture
félisten
válasz St3ven #44618 üzenetére
Telekomnál kell ez a nyavaja instant email izé előfizetés csak annyi hogy egyes csomagokhoz ingyen jár a 3 email cimes változata, internet előfizetés mellé meg 1100 pénz a 10-es. De amúgy nem kell hozzá internet előfizetés mert ez eleve az 1 giga forgalmommal
[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
válasz djculture #44619 üzenetére
Igazából ettől félek én is.
"De amúgy nem kell hozzá internet előfizetés mert ez eleve az 1 giga forgalmommal"
Viszont akkor ha jól sejtem, ezzel az adatkerettel nem is tud az ember böngészni.
-
Blackmirror
őstag
-
St3ven
addikt
válasz Blackmirror #44621 üzenetére
OK, hiszek neked, csak akkor miért írják ezt a tesztben?
"A végfelhasználók számára örömteli hír, hogy az emailezéshez és úgy általában a készülék használatához nem szükséges BES vagy BIS szolgáltatásra előfizetni, a push email egyébként is működik, felvihetünk Exchange ActiveSync fiókot is".
[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
válasz #99546112 #44617 üzenetére
Tehát Next S Aranytárskártyát szeretnél 5490Ft-ért?
Ehhez kell egy Arany kiemeltségű Telekom előfizetés( meglevő vezetékes vagy T-mobil-os)
Ha van már ilyen szolgáltatásod, akkor jogosult vagy Next S ATK csomagra.
Ha T-mobile oldalon vagy arany kiemeltségű, akkor egy másik (akár meglevő) SIM kártyára tudsz igényelni Next S ATK-t.
Ha T-home oldalon vagy arany kiemeltségű, akár meglevő T-mobile SIMre tudsz Next S ATK csomagot kérni.[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
válasz Blackmirror #44624 üzenetére
A BBM-re értettem - ez az "úgy általában" kifejezés szerintem kicsit bezavar -, de az majdnemhogy másodlagos kérdés most.
-
törölt tag
Köszi a válaszokat! Azt hittem, hogy valami kártyát is igényelni kell vagy mi, de akkor ehhez nincs köze
Szép éstét! -
MLmot
tag
válasz St3ven #44610 üzenetére
Szia!
A Z10-nél levelezéshez, böngészéshez nem kell már BIS, csak sima net, de ilyenkor a t-mobile apn-t kell beírni az internethez.
Ha mobilneten akarod használni a BBM-et akkor kell a BIS.
De akkor a BB apn-t kell használnod.
Egyébként érdemes aBIS-t használni mert akkor kapsz 1gb (ha olyan csomagod van akkor 690ért) forgalmat is amit bármire tudsz használni.
Keress meg privátban ha bármi kérdésed lenne.Elfelejtettem, ha van BISed akkor nem kell mellé mobilnet előfizu.
[ Szerkesztve ]
-
glaci
őstag
válasz szili.tamas1 #44629 üzenetére
(#44629)szili.tamas1:
(#44630) pietrasko:Akkor nem szóltam, bocsánat!
Ezt egyébbként jó tudni, eddig valamiért tévesen azzal a tudattal voltam, hogy az összes next drágább készülékkel![ Szerkesztve ]
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
Hege1234
addikt
Sziasztok!
most a domino nap csomagban vagyok
a kártyára már több mint 2 hónapja nem raktam pénzt
és nem tudnak elérni és csórót sem tudok küldeniszeretném aktiválni az internetet ilyenkor csak annyit kell csinálnom hogy neten keresztül átmegyek
a domino surf csomagba ?és rakok rá pénzt ?
vagy mivel szerintem kikapcsolták
nem raktam rá pénzt be kell mennem személyesen ?+
írják hogy 150 mb havonta
ez kb 7-8 sd videót jelent (youtube ....stb) ?ha elfogy ?
autómatikusan megkapom a domino go-t ? (ugye nem )viber, skype ilyenkor hogy működik ?
itt is adatforgalom van vagy esetleg korlátozza valahogy a telekom ?köszi előre is!
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Hege1234 #44636 üzenetére
Domino Surf időszaki díjas.
Szerintem előbb töltsd fel, utána válts át SURFre.A Surf 150 MB egy keret, kell hozzá aktív mobilinternet csomag(havidíj nélkül pl a DominoGO(vagy valami hasonlo), vagy havidíjas Netplusz csomagok), ha elfogy a 150MB, az alapcsomag lép életbe(GO vagy Netplusz)
Viber, Skype szöveg(chat) megy, hanghívás nem működik!
-
Hege1234
addikt
válasz dptrsk #44637 üzenetére
köszi a gyors választ!
sry de még soha nem volt netem a telefonon így ehhez a témához egyáltalán nem értek
(kicsit gondolkodós hsz következik )tehát akkor
ha engem nem érdekel hogy 47 ft ért hívok
de net kell akkor
maradok a domino nap-ban és aktiválom a NetPlusz S-t ?így ha felrakok 5000 ft ot a kártyára akkor 1090-et elvesz a net-re
és a maradék 3910ft megy a beszélgetésekre ?a domino go! elég szenya ahogy olvasom
mivel autómatikusan akitiválódik
és azt aznap fel is kellene használnivagyis ha jól értem ezt az egészet akkor
a telekom-nak nem volt jó biznisz hogy ha
valaki elhasználta a pár100MB adatforgalmát akkor lekorlátozták pár kb/s-re és inkább behoztak egy új csomagot (domino go) ami egyből aktiválódik ?
okos húzás -
klogw
aktív tag
Most volt a környékemen egy hatalams vihar, a vezetékes szolgáltatások elszálltak de a mobilnetnek semmi baja.
-
dokee78
félisten
Előzmény
A Telekom webes felületén,ha megnézem az "aktuális havi forgalmam" ott mutatnia kell ha küldtem emelt díjas SMS-t?Mert 1279 Ft-ot mutat most a számla és abba nem fér bele a 3x500-as SMS.
-
mouzrr
őstag
Hali. Megéri a Tmobil-nál 4G előfizetést vásárolni? Pesten élek, főleg itt használnám. Telenorral mi a helyzet etéren? Van néhány ismerősnek Tmobilos 4g előfizuja, viszont azt mondják hogy hamar lemegy az 500 mb és utána iszonyat lassú. Nekem Okostarifa 90 van most telenornál és mivel a böngészés korlátlan sosem korlátozzák a sebességet. Ilyen lehetőség a tmobilnál nincs? Főleg böngészni kellene, nem szoktam mobilhálózaton videókat nézni illetve letölteni. Köszi a választ előre is.
-
MODERÁTOR
válasz dokee78 #44643 üzenetére
Csak annyit kellett volna beírni, a keresőbe, hogy aktuális egyenleg: [link]
(#44644) mouzrr
Adatforgalom tekintetében semmilyen korlátlan csomag nincs a Telekomnál. Hogy megéri-e váltani ezt neked kell eldöntened. Viszont ha olyan előfizetést választasz, amiben már van adatforgalom, akkor a többi szolgáltatóhoz képest olcsóbban tudod azt bővíteni a NetPlusz csomagok valamelyikével, hogy elég legyen és ne korlátozzanak.
[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
Vége van a kupon akciónak? Tartozékokra nem igen bírom beváltani...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
313313
addikt
válasz pepe091 #44648 üzenetére
Van amire előjön, van amire nem. Ha olcsóbb tartozékból többet veszek, de meghaladja a 10k-t, akkor se jön elő a mező..
Tehát 10k-nál drágább tartozékoknál jöhet elő(legalábbis most erre jutottam)HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest