- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miska0330
tag
Nagy értelme volt akkor az Internet ÁFA csökkentésnek.
-
KurtCobain
őstag
A bekapcsolható egyéb szolgáltatások között nálam még ott vannak a régi maraton csomagok.
De nem úgy van, hogy előre be kell jelenteniük a kivezetését?
Mmm'kay?
-
4Grider
nagyúr
válasz KurtCobain #106306 üzenetére
Az aktuális (mától érvényes) ÁSZF-ben az alábbi Maraton opciók szerepelnek:
Maraton 200 MB, Maraton 400 MB, Maraton 500MB, Maraton 1GB, Maraton 3,5 GB, Maraton 4GB
Eseti díj 533 Ft ,1000 Ft, 1060 Ft, 1640 Ft, 3550 Ft, 3559 Ft -
Indiant
addikt
A feltöltés miért nem jelenik meg a számnál, rögtön?
-
legenda
válasz thomas77 #106298 üzenetére
Nem buktad, még a májusi ászf-ben (változásokban) sincs szó arról.
Az alkalmazásban az egyéb kategóriában aktiválható továbbra is, illetve a szokásos más módokon is.
Később nem tudni mi is lesz, de egyelőre ez van.Aki csak az alkalmakat keresi, hogy beleköthessen adott szolgáltatóba, lehúzhassa, arra sokszor jobb nem reagálni, örömködjön csak magában, keresse tovább az önigazolást, miért tett jól, amikor átment másik szolgáltatóhoz, meg ott ugye minden jobb... ( )
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
thomas77
senior tag
Az egyébben tényleg benne van.
Remélem, nem rám értetted, hogy le akarom szólni a szolgáltatót. Csak jeleztem, hogy nem találom. Nem gondoltam volna, hogy az egyéb szolgáltatásokba kerül át. Idáig ott nem volt nekem semmi.
Amúgy meg tényleg nem érdemes átmenni. Elég, ha mindegyik szolgáltaóhoz van kártyám. Így mindegyik előnyét ki tudom használni.
Most pl a vitamaxos kártyámmal netezek, jódolgos ajándék 500 MB adattal... 😎 -
legenda
válasz thomas77 #106311 üzenetére
Nem rád, isten ments, azért írtam direkt elválasztva azt a szövegrészt.
Nekem is volt külön Vodafone-os SIM kártyám is, sokáig hasznàltam a maszek melóhoz, de vidéken sokszor volt azzal gond, ezért dobtam végül, most másiké van a privát Telekomos mellé.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
radio100jozs
őstag
válasz 4Grider #106307 üzenetére
Ez olyan Telenoros húzás lesz, azaz ott is jöttek ezekkel a közbenső de arányában drágább csomagokkal, aztán a régieket törölték. Itt az az lesz, hogy az 500 MB és a 4 GB törölve lesz, ami mint látható arányában olcsóbb, mint az új 400 MB, és 3,5 GB.
De majd megmagyarázzák a felhasználói szokásokkal, hogy ez azért jó. -
senior tag
Haliho,
Magenta 1-be szeretnénk bevonni még egy dominos számot. 3003 Ft a 80 perc + 3 GB net. Én elsiklottam az felett, hogy lehetne valamit olcsóbban kihozni mikor váltottam kb 1 hónapja, de most tesóm is bevesszük., TV, vagy mobil érdekelne, esetleg okos óra. Érdeklődtem chaten, de nem igazán értették mit akarok. Arra lennék kíváncsi, hogy mennyi kedvezmény jár, ha szeretnék mellé venni valamit?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz dptrsk #106325 üzenetére
Jó kérdés...
Egyedül az ügyintézős oldal megy, de onnan sem lehet megnyitni smit a másik használhatatlan ügyintézős oldalon kívül.
Mondjuk, az fura, h a szimpla domain nem megy, az aldomain meg igen.
Lehet, h igazad lesz...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz KurtCobain #106306 üzenetére
Kis sunyi ez a Telekom
Nálam is így lett, sima adat-nál a 3,5 GB van, az egyebek között meg ott a 4GB is... aki nem keresi simán megveszi mostantól a 3,5-et...Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Miska0330
tag
[ Szerkesztve ]
-
Cr00py
senior tag
válasz 4Grider #106297 üzenetére
Ezt én értem, de akkor - ezek szerint - az összes iphone tulajnak panaszkodnia kellene erre, nemigaz?
Van ismerőskörben jó pár iphone tulaj, rengeteg telekomos is, de nem úgy tűnik, hogy ez egy általálos " iphone - telekom " probléma lenne.
Ki érti ezt.. Ha lesz egy kis időm, a biztonság kedvéért megérdeklődöm a szolgálatónál ismét.
Elég kellemetlen, ha épp egy külföldi partnerrel kell egy fontos hívást lebonyolítanom, de közben szétkapcsol.
-
Cr00py
senior tag
válasz #77646080 #106337 üzenetére
Elég vegyes a felhozatal, ezért ezt az opciót kizárnám. Van aki 5s-t használ másodlagos készüléknek, de nála is elő-elő jön.
Én már nem értem ezt, de tényleg.
Holnap nem, de Szerdán be tudok menni a Telekomhoz, megérdeklődöm.
Ha lesz bármiféle fejlemény ezzel kapcsolatban, azt majd mindenképp jelzem, hátha más is hasonló problémával küzd.
-
4Grider
nagyúr
válasz Cr00py #106335 üzenetére
Ha trollkodni akarnék azt mondanám, hogy használj bármilyen szabványnak megfelelő kínai telefont, és nem lesz ilyen problémád. De eleve ott a probléma, hogy szabványnak megfelelő kínai telefon alig létezik ebben a kategóriában és sajnos az elterjedtebb márkák egy része is illesztésre szorul a mai összetettebb rádiótelefonos rendszerekhez.
-
Cr00py
senior tag
válasz 4Grider #106342 üzenetére
Sajnos minden eszközöm Apple, sőt.. rengeteg okos kütyü is van a lakásban, amik szitén erről vezérelhetőek.
Van 2 db régebbi ipad mini is a lakás 2 részében kimondottan erre a célra, ha épp nincs nálam a mobil. ( igaz itt az óra a csuklómon ).. + rengeteget használjuk a sirit, így lassan feleslegessé válnak.. megmaradt, így befogtam erre + ha épp valamit megnéznék a konyhában, arra is tökéletes a nagyobb kijelző.
Ha most kellene Androidra váltanom, az eléggé zsebbenyúlós lenne..sőt.. a Windows, mint olyan.. nálam egyáltalán nem jöhet szóba.
Ha más szolgáltatónál nincs ilyen gond, akkor váltok inkább azt.. ez a legkevesebb.
Biztosan van ott is hasonló üzleti konstrukció.
[ Szerkesztve ]
-
taip
senior tag
Sziasztok!
Ha lenne egy olyan őrült ötletem, hogy a havidíjas mobilnet előfizetésemre kérnék egy 24 órás korlátlan opciót (mert aznap éppen sokat kellene forgalmaznom), akkor az hogy működik?
Először elfogyasztja a normál havi keretemet, de nem áll le, hanem korlátlanul folytatódik, vagy a korlátlanság ideje alatt nem nyúl a havi keretemhez, az opció megszűnése után ott folytatom, ahol voltam?
Nyilván az utóbbi lenne a logikus és ügyfélbarát módszer, de azért vannak fenntartásaim...Egyéb bővítőnél logikus, hogy elfogy a keret, esetleg veszek hozzá kiegészítőt, akkor az ketyeg. De ez esetben nem törvényszerű, hogy az ember csak akkor rendeli meg ezt az opciót, amikor már teljesen elfogyott a havi keret, az meg hülyeség lenne, ha előbb kötelezne arra, hogy nullázzam le a havi keretemet a 24 óra korlátlanság miatt...
Bocs, ha másnak ez triviális, én nem találtam erre vonatkozó infót a honlapjukon.
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
törölt tag
Holnap is lesz Domino Day, és megint mi választhatjuk majd ki, hogy mit szeretnénk.
Egy adott héten mindig az aktuális hét szerdáján tudod meg, hogy a Telekom alkalmazásban melyik Domino Day ajánlatot tesszük elérhetővé számodra.
Meghallottuk visszajelzéseiteket, és most ti választhattok! Április 3-án az alábbi ajánlatok közül te választhatod ki, hogy melyik opciót kapcsolod be az alkalmazásban!- Domino Day 1 GB extra adat 1 napra
- Domino Day korlátlan social media
- Domino Day 100 perc belföldi hálózaton belüli beszélgetés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Cooler Master 240L core white Vízhűtés!
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest