- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Milyen videókártyát?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
válasz bwin.party #45401 üzenetére
Egy próbából nem lehet semmi baj. Leg rosszabb esetben elutasítanak!
De legalább akkor megtudsz mindent, amit szükséges! (Határidők, feltételek stb.)Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
csƵ
addikt
Valaki nem tudja esetleg, hogy milyen időközönként adnak ki mobiltelefon árlistát a Telekomnál?
[ Szerkesztve ]
-
RaZroX
addikt
Üdv! Újratelepítettem a Lumia 625-ös készülékem és azóta nincs mobilnetem, gondolom az internetbeállítások nincsenek meg. Nem nagyon találtam meg sehol, hogy mik a pontos beállítások, és az ügyfélszolgálat sem volt hajlandó felvenni a telefont... szóval kérhetek valakitől segítséget ?
Nokia Lumia 625 Windows Phone 8.1
This is the way
-
Samus
addikt
válasz bwin.party #45397 üzenetére
Hogy jött össze ennyi összesen?
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
djculture
félisten
válasz bwin.party #45399 üzenetére
Venni vehetsz csak éppen, mondom kemény mobil előleggel. Amúgy nem nagyon van elévülés ilyen üzletpolitikai szinten, volt akinek westeles tartozás miatt nem adtak csak így telefont.
[ Szerkesztve ]
-
MaxxDamage
félisten
válasz djculture #45409 üzenetére
Nekem is volt komoly tartozásom 2005-2006 -ba (ha jól emlékszem) és kifizettem, majd le is mondtam az előfizum (T-Mobile) és a T-Online előfizum ment, akkor az érdekes, hogy most mindenféle hitelvizsgálat (alkalmassági) nélkül adtak telót 0HUF -ér ? (xPeria Z -t) /azt munkanélküliként vagyok jelenleg , csak "alkalmi" munkát végzek.../
Vagy mivel "hűséges" Otthoni előfizetőként vagyok nyilván tartva, így gond nélkül kaphattam ?
/Platina szint akkor lett meg mikor előfizus mobilosként csináltam azt a számlát a mobilnettel/L
[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
djculture
félisten
válasz MaxxDamage #45410 üzenetére
Hát meg is válaszoltad magadnak a kérdést, gondolom évek óta fizeted gond nélkül a t-home-os számlát.
Fizetési hajlandóság számít tapasztalatom szerint is.[ Szerkesztve ]
-
MaxxDamage
félisten
válasz djculture #45411 üzenetére
Igen, megjön a számla és mindig határídőre befizetem azt
/bár sokat "kötekszem" a T-nél/vel és ez miatt nem igen csíphatik a búrám /
Cserébe kaptam már sok-sok HUF "korrekció" elszámolást és kedvezményt az évek alatt , így megérte, mert indokolt panasz / hibabejelentések voltak. /Mostani T-be az teccik, hogy Mobillal "netezhetek" ha a díjcsomagban foglalt adatforgalmi keretet elértem, nem mint régen mikor nem volt külön net csomag belőve (tehát alapon volt) és a számla meg csak ment fel a sok "töltögetés" miatt, mert ugye érdekes mód került számlázva / kiszámítva az egész így akkor tudtam meg, hogy a számlám már 130k+ nál jár... pff. így mostanra sokat javult ez a része is a dolognak !L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
zoli62
addikt
válasz MaxxDamage #45412 üzenetére
Én is sokszor reklamáltam jogosan, és az idők folyamán többször is kaptam tőlük ilyen-olyan " korrekciókat.
-
Vangelis
félisten
válasz djculture #45411 üzenetére
Ha már vezetékes szinten elérte az arany szintet akkor no problem... megkap minent.
engem sem komálnak mégis adtak ajándákba egy év eco Xs hűség mellé egy nokia L820-ast
Ami novemberben le is jár.Meg én is kaptam már sok ezer forintokat meg stb.
Én elégedett vagyok velük teljes mértékben. (majdnem ) az új akciókat hiányolom.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Vangelis
félisten
válasz sarkanyolo2 #45415 üzenetére
Ahh már nem....
Már csak a kiváltságosoknak vannak
-
djculture
félisten
válasz MaxxDamage #45412 üzenetére
Hát igen akkoriban még nem volt az hogy lekorlátoznak és nem fizetsz többet..
Vangelis: Ja jöhet akció az ami ingyen van én pl drágább telót csak is függetlent vennék. Abba beleteszek egy osztrák kártyát 1000 percet telefonálhatok egy fillér nélkül itthonról is. Nem vagyok a magam ellensége.
Otthoni szolgáltatás az oké de nekem előfizetéses hazai mobile telefon az életbe nem kell, max ilyen bóvli valamik amit ha kivágok a kukába se lesz probléma.[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
-
djculture
félisten
válasz balint82 #45420 üzenetére
Csak azt irja elő a jogszabály hogy törekedni kell a forgalmazónak vagy a szerviznek a hiba mielőbbi elhárítására 15 napon belül . Akkor teljesíti a jogszabályi követelményt, ha minden olyan szükséges lépést megtett, ami a hiba határidőn belüli elhárításához szükséges volt. Tehát pl. időben továbbította az árut a szakszervizbe, időben rendelt pótalkatrészt stb. A fogyasztó természetesen vitathatja a törekvés megfelelőségét, ilyenkor a békéltető testületnek vagy a bíróságnak kell kimondania a végső szót.
A te esetedben pl ha elszállitották a szervizbe ott meg alkatrészre vár akkor ez a "törekvés" megvolt.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz djculture #45421 üzenetére
Lemaradt:
Ha garanciális a javitás és bizonyithatóan sok idő telik már el a vállalt határidőtöl számitva akkor írásban felszólíthatod a kereskedőt a javítás megadott határidőn (pár napon) belüli elvégzésére.Ha ez nem történik meg akkor úgy kell tekinteni hogy nem javitható a cucc és cserét kell kérni.
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
Nem tudjátok, hogy Nokia L800 -ast javítják-e még? Mert a feleségemé xarakokik....
-
werszomjas
addikt
Üdv.
Ace 3 telefonomra rátenyereltem és megrepedt az eleje, a kijelzőnek nem lett baja csak az üveg reped meg, még garis, sztetek van értelme próbálkozni garis javítással?
Esetleg ha valaki tudja intézni, hogy gariban menjen, fizetnék is érte.
[ Szerkesztve ]
üdv
-
raziel01
veterán
válasz werszomjas #45429 üzenetére
Akarod mondani MÁR NEM garis.
Bármilyen külső behatás után bukod a garit. -
Varszegig
veterán
Egyben van a kijelző, és az üveg, külön nem cserélhető. És nem garis.
-
Samus
addikt
Azt meg tudjátok mondani, ha a T-nél egy telefon kifutó lesz, az mit jelent pontosan? Már csak a raktáron lévő készülékek rendelhetőek belőle?
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
migabi24
nagyúr
Na akkor leírom a tutit, ezt gariba nem csinálják meg, ha pénzért hivatalos szervízbe végzik a javítást, akkor marad a garanciád, van olyan ember aki olcsón tud üveget cserélni, de akkor garancia ugrik
-
MaxxDamage
félisten
válasz djculture #45435 üzenetére
1430 -on vagy Video Call Centernél lehet érdeklődni a javítás ügyében ?
/még nem volt hozzá szerencsém mostanáig/L
-
djculture
félisten
válasz MaxxDamage #45436 üzenetére
Lehetni lehet de szerintem ott sefogsz kapni pontos infót, csak személyesen
-
rwin5
őstag
Üdv mindenkinek!
Általában 15-20e ft körül van a havi számlám, de úgy van beállítva, hogyha túllépi a 30ezret akkor limit miatt nem lehet vele többet telefonálni-fizetni mert bekapcsol az, hogy csak hívás fogadásra lesz alkalmas. Ilyen nem történt persze 1x sem. Az elmúlt hónapban viszont volt egy ilyen, akkor kifizettem időben a 15-6ezres, majd vártam a júniusi számlát a 30ezerről, az online felületen kaptam is értesítést, hogy kiküldték a csekket és 6. hó 6-ig fizessem majd be. 6-án be is fizettem a csekket, meg is van az igazolás róla. Az online felületen is az van, hogy nincs semmilyen tartozásom a T-mobile felé. Viszont azóta letiltotta a T-mobile a SIM kártyámat, tehát se hívni se fogadni nem tudok semmit, pedig minden számla be volt fizetve már a határidő lejárta előtt. Mit kellene tegyek, bemenjek hozzájuk? Azt tudom, hogy van valami visszakapcsolási díj ami 5-10e ft körül van, de most minek fizessek ilyet, ha mindent befizettem időben.. Viszont ha megszűnt ezzel teljesen az előfizetésem akkor annak hol tudok utánajárni? A hűségnyilatkozatom már lejárt fél éve nagyjából.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Ha te 6-án fizetted be a csekket az már régen rossz. Még bankon keresztül is 1-2 nap mire elkönyvelik ha csekken akkor meg vagy 4-5 nap és már határidőn túl lesz amiért kiméletlenül megy manapság a büntetés.
Szabály szerint a csekken se a fiuzetési határídő van hanem az elkönyvelési határnap amikor a szolgáltató számlájára megkell érkezni az összegnek. Különben ilyenkor hivni is szoktak az adott tartozás kezelő osztályról.[ Szerkesztve ]
-
rwin5
őstag
válasz djculture #45440 üzenetére
Azt belekalkuláltam én is, hogy a bankon több napon fut át, de régen rossz nem lehet, mivel ha ezt a T-mobile is kalkulálta akkor lett volna 6 helyett 3. a határidő, és mivel 6. még az általuk megadott határidő volt így nem hiszem, hogy hibáztam volna..
szerk: /Szabály szerint../ na ezt viszont én nem tudtam, de befizetési határidőként 6. volt megadva
Engem aztán nem hívott senki.. egyik napról a másikra néztem a telefonom és írta, hogy nem regisztrált a sim kártyám
[ Szerkesztve ]
-
MaxxDamage
félisten
válasz djculture #45440 üzenetére
Nekem volt már, hogy úgy fizettem, be ahogy a kolléga leírta (határidő napján) és szüneteltették a szolgáltatást...
ilyenkor szoktam elfaxolni a befizetett csekk másolatát /azt másnapra már minden OK/L
-
rwin5
őstag
válasz 313313 #45445 üzenetére
T-mobilenál vettem azt is, 2 éves hűséggel. Már lejárt a hűség az adott díjcsomaghoz de kaptam sms-t, hogyha nem újítom meg akkor átsorolnak egy másik díjcsomagba de nem érdekelt, mert csak 1-2 ezerrel volt drágább az. Majd holnap bemegyek aztán leírom, hogy mi is volt.. de az volna a legjobb ha megszűnt volna az előfizetésem mert a tököm tele lett velük az elmúlt hetekben..
-
rwin5
őstag
Ezt írja most az online felület:
Önnek nincs befizetésre váró havi számlája/törlesztő részlete!
Amennyiben számlatartozás miatt szünetel a szolgáltatása, az esetleges kötbér tartozás rendezése érdekében, kérjük, keressen fel egy T-Pontot!akkor gondolom felfüggesztették..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Projektor topic
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Milyen videókártyát?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Politika
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs