Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    válasz Gombinyó #64791 üzenetére

    Az fb-on az iq szint az már olyan és annyira alacsony (lett), hogy a totális hülyék gyülekezete megnevezés is kevés lenne rá. 1 héten egyszer felmegyek rá, beleolvasgatok és nem hiszem el, hogy nem csak ebben az országban, mennyi k..szott idióta van. Mindenki veszekszik mindenkivel, mindenki jobban tud a másiknál mindent. A magyarok helyesírása annyira gáz, hogy visszaülhetne az általános első és második osztályt újratanulni.
    Laguna fórumokban is, ahogy osztják az észt és lerí, hogy nem ért hozzá, de külön fordítóprogram kellene, hogy kibogozza mi a lófüttyöt akar írni az Istenbarma. De ez bármilyen témára igaz, viszont sajnos a magyarok tényleg egyre jobban hülyülnek. Tisztelet a kivételnek és persze szerencsére ebben a topikban ilyet egyáltalán nem tapasztalni. 2001-ben regisztráltam ide (is), 99-óta van netem (akkor még betárcsázós brutál lassú volt). Ketten a testvéremmel használtuk a nick-et, ő csak piacozásra, aztán én 2007-ben csináltam egy új reget, azóta ezt használom. De...

    Kb 2008-ig lehetett nagyon jó beszélgetéseket bonyolítani a sztrádán, utána beszabadultak a hülyék, ahogy olcsóbb lett a net, azóta pedig, hogy fillérekbe kerül az iqlájtagymosottzombik tömkelege csatlakozik napi szinten a sztrádára.

Új hozzászólás Aktív témák