- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
HELLAFLUSH
őstag
Sziasztok! ne haragudjatok most nincs időm vissza olvasgatni. Szóval rendeltem a telekomtól vasárnap egy telefont ami ma jött meg, és sajnos 2 óra használat után megjelent rajta 1db pixel hiba. jól tudom, hogy 3 napon belül kötelesek csere darabot adni? vagy 1db pixelhibára ez nem vonatkozik?
-
Keem1
veterán
válasz HELLAFLUSH #106654 üzenetére
Nem Telekom téma, de egyébként akkor kötelesek azonnal cserélni, ha a hiba a rendeltetésszerű használatot akadályozza.
De szerintem ki fogják cserélni. -
legenda
Szia,
A készülék gyártójától függ, hogy mit írt le a jótállási feltételekben, mert valamelyik cseréli 1 darab hibás/meghibásodott pixel esetén is, de nem mindegyik.
Ettől függetlenül megpróbálhatod az átvételtől számított 3 munkanapon belül olyan üzletben kicseréltetni, ahol van készleten adott típus, ha pedig végképp nem megy, akkor 14 napon belül elállhatsz (indoklás nélkül) a szerződéstől, aztán később rendelsz másikat.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
fornettisuti
veterán
14 napon belül visszaküldeném/elállás
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
törölt tag
válasz fornettisuti #106657 üzenetére
Egyértelműen ez a leghatékonyabb elintézési mód.
-
sloja
tag
Domino Day:
"Az április 17--i Domino Day 100 perc belföldi hálózaton belüli beszélgetés ajánlat bekapcsolásához válaszd a "Szolgáltatások" oldalon "+" ikonnal elérhető "Bekapcsolható hangszolgáltatások" opciót, majd az "Egyszeri szolgáltatások" menüpontot." -
legenda
válasz lugosi #106663 üzenetére
Van egy Domino SIM, amin 2019. május 7-ig kellett volna elvégezni az adategyeztetést:
Csak és kizárólag emiatt megcsináltam az elmúlt percekben, az eredmény:
A következő adategyeztetést már nem 2019. május 7-ig írja, hanem 2019. április 20-ig, mert a jogszabály úgy rendelkezik, hogy az évfordulót követő ötödik napon köteles a szolgáltató a nem adategyeztetett előfizetést azonnali hatállyal felmondani, de addig jó vagyok az új dátum alapján.
Érdekes persze a dolog, mert a jogszabály a szerződés időpontját veszi alapul és onnan számolódik az évforduló.Lackooo84: Gyártó függvénye, valamelyik simán cseréli egy pixelhiba esetén is, de nem mindegyik.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
Kbali
nagyúr
Az a szép, hogy jött nekem is SMS az egyik számomra, hogy adategyeztetni kellene: a szám előfizetéses. Hosszas nézegetés, üfszolgálati egyeztetés után kiderült, hogy rossz számra küldték az SMS-t (az utolsó számjegy tér el) - kérdés, hogy ha annak nem küldenek, akié egyébként a szám és elfelejt adategyeztetni, veszik a kártyája.
-
Möhe
addikt
Sziasztok!
Adott egy iphone 5 készülék, amit jó pár éve (min4) vettem a T-nél céges csomagban, azóta már váltottam is szolgáltatót. A telefon feledésbe merült és úgy hittem (szervizes mondta) ,hogy alaplap hibás, de egy aksicsere elég volt neki.
Hogyan zajlik ebben az esetben a függetlenítés? -
törölt tag
[ Szerkesztve ]
-
HELLAFLUSH
őstag
Sziasztok! Köszönöm mindenkinek a hasznos információt.
Végül kicserélték a pixelhibás telefonom, viszont először palimadárnak néztek...
Az ügyintéző be akarta küldeni szervízbe az 1 napos telefont de felajánlotta az elállást is...és mindkettőre ~15 napot mondott.
én viszont mondtam neki, hogy tudtommal 72órán belül kötelesek cserélni a hibás készüléket a szerződés szerint (igaz nem tudtam, hogy ez pixel hibára vonatkozik-e, mert sehol sincs szó róla)...erre felállt a székből és 3 kollégájához is oda ment rákérdezni, hogy ez tényleg így van-e?!
persze a 3ból csak 1 tudta biztosra...a többi azt állította, hogy ezzel a lehetőséggel csak a cégek élhetnek
Az a szomorú, hogy így sok mindenkit átvernek akik nem tudják a jogaikat.
Nem ártana gatyába ráznia a Telekomnak 1-2 alkalmazottat[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz HELLAFLUSH #106677 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy annyira gyorsan változnak a rendeletek, szabályok, hogy ha cégen belül nincs aki ezeket figyelje, és mindenki fele lekommunikálja, akkor lesznek akik nem tudnak róla. Lehet mert újak, és azt az infót nem kapták meg.
-
clon
aktív tag
Tehát teljesen rendben van, hogy a jogszabály ismeretének nem tudásával a jogszerű "fizetős" vásárlót megkárosít(hat)ják. A bíróság sem szokta a gyilkost elítélni mert az nem tudta, hogy amit tesz az bűncselekmény . A cég mindennek megkéri az árát, sőt egyedi ajánlatokat tesz gyakorlatilag ugyanolyan személyek felé így az egyik jól jár a másikat meg lényegében bepalizzák és az előző ügyfél kedvezményét beszedik rajta.
Egy ekkora cég esetén gyakorlatilag van olyan személy akinek ezt intézni kellene vagyis informálja a kollégákat arról hogyan is kell(ene) dolgozniuk az aktuális jogszabályi környezetben. Mindig ez a maszatolás megy, mert nagy cég nézzük el neki de mikor az ügyfélnek fizetni kell nem jellemző, hogy nem ismérnék a jogszabályt amire hivatkozva tartják a markukat...[ Szerkesztve ]
-
legenda
-
Teaway
veterán
Ez a Maraton 3,5 GB (3550 Ft) régen mintha 4 GB lett volna...
Nincs itthon csokid??
-
Doky586
nagyúr
Sziasztok! IPv6 címet kapnak a domino-sok?
Mostanában akartam használni, telefonban be is van állítva az AP résznél hogy ipv4/ipv6 vegyes üzem legyen, és emlékeim szerint működött is amíg előfizetéses voltam, de most dominosként a tesztoldal azt mondja nincs IPv6 címem mobilneten. Mitől lehet ez? -
tibor23
senior tag
Mostanában nem olvastam a topic-ot, ezért kérdezem: Domino Most / Heti 600 perces opciót most sem lehet aktiválni Webes felületről? Úgy néz ki szükség lenne rá.
-
veterán
-
Llew
senior tag
Ezt a Telekom fon-t sikerült már valakinek normálisan működésre bírni? Jó lenne mert van pár hely ahol rendszeresen elérném.
Van hozzáférésem, felraktam az appot is, de nem működik az egész. Be van állítva, hogy automatikus kapcsolódjon, de vagy ennek ellenére külön feldobj a bejelentkezést, vagy a csatlakozás megáll azzal, hogy majd ha javul a kapcsolat akkor átvált mobilnetről, aztán csatlakozik, de net nincs, viszont ilyenkor meg a mobilnet sem megy.Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
Zeki
nagyúr
Erről annyit, hogy anno vettünk fel szocpolt is a bankhitellel, közben senki sem mondta, hogy változott a szocpollal terhelt lakás eladása, még az ügyvéd sem tudta, csak estem pofára a hivatalban. Utána 3 ügyvédhez is mentem, ők is csak annyit tudtak, hogy kikeresték, az hány évvel azelőtt változott meg. És akkor néztek egy nagyot, mert ők sem tudták.
-
nagyúr
Telekom fon az nem mobilokhoz van szerintem, egyik telómmal sem tudtam soha semmilyen beállításokkal elérni, hogy a kapcsolódáson kívül net is működjön, pár hónapja Digi karbantartás miatt öreg HP8570p-nek beírtam a Fon jelszópárost és úgy hasított benne a wifi egész nap stabilan, hogy csak néztem.
(#106679) clon
Ügyfélnek valóban semmi köze egy szolgáltatást végző cég dolgozóinak előtanulmányaihoz, kizárólag egy cég felelőssége, hogy odaülteti-e a dolgozót x pozícióba vagy sem, ha odaülteti, azzal quasi jelzi az ügyfél felé, hogy az az alkalmazott megfelelő szaktudás birtokában fogja az ügyeket elintézni. Ennyi lenne ez.
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
gzbotii
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Cooler Master 240L core white Vízhűtés!
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest