- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktorhu
veterán
válasz lugosi #107050 üzenetére
Nem arról beszélek, hanem hogy családi csomagot családi csomaggal hasonlítunk, egyénit meg egyénivel. Azért a T-nél nincsenek akkora családi kedvezmények, mint a konkurenciánál, ezért volt "jó ötlet" rosszul párba állítani a kettőt
Konkrétan: harmadik eu korlátlan előfizetés 1 giga nettel 3990, harmadik eu korlátlan csomag korlátlan nettel 9990 forint.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Van egy olyan problemam, hogy egyik 30-as csaladtagot ha hivjuk eleg gyakori az, hogy 1-2 csorges utan foglaltat jelez a telefonja, mikozben nincs masik hivasban es nem nyomja ki a bejovo hivast. Mitol lehet ez? Mit kellene atallitani ahhoz, hogy normalisan kicsorogjon a telefonja es ne rakja foglaltra 5mp utan?
Koszonom -
gzbotii
nagyúr
Sziasztok,
Tegnap kaptam SMS-t, hogy júniusban megszűnik a 4GB Maraton csomag, amit eddig használtam. Van bármilyen infó/pletyka, hogy mi lesz helyette, vagy inkább töltsem fel megszűnés előtt még egyszer, mert nem fogja jobban megérni.
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gyuromoj
veterán
Nagyszülők kártyás számát még tavaly felvettem a saját előfizetésemhez, hogy könnyebb legyen az adategyeztetés.
Most próbálnám végrehajtani, de folyton ezt dobja ki ha megadom az adataimat:A megadott adatok nem egyeznek a központi nyilvántartás adataival
Ellenőrizd, hogy
a kiválasztott okmányon szereplővel megegyezően adtad-e meg az adataidat,
érvényes-e még az az okmány, amit azonosításra használtál.Szerintetek mi lehet a gond?
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
4Grider
nagyúr
válasz gyuromoj #107056 üzenetére
Az lehet a gond, hogy nem a központi nyilvántartásnak megfelelően adod meg az adataidat. Leggyakoribb probléma, hogy a születési helyet nem az igazolványon szereplő formátumban és betűhelyesen adjátok meg. Az igazolványok közül a jogosítvánnyal lehet a legkevesebb hibával ellenőriztetni.
-
legenda
válasz #04441088 #107055 üzenetére
Szia,
A telefonon az átirányítási menüben.
Jellemzően: Tárcsázó -> Opciók -> Beállítások...stb.
Ha esetleg iPhone a delikvens, akkor annak nincs részletes átirányítási menüje, de kódokkal ott is megoldható.gzbotii: Van már helyette egy ideje, párhuzamosan futnak, az alkalmazásban a bekapcsolható adat-szolgáltatásoknál vannak új opciók, az egyéb kategóriában pedig a régiek.
gyuromoj: Általában olyanokon szokott elcsúszni a dolog, hogy az okmányban szerepel a születési helynél az ország is (zárójelben), vagy a kerület...stb., de az nem kerül megadásra az adategyeztetési kísérletnél.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Dilikutya
félisten
Jé, mekkora zseni húzás a Telekomtól. Ugyanannyiért kevesebb netet ad majd Domino-hoz.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz Dilikutya #107061 üzenetére
De legalább a Domino Most miatt továbbra sem éri meg havidíjasra váltanom. Ráadásul még 5000-et is legombolnának rólam, ha nem akarok hűséget vállalni, mert amúgy a havidíj ugyanannyi. Készülék meg nem kell.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
MaxxDamage
félisten
válasz Dilikutya #107061 üzenetére
Jaja, ez van!
Korábban már ki lett beszélve rendesen a téma.
A 4GB jobb (szép kerek szám) mint az új ami van/lesz véglegesítve. Én is azon gondolkozom, hogy van még 9+GB felhasználható adatforgalmam (ami akkor jár le ha elfogy) és kéne töltenem egy 4GB-os Maratont (míg van/elérhető) de minek ha még van sok a korábbi T által jóváírt dologból? Ha töltenék 4GB-t akkor elvileg az a 4GB kerülne előre és az vonódna le, vagy tévedek? (korábban jóváírt 10GB az nem nyomon követhető, csak T látja a rendszerbe)◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Lackooo84
nagyúr
válasz MaxxDamage #107065 üzenetére
Mindig az ajándék/ingyenes cuccok fogynak előbb.
The Truth is out there...
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz viktorhu #107051 üzenetére
Értem, nem ismerem pontosan a vodafone családi csomagokat, csak a lehetőségét írtam, hogy ha telekomon belül nézzük, akkor milyen lehetőségek vannak arra, hogy olcsóbb legyen. Ha a vodafone-nál ugyanazt a szolgáltatást megkapja olcsóbban, pláne ha a család is vodafone-os, akkor lehet élni a választás lehetőségével. A gond ott van, ha nem ugyanazt a szolgáltatást kapja minőségben vagy tartalomban, de ezeket leírtam már. A többi tényező ismeretében dönthető el, hogy a számára mi megfelelő. Ha a család és ő telekomos, hűségidőn belül, akkor érdemes lehet összevonni az előfizetéseket mint ahogy írtam és akkor az ár körülbelül azonos lesz azzal az árral, mint amit a konkurenciánál fizetne akkor, ha a családból egyedül átmenne a vodafone-hoz. De ezeket már csak a körülmények ismeretében lehet eldönteni.
-
tonyrulez
őstag
Ha már volt kérdezve sorry
Még 1,3GB van hátra a (több mint 1 éve vásárolt) Maraton 4GB-ból. Ha május végén beruházok 4GB-ra, akkor hozzáadódik? Vagyis lesz belőle 5,3GB, vagy újraindul 4-ről? Igaz nekem még mindenféleképpen megérné, de pl. ismerősömnek 3GB van még hátra nemrég vásárolt csomagból, ott nem érné meg az újítás ha nem összeadódós.[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
legenda
válasz thomas77 #107072 üzenetére
Ha indul és ha reagálni is akarnak majd rá érdemben a meglévő szolgáltatók - ez is kérdéses lehet az elején a DIGI gyenge lefedettsége, kis kapacitása...stb. miatt, ráadásul olyat is hallani, hogy egy ideig csak a már meglévő DIGI előfizetők vehetik igénybe a vezetékes szolgáltatásuk mellé a mobilost -, akkor is úgy gondolom, nem a feltöltős (itt a Domino) lesz az első, hanem a havi díjas előfizetés, ahol lépnek majd.
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
válasz tonyrulez #107069 üzenetére
Én ma reggel néztem, én már csak 3,5GB opciót tudnék venni - Telekom app
(#107064) Dilikutya: épp látom. Csodás tendencia, hogy a méregdrága szolgáltatás így 2019-ben nem olcsóbb, hanem még drágább lesz
(#107063) kovacsmi_74:
[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
törölt tag
válasz thomas77 #107072 üzenetére
A románoknál a digi prepaid a leggyengébb konstrukció, a másik 3 sokkal jobb. Sajnos még roaming sincs prepaid ügyfeleknek.
Szerintem nálunk is ez lesz: a havidíjasokra fognak hajtani.
Frekvencia valószínűleg lesz (szinte tuti a 2100-on való bevásárlásuk), az árak nagyon alacsonyak lesznek, a lefedettséggel lesz gubanc. -
MaxxDamage
félisten
válasz Lackooo84 #107066 üzenetére
A "jóváírásra" gondolsz, az fogy előbb?
10GB az nem mostanába fog elfogyni, így ha raknék rá +4GB Maratont, akkor az lehet le is járna 1in1 (adat nem fogyna) így nem érné meg nekem erre beruházni.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
btudos
nagyúr
válasz MaxxDamage #107077 üzenetére
Miért járna le? Annak nincs lejárati ideje, amíg él a kártya, felhasználható.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
gzbotii
nagyúr
válasz #08205312 #107076 üzenetére
És ezt mire alapozod? Mert a legolcsóbb, 2€ (645Ft) hálózaton belül korlátlan hívás/SMS + 150 belföldi perc + 2GB.
Az tény, hog prepaid konstrukcióban nincs roaming, de az a legnagyobb (Orange) szolgáltatónál is 10€ illetve mostmár 12€, (de legalább combos opció jár mellé, 12+50GB*) feltöltés esetén érhető csak el.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz gzbotii #107080 üzenetére
Az alkalmazásban, a második piktogramra (két eltolt négyzetben egy + jel) rányomsz, ahol hozzáadni/bekapcsolni lehet szolgáltatásokat, ott ezek lesznek:
Aktív szolgáltatások
-
Bekapcsolható adat-szolgáltatások
-
Bekapcsolható üzenet-szolgáltatások
-
Bekapcsolható hangszolgáltatások
-
Bekapcsolható roaming-szolgáltatások
-
Bekapcsolható egyéb szolgáltatásokAz utolsóban vannak a régebbi Maraton opciók.
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
válasz btudos #107082 üzenetére
Igen, most megvan, alaposan eldugva a második fülre - elő ember ezt meg nem találja (de gondolom ez is cél)
(#107084) kali: közben meglett, csak épp a második fülön nem kerestem
[ Szerkesztve ]
-
MaxxDamage
félisten
válasz btudos #107078 üzenetére
Jaaa!
Nem 12 hó volt (eddig) az idő amíg fel lehetett használni? (vagy rosszul emlékszem?)◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz MaxxDamage #107088 üzenetére
Rosszul emlékszel.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Bferibörs
addikt
ha 366 nap után nem töltesz lét a kártyára akkor a kártya "lejár", így a Maraton is, ha feltöltöd a kártyát lével akkor folytatódik a maraton is, annak nincs lejárati ideje.
( a feltöltési összeg persze nem mindegy mert 180 nap is lehet a készenléti idő)[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
MaxxDamage
félisten
Ezt nagyon jó tudni, köszi!
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
legenda
A telefonszámod rendelkezésre állási idejéig felhasználható, ez korábban is így volt, ha az épp egy év, akkor arra is annyi, de ha feltöltéssel meghosszabbítod, akkor a Maraton felhasználhatósági intervalluma is meghosszabbodik.
Le is írták közben előttem.[ Szerkesztve ]
-
MaxxDamage
félisten
Szerintem én az ilyen "Ajándék 4GB" -al kevertem a Maraton csomagot, mert pl. az Ajándék 4GB-nak 12 hó volt a lejárati ideje. Egyik laposomba (SIM-n) van még aktív ilyen 4GB és 16 napig felhasználható még.
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
kovacsmi_74
senior tag
A június 1-től érvényes ÁSZF módosulásokat mintha valamiért még visszatartanák, de lehet csak nekem furcsa... Utolsó nap van, de még nincs fent.
-
gyuromoj
veterán
válasz stefi68 #107068 üzenetére
Hiába... nem megy.
Közben csetes hölgy adott egy kormány linket, ahol ha beírtam mindent azt dobta ki hogy nem létezik a kártya.
Útlevelet felismerte egyből...
Lehet inkább előfizus lesz, mert magentában vagyok így kapnak 30%-ot a 3690-ből.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
anglergab
addikt
válasz thomas77 #107054 üzenetére
En ilyet Dominos elofizetes "VoLTE-sitesenel" tapasztaltam. Valoszinuleg akkor lep fel, ha korabban az elofizeto megadta a Hivasertesito SMS atiranyitasait kezzel, majd a "VoLTE-sites" soran a kesleltetes idotartama visszaall alapertekre (ami valamiert 5 sec (miert?!) ). Koddal allithato a kesleltetesi idotartam, menubol az ujabb keszulekeknel mar nem.
Ugy emlekszem, korabban 30 sec volt az alapertek. -
legenda
válasz MaxxDamage #107094 üzenetére
A novemberinél 6 hónap: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Autós topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xbox tulajok OFF topicja
- Óra topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Cooler Master 240L core white Vízhűtés!
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs