- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huroq
senior tag
Üdv! Érdeklődnék csak, hogy díjcsomag váltás után normális jelenség -e, hogy nem tudok belépni az online ügyfélszolgálatra? Ezt csak azért kérdezem, mert a telefonos ügyfélszolgálatos szerint igen. Azt közölte 72 óra múlva próbáljam meg. Ennyi idő alatt megy végbe a teljes folyamat. Ez így nonszensz. A legnagyob gondom ezzel, hogy a MultiSIM -eket nem tudom átállítani a nagyobb sebességre és ő sem tudta átállítani, csak online lehet. Még a Telekom appból is eltünt az előfizetés. Az ilyen dolgoktól hullik ki a maradék hajam is a Telekomnál. Vagy csak kifogtam egy inkompetens versenyzőt.
-
Huroq
senior tag
válasz dptrsk #107854 üzenetére
A régebbi korlátlan+korlátlan -ról váltottam az újra, hogy igénybe tudjam venni a 2 db ingyenes MultiSIM -et, amit most így 1/1 Mbit -el tudok csak használni. Tengap 10 körül volt a módosítás, azóta ugyan az a szöveg megy "TECHNIKAI HIBA MIATT AZ ONLINE ÜGYFÉLSZOLGÁLAT JELENLEG NEM ÉRHETŐ EL". Nekem ez azért furcsa, mert nem az első eset, hogy díjcsomagot váltok és eddigiekben csak kiírta, hogy "díjcsomag váltás folyamatban". A kiírás ideje alatt semmit nem tudtam változtatni az előfizetéssel kapcsolatosan, de a többi számomat láttam és tudtam velük bármilyen ügyet intézni (számlát is tudtam befizetni, most ezt sem lehet). Egyébként a Telekom appból nem csak ez a szám tűnt el hanem az összes ehhez a folyószámlához kapcsolódó is.
-
radio100jozs
őstag
válasz Huroq #107853 üzenetére
Nekem pont ugyan ez a gondom. Tegnap váltottam egyik havidíjas díjcsomagról a másikra, azóta ez az előfizetés nincs benne a Telekom applikációban. Ha hozzá akarom tenni ismét, akkor azt írja vissza, hogy ez az előfizetés már hozzá van adva, de mégsem látok semmit.
Nekem a MultiSim meg le is törlődött, az a kártya nem is működik a díjcsomagváltás óta.A telekom weboldalon meg állandóan Technikai hibára hivatkozik, még belépni sem tudok tegnap óta.
Most próbáltam, továbbra sem megyen, így várok még türelmesen akkor.[ Szerkesztve ]
-
Huroq
senior tag
válasz dptrsk #107856 üzenetére
Sajnos ahogy az utánam kommentelő kolléga úgy én is próbáltam hozzáadni újra, de azt írja már hozzá van adva. Ehhez a folyószámlához kapcsolódó további 2 előfizetéses hívószámhoz sem tudok belépni még SMS kóddal sem. Ma megint telefonálom nekik, mert szerintem sem normális.
U.i.:
Ebben a szent pillanatban beengedett a rendszer.[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok,
Tipp, hogy miért nem a feltöltés mellé kapott, ajándék 500MB használja fel, hanem a Maraton keretet? Öt nap eltelt és még megvan a teljes keret, miközben a Maratonból kb 200MB már elhasználtam.
[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
MaxxDamage
félisten
válasz gzbotii #107862 üzenetére
Szia,
Jah... érdekes!
SMS-t küldesz, töltesz a kártyára , kapsz BÓNUSZ adatot, de mégsem azt használja elsőnek és lassan le is jár (így olyan mintha nem is kapnál semmit pluszba...) WTF?◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
gzbotii
nagyúr
válasz MaxxDamage #107864 üzenetére
Yep. Most írtam az Üsz-nek, kíváncsi vagyok.
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
MaxxDamage
félisten
válasz gzbotii #107867 üzenetére
Addig még Simán el tudod használni.
500 MB az nem sok. /ha úgy van/◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
gzbotii
nagyúr
válasz MaxxDamage #107868 üzenetére
4GB nekem 6 hónapig lazán elég volt...YT kívül pedig mindenre használom, amit amúgy is szoktam.
-
MaxxDamage
félisten
válasz gzbotii #107869 üzenetére
Én most töltöttem 5 ezerrel, de SMS-t nem küldtem előtte... megint elmaradt.
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz MaxxDamage #107870 üzenetére
Elvileg csak egyszer kell aktiválni. Appból töltve jár már csak bónusz net, perc viszont jár egyéb elektronikus töltéshez is.
[ Szerkesztve ]
-
MaxxDamage
félisten
válasz kovacsmi_74 #107872 üzenetére
5 ezerért mennyi perc jár? (gondolom azt appban nem fogom látni)
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
gzbotii
nagyúr
válasz MaxxDamage #107870 üzenetére
Milyen SMS-t kell küldeni?
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz MaxxDamage #107873 üzenetére
3000 Ft vagy feletti töltésnél 50 perc+500MB (Magentával lehet duplázni), de az app jelzi is az összeg kiválasztásnál. A fenti képen amúgy látszik a perc is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz kovacsmi_74 #107871 üzenetére
Mármint annak van Dominó Day, aki egyáltalán látja az app-ban a feltöltőkártyás számokat. Nekem pl. eltűnt belőle és az újra telepítés vagy ki/be lépés sem segített.
-
gzbotii
nagyúr
válasz kovacsmi_74 #107876 üzenetére
Értem.
Én nem küldtem soha SMS-t, de eddig mindig megkaptam a bónuszt is...When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
MaxxDamage
félisten
válasz kovacsmi_74 #107876 üzenetére
Jah akkor nekem semmi nem jár, mert nem appon keresztül töltöttem, hanem újságosnál.
-
radio100jozs
őstag
VoWiFi-ről van valami hír a Telekomnál?
Azért az, hogy a Diginél ez a dolog már hétfő óta működik, felettébb érdekes, mert ugye megszoktuk, hogy a technológiai újdonságokat a Telekom szokta itthon elsők között bevezetni. -
UHHH
senior tag
válasz radio100jozs #107880 üzenetére
Hétfőn valami elkezdődött, már nem a Telekom a szuper újító idehaza...
-
Renwick
őstag
Friendly user teszten van tudtommal. Azt azért vedd figyelembe, hogy a Telekomnak sokkal nagyobb kockázata van egy esetlegesen elkúrt VoWiFi konfig miatt, mint a jelenleg ingyenesen szolgáltató, bevallottan tesztüzemben működő DIGI-nek. Pláne ahhoz képest, hogy mennyire szorulnak rá a DIGI-vel összemérten.
I see you blaming each other -- And I love you still
-
legenda
A DIGI-nek egyrészt nem sok választása volt a gyenge lefedettség miatt, másrészt a tesztüzem okán kvázi mindegy, hogy mennyire működik jól, vagy nem jól.
A Telekom, illetve a meglévő szolgáltatók nem feltétlenül mehetnek már bele ilyen vagylagos minőségű indításba, meg a jobb lefedettségnek köszönhetően rákényszerítve sincsenek.
Nekem már jó ideje van VoWiFi kapcsoló a Note9-en, először a Telekomos (TMH) firmware verzióba tették be, aztán a nem szolgáltatós hazai (XEH) is megkapta, ezért biztosan rajta vannak, lassan csak lesz belőle valami, még ha nem is sűrűn használnám.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
veterán
válasz MaxxDamage #107879 üzenetére
Ha máshol töltöd, akkor a percek azért járnának.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Huroq
senior tag
válasz radio100jozs #107861 üzenetére
Ma megint beszéltem velük, szerintük semmilyen hiba nincs a számokkal be kell tudjak lépni. Lejátszottuk a végtelenségig ismételt másik böngésző, k*ki törlés, facebookal belépés, telefonszámmal belépés stb. metódust. Ezután azt ajánlották, hogy képernyőképekkel együtt küldjek nekik egy emailt. Tehát tegyek panaszt. Kiváló.
Egyébként már kiderítettem, hogy amikor a telefonok böngészése közben jelentkezek be akkor bejelentkezik, de ahogy bármi másra, tehát az "Áttekintés", "Számlák" menüpontra kattintok azonnal a hibaüzenettel kiléptet a rendszerből. Érdekes. -
kalanchoe
senior tag
Samsung Messagesben hogy működik a RCS? Jelzi valahogy, mint GMessengerben, hogy RCS-n megy az üzenet?
-
radio100jozs
őstag
válasz Huroq #107890 üzenetére
Nekem sem megy továbbra sem, technikai hiba van. Pedig próbáltam én is a telefonszám+SMS, meg az FB-vel is, más böngészővel...stb. Nekem nem csak ez a mobilszám van a fiókomban, hanem egy Dominós, meg a T-Sat előfizetés is. Ezen két utóbbi megy a mobil applikációval továbbra is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz kovacsmi_74 #107884 üzenetére
Igen, mindent sikerült újra hozzáadni. Akkor erre fel kell készülni, hogy bármikor elfelejtheti az app...
-
mzso
veterán
Helló!
Az adategyeztetéssel mi a halál van?
Mindent beírtam jól, úgyanúgy, de a címen kívül mindent pirossal kiemel. Kis nagybetű számít? (Mondjuk ez a sz ig számot nem magyarázza mert az teljesen ugyanúgy van megadva)
Lejárva sincs természetesen.[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Hello! Nem figyeltem még meg a dolgot, ezért kérdezném, hogy a Telekom app-ben milyen gyorsan frissülnek a fogyasztási adatok, akár hívás, akár net esetében?!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
mzso
veterán
Egy az egyben ugyanazt adom meg mint tavaly, és az okmány sem járt le, de mégsem jó...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- iPad topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- DIGI kábel TV
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Cooler Master 240L core white Vízhűtés!
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest