- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Sziasztok!
A Telekomnak van elvben egy összefoglalója PDF-ben ahol az országok be vannak sorolva díjzónákba 1-től 6-ig. Sehol nem találom pedig tegnap az ügyintéző megmutatta. (amúgy lehet, hogy lehalt a Telekom keresője mert semmit sem talál bármire is keresek.
Ha esetleg valaki el tudná küldeni a linket azért nagyon hálás lennék.
Köszönöm
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
4Grider
nagyúr
válasz adamssss #106755 üzenetére
Az ÁSZF 5.a mellékletében találod meg a 6 díjzóna országait (mobilnál, dominónál és vezetékesnél is).
Szerk.:
Nemzetközi távbeszélő díjzónák 2002. március 20-tól:
Jelmagyarázat:
V: Külföldi vezetékes hálózatba irányuló hívás
M: Külföldi mobilhálózatba irányuló hívás
Amennyiben külön jelölés nem szerepel, a besorolás mind a vezetékes, mind a mobilhálózatba irányuló hívásokra vonatkozik az adott ország illetve földrajzi terület esetében. Prémium vezetékes számok hívása mobilhálózatba irányuló hívásnak minősül.▪ 1. zóna: Amerikai Egyesült Államok, Ausztrália (v), Ausztria (v), Belgium (v), Csehország (v), Dánia (v), Finnország (v),Franciaország (v), Görögország (v), Hollandia (v), Írország (v), Izrael (v), Kanada, Lengyelország (v), Luxemburg (v), Monaco,Nagy-Britannia (v), Németország (v), Norvégia (v), Olaszország (v), Portugália (v), Spanyolország (v), Svájc (v), Svédország (v),Szlovákia (v), Vatikán
▪ 2. zóna: Albánia, Amerikai Virgin szk., Bosznia-Hercegovina (v), Bulgária, Ciprus (v), Csehország (m), Dánia (m), Dél-Afrikai Köztársaság (m), Észtország (v), Finnország (m), Görögország (m), Hong Kong (v), Horvátország (v), Izland (v), Kolumbia,Koszovó; Lettország (v), Liechtenstein (v), Litvánia (v), Macedónia (v), Martinique, Málta (v), Moldova, Németország (m), Nauru,Norvégia (m), Oroszország, Puerto Rico, Románia, Spanyolország (m), Szingapúr (v), Szerbia, Montenegro, Szlovákia (m),Szlovénia, Tajvan (v), Törökország (v), Ukrajna
▪ 3. zóna: Andorra, Ausztrália (m), Ausztria (m), Belgium (m), Fehéroroszország (v), Bosznia-Hercegovina (m), Dél-Korea (v),Franciaország (m), Grúzia (v), Guatemala, Hollandia (m), Horvátország (m), Indonézia (v), Írország (m), Izrael (m), Japán,Kazahsztán (v), Kína (v), Közép-Afrikai Köztársaság, Lengyelország (m), Luxemburg (m), Macedónia (m), Mayotte, Málta (m),Nagy-Britannia (m), Olaszország (m), Reunion, San Marino, Svájc (m), Svédország (m), Szent Pierre és Miguelon, Törökország(m)
▪ 4. zóna: Algéria, Angola, Belize, Brazília, Ciprus (m), Dél-Afrikai Köztársaság (v), Egyesült Arab Emirátusok (v), Egyiptom,Észtország (m), Fülöp-szk., Guadeloupe, Guinea, Jamaica, Lettország (m), Líbia, Liechtenstein (m), Marokkó, Mexikó (v), NyugatSzahara, Palesztin Önkormányzati Területek, Portugália (m), Szíria, Thaiföld (v), Tunézia
▪ 5. zóna: Antigua és Barbuda, Argentína, Aruba, Azerbajdzsán, Bahrein, Barbados, Fehéroroszország (m), Benin, Bermuda, Bhután, Botswana, Brit Virgin-szk., Brunei, Burkina Faso, Burundi, Chile, Comores-szk., Dél-Korea (m), Dominikai Közösség, Dominikai Köztársaság, Ecuador, Egyenlítői Guinea, Egyesült Arab Emirátusok (m), Elefántcsontpart, Falkland-szk., Feröer-szk., Francia Guyana, Gabon, Ghana, Gibraltár, Grúzia (m), Holland Antillák, Honduras, Hong Kong (m), India, Indonézia (m), Irán, Izland (m), Jordánia, Kajmán-szk., Kambodzsa, Kamerun, Katar, Kazahsztán (m), Kenya, Kína (m), Kongó, Kuvait, Leshoto,
Libanon (v), Libéria, Litvánia (m), Makao, Malajzia (v), Malawi, Maldív-szk., Mauritánia, Mauritius, Mexikó (m), Mikronézia, Mongólia, Monserat, Mozambik, Namíbia, Niger, Nigéria (v), Omán, Örményország, Panama, Peru, Szent Lucia, Seychelle-szk., Sierra Leone, Sri Lanka, Szent Vincent és Grenadine, Szaúd-Arábia, Szenegál, Szingapúr (m), Szomália, Szudán, Szváziföld, Tajvan (m), Tanzánia, Thaiföld (m), Togo, Turks és Caicos szk., Uganda, Új-Zéland, Uruguay, Üzbégisztán, Venezuela, Vietnam(v), Zambia, Zanzibár, Zimbabwe▪ 6. zóna: Afganisztán, Amerikai Szamoa, Anguilla, Ausztrália külbirtokai, Bahama, Banglades, Bissau-Guinea, Bolívia, Costa Rica, Csád, Diego Garcia, Dzsibuti, Eritrea, Észak-Mariana szk., Etiópia, Fidzsi-szk., Francia Polinézia, Gambia, Grenada, Grönland, Guam-szk., Guyana, Haiti, Irak, Jemen, Kirgizisztán, Kiribati, Kongói Demikratikus Köztársaság, Koreai NDK, Kuba, Laosz, Libanon (m), Madagaszkár, Malajzia (m), Mali, Marshall-szk., Mianmar (Burma), Midway-szk., Nepál, Nicaragua, Nigéria(m), Niue, Norfolk, Norfolk-sziget, Pakisztán, Palau, Pápua Új-Guinea, Paraguay, Pitcairn-szk., Ruanda, Salvador, Sao Tome és Principe, Suriname, Szamoa, Szent Ilona, Szent Kitts és Nevis, Tadzsikisztán, Tokelau, Tonga, Trinidad és Tobago, Tuvalu, Türkmenisztán, Új-Kaledónia, Vanuatu, Vietnam (m), Wake-szk., Wallis és Futuna, Zöldfoki Köztársaság.
[ Szerkesztve ]
-
expander
senior tag
sziasztok,
ma delelott felugrott a telefonomon (S8) egy push ertesites, hogy a szolgaltato ideiglenes letiltotta a mobil adatforgalmat
Elvileg a telefonnak semmi baja, reset, sim ki-be megvolt, szolgaltatassal is minden rendben, szamlak befizetve stbstb.
4G helyett Edgem van csak, viszont ha nagyon lassan is, de van adatforgalom. A kornyekemen senki masnal nem jelentkezik a problema, es az elofizetesben levo masik 4 embernel sincs semmi gond.Akkor megis mi lehet ez ?
-
Soulfly842
addikt
válasz expander #106759 üzenetére
Az nem lehet, hogy csak korlátozott netet írt ki szimplán és az adatforgalom menüpontban van beállítva egy adatforgalmi korlát? Célszerű arra is ránézni.
A régi sok év tapasztalata alapján írom. Az alapján spekulálok.
Ha elsejétől lezárják a régi díjcsomagokat, akkor 2-3 nap tesztüzem lesz az új porfólióra. pár nap próba nélkül nem zárják le őket szerintem.
Ergo, Pénteken már érdemes lesz nézelődni
Szerintem nem lesz rossz az új irány
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz AnonymusX #106757 üzenetére
Igazából egyik sem. Tegnap a fickó mutatott egy olyan doksit ami egyébként a Telekom oldaláról töltött le amint egy PDF-ben táblázatos formában vannak benne a zónák. Ezek baromi régi felosztások azóta teljesen megváltoztak...
Holnap fogok beszélni telefonon az ügyintézővel majd megkérem, hogy küldje el emailben. Baromi jó kis táblázat volt és úgy érte el, hogy a keresőbe beírta azt, hogy "nemzetközi".[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz 4Grider #106767 üzenetére
Hát akkor passz. Nem tudom tegnap mit talált a fószer de az egy nagyon jó kis táblázatos formájú összehasonlító volt.
Más: VoLTE van a díjcsomagunkban i8-am van de hívásnál mindig átvált 3G-re. Mit kellene beállítani? (telón be van kapcsolva)
-
veterán
válasz blackmajesty #106770 üzenetére
Az első. Fantasztikus. Köszönöm. Bár tényleg az is 2002-es.
dptrsk: Köszi. Megpróbálom. Bár ma azt mondták a t-pont-ban, hogy be van...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Adategyeztetés során sok eszem volt és automatikusan bepipáltam a felső/első adatvédelmi tájékoztatót, ami a marketing célokat is tartalmazza, ha jól olvastam.
Hol/Hogyan tudom visszavonni a hozzájárulásom? A Telekom-fiókban az ilyenre vonatkozó pipák üresek maradtak.
Egyáltalán hozzájárultam valamihez, vagy az a következő pipa lett volna? Most gondolkodom ezen...Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
veterán
válasz Soulfly842 #106776 üzenetére
Na, akkor így jó, nem voltam benne biztos, hogy miként is értelmezzem ijedtemben
Így történt az adategyeztetés során.Köszönöm a válaszokat
[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
martonl
senior tag
válasz 4Grider #104880 üzenetére
Kértem, de csak 3000 forintot voltak hajlandóak jóváírni és elutasították a panaszt. Közölték, hogy csak akkor kötelesek kötbért fizetni, ha nem továbbítják a számhordozási igényt időre a központi adatbázisba, és hogy ők ezt továbbították. Mondjuk ilyen törvényt eddig sehol sem találtam. Meg ettől függetlenül is az ő hibájukból nem lett számhordozás.
-
PhoenixSzG
tag
Kint van az új ÁSZF az új mobil csomagokkal..hát, nem estem hanyatt
-
huberpe
aktív tag
válasz PhoenixSzG #106780 üzenetére
még finoman fogalmaztál.
azt nem is értem, hogy az új L és XL között mi a különbség.[ Szerkesztve ]
-
legenda
Az új S olcsóbb lesz a korábbi megfelelőjéhez (M) képest.
Az új M olcsóbb lesz a korábbi megfelelőjéhez (L) képest, de jelentősége nincs, mert kevesebb a benne foglalt egység is.
Az új L és XL díjcsomagokat összenézve, utóbbit nem tudom hová tenni.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
gyuromoj
veterán
Linkelnéd légyszíves.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
törölt tag
Első pillantásra a lényeg: drágítanak
-
n@p@lm
őstag
Ezt kár volt reszelni
-
enginev3.0
félisten
Tehát akkor a jelenlegi legolcsóbb 2000ftos 80perc vagy sms helyett lett 3100ftos legolcsóbb csomag? Vagy is hang szolgáltatás
Viszont ezzel korlátlanul lehet telekomosokkal beszélni?A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
legenda
válasz enginev3.0 #106794 üzenetére
Igen, de annyi pontosítást megér, hogy ha a réginek az e-pack kedvezményes árát nézed, ami 2000 Ft, akkor az újnak az 2500 Ft.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
lugosi
MODERÁTOR
Köszi a linket.
A kedvezményekről szóló pdf-ben ha jól látom, akkor az új csomagok esetén ugrik a kedvezmény ha 3-4 mobilelőfizetésed van csak náluk, otthoni nélkül, mert a 20-25% kedvezményhez mindenképpen kell otthoni előfizetés, így akinek az nincs, az az új csomagokkal rosszabbul jár.
Az EU irányba történő leforgalmazhatóság keveseket fog érinteni, akiket meg eddig érintett azok szerintem megoldották voip alapon, így az új csomagokat személy szerint a saját szemszögemből egyértelműen rosszabbnak érzem, mint a jelenlegiek, például a közepes csomagban a leforgalmazhatóság is rosszabb.
Nem értem miért kötelező netet venni mindegyik csomaghoz, van olyan előfizetésünk amit egy bit net sem volt elhasználva, csak beszédre használja az illető.
Úgy érzem én nem fogok csomagot váltani, még mindig next csomagom van, lassítós és nem leállós nettel, maradok annál továbbra is, már az előző Mobil díjcsomagok sem késztettek váltásra, ezek még kevésbé fognak.
Az L és XL közötti különbséget én sem értem.
-
enginev3.0
félisten
Jogos
Bár én jobban örülök hogy most más irányba is tudok 80 percet beszélni
Ezt megint jól elrontották
A legközelebbi ilyen csomag dupla áron van, vagy fizetem a percenként 35ftotÁlljon az ásó beléjük
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
radio100jozs
őstag
Ennyi, ez vicc, ami az új Telekom díjcsomagokat jelenti :-)
Az L helyetti M csomag 150 helyett csak 90 percet tartalmaz, és csak 550 Ft-al olcsóbb, miközben maradt a
35 Ft/perc. Ez alapból 2100 Ft drágulás így, ha lebeszéltem az eddigi 150 percet más irányba.
Azzal meg ne villogjanak már, hogy ezentúl a hálózaton belüli ingyenesség a Telekom vezetékesre is vonatkozik már, ki használ vezetékest még?
A Mobil L meg drágább, mint a korábbi XL, miközben ugyan azt tudja, ja és az új XL az meg minek?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Cooler Master 240L core white Vízhűtés!
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs