Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • czegee

    csendes tag

    Sziasztok!
    Tmobil problémám lenne és kiszeretném kérni a véleményeteket hogy érdemes vele foglalkoznom vagy sem, illetve tudok tenni ellene vagy sem, a helyzet a következő:
    - Adott egy falu ahol régen csak edge volt, a 3G teljesen kimaradt, majd jött a 4G.
    A probléma ott kezdődik, hogy amikor bevezették még szuper térerő volt az "utcánkban" szuper 4G sebességgel mindenki happy volt.
    Aztán egy idő után már csak "2-es" térerővel lehetett elérni a 4G hálózatot, ami elég lenne ha nem azt jelentené hogy annak ellenére hogy szerinte 2-es a térerő, net az nuku, ha a hívást arról indítottam volt hogy fél percig nem hallottak a vonal másik végén. Rendben, Volte kikapcs. Most hogy homeoffice-ra vagyok/unk ítélve egy ideje hívás közben 1-es térerő van edge hálózaton (edge mivel 3g nincs, a 4g meg alapból szar volt ugye), és ha nem állok az ablakba konkrétan sem én sem a vonal túl oldalán nem hallanak.
    Jeleztem ezeket a dolgokat a tombil ügyfélszolgálaton és a vicces rész most jön!

    Egyszerre kettő hivatalos levelet dobott be a postás a tmboiltól, az egyikben az állt hogy letesztelték szerintük semmi gond nincs a 4g-vel.

    A másikban pedig közölték hogy nálunk csak kültéren biztosított a 4g (WTF?)

    Azt még hozzá tenném hogy nem készülék hiba mivel a túloldalon lévő cégnél dolgozom, és ott mindenkinek ugyanezek a tapasztalatai, illetve itthon is van több 4G user és nekik is ugyanezt produkálja.

    Ha ezt elolvasta bárki aki érdemben hozzá tudna szólni a dologhoz ne kíméljen. Előre is köszönöm!

    ui: ez nem csak a korona helyzet óta van, hanem lassan 1 éve

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák