- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
megint másról beszélsz
"A motor mindegyiknél ugyanaz/ 1.5 dci /, csak a befeecskendezés, feltöltés változik és jellemzően ezekkel szokott gond lenni."
ezt írtad, majd ennek bizonyítására eltérő motorokat hasonlítasz össze
én meg arról beszélek, hogy 1,5dci-ből van 86 lovas meg 100 meg 110 lovas, akkor a súly azonos, motor azonos, de erősebb, ergo kevéssé terhelt.
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
nem, mert te 1,5dci, 1,9dci és 2,0dci adatokat adtál
nem 1,5dci vs 1,5dci adatokat
de sajna új ilyeneket nem tudok, mert ma mind 110lovasElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
FRENK1988
veterán
Laguna Bose edition mi lehet benne 5,3 milláért?
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
mycso
Topikgazda
válasz FRENK1988 #5755 üzenetére
Hát amit én találtam róla az annyi, hogy van benne egy 10 hangszórós Bose hifi...
Úgy látom a Dinamique felszereltségtől kérhető és ezeket tartalmazza plusszba:
Bose Edition (about Dynamique): sensor tire pressure, bi-xenon headlights, headlight washers, optical directional hands-free Renault card, folding mirrors with electric remote control, Bose sound system, 10 speakers, European maps, aluminum gear knob and decorative moldings in black lacquer.
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
biker
nagyúr
na most dilemma...
1: eladó kocsi kereskedésben, amit kinéztem, és meg szeretném venni. Tulaj németben, csütörtökön lesz csak, és csak ő hozhatja el a szerelőmhöz átnézésre, kerskedő nem hozza el.
2: Erre felajánlotta, hogy ha nekem az jó, akkor kifizet egy év mapfre garanciát, hogy ne kelljen aggódnom.
namost
1: szerelőm átnézi csütörtökön, akkor max megmondja, most jó a kocsi, és nem lát semmi rosszat. de ha megáll 1 hónap múlva, akkor megáll. így jártam, senki se látnok
2: mapfre esetén egy évig vagy 30.000kmig (nekem 10 hónap) eseményenként 250e ft de max 500.000ft javítást állnak, meg vontatás, meg hazajutási asszisztencia.
ezek vannak benne:
plusz vontatás 24e ft-ig, szállás 9500Ft/éjig ha lerohadsz valahol stbSzóval lehet, jobban járok ezzel, mint a szerelővel, hiszen úgyis fizetik a javítást, ha elromlik, a szerelő meg max széttárja a karját, nem láthatta előre, és igaza is lesz.
Szerintetek?
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
ABE
őstag
És arra is garanciát jelent ez, ha valami rejtett stikli volt, értsd: az amúgy kopó alkatrészek (fék, futómű alkatrész, stb) leharcolt állapotban vannak, vagy esetleg az autó balesetes volt, ilyesmi? Ha jól értelmezem, ez a mapfre garancia valamiféle assistance szolgáltatás, tehát csak üzemképtelenné válás esetén érvényes?
[ Szerkesztve ]
-
biker
nagyúr
minden váratlan meghibásodás, törés, amitől mozgásképtelenné válik az autó, ki van a képen részletezve, az én kategóriámba mi van benne, nagyítsd ki.
stikli, kopás, nincs benne.
-
biker
nagyúr
válasz AMD Power #5766 üzenetére
ja, csak pont ami aggaszt, mert ijesztgetnek vele, az nincs benne a gari alkatrész listában: turbó, nagnyomású befecskendezők, porlasztók, ami így egyben fél milla, ha megáll
-
rob210
Topikgazda
Hát gyerekek le kell írjak valamit.
Ültem ma megint az egyik céges autóban.
Focus 1.6 turbó disel.
El kell hogy mondjam amikor 12-óra után kiszálltam belőle és beültem a maganomba, hát mint ha a Menyországban lennék.Ez az autó akkora rakat szar, hogy valami embertelen.
Lehet, hogy jobban megy lehet hogy kevesebbet fogyaszt, de hogy ilyen kocsit nem vennék, az biztos.Komolyan mondom olyan kényelmetlen, az egész egy nagy doboz.
Úgy kellett magamat kihajtogatni belőle, pedig állítottam én mindent kormányt ülést amit csak lehetett.
Renault power
-
mycso
Topikgazda
Hali, lenne 2 kérdésem:
Megane2 tükörlapot hogyan tudom óvatosba kiszedni a házból??? Nem működik a tükörlap fűtésem, gondoltam bele nézek nem-e ott van valami elmenve...
Másik dolog, szokott lenni valami ezüst szélű, hologrammos, kékalapon rendszám kis címke az anyós ülés előtt az ablakon, ez pontosan milyen cimke és mi a lényege???
Nekem a kesztyűtartóba van bedobva és látszik is rajta, hogy már volt felragasztva de le lett szedve...ahéten vinném vizsgázni a gépet, oda elvileg kell ez a cimke is....próbáljam felragasztani az ablakra????
Inkább rakok egy képet is, hogy érthető legyek:
-
Josi
senior tag
válasz AMD Power #5775 üzenetére
Az az igazi, hidd el.
A klubhonlapon nincs fórum.
Van egy műszaki fórum is:
[Techforum
De ilyen kérdéseket az indexes fórumon tegyél fel.
A klubtagok egy része ott megtalálható, és ott vannak a hozzáértők is.[ Szerkesztve ]
''Ne ess pánikba, és mindig tudd, hol a törülköződ'' Ford Prefect után szabadon
-
ABE
őstag
-
benvolio
őstag
Már linkelték. Régebbi kocsiknál is előfordul, hogy ha új rendszámot kapott valamilyen okból /elvesztés, stb./, akkor az új már csak ezzel a matricával érvényes és ki kell ragasztani.
Szerk: Itt pedig az elvétel esetei:"az új típusú rendszámmal rendelkező jármővön nincs regisztrációs matrica
elhelyezve, és azt a jármő vezetıje nem tudja a helyszínen bemutatni"[ Szerkesztve ]
-
biker
nagyúr
no, volt a szekér szerelőnél, azt mondta, csak annyit lát rajta, ami ebben a korban várható, futómű ép, fékek jók (hátulra kell majd fékbetét)
motor jól megy, computerben nincs hiba, röntgen szemük meg nincs, sokkal többet nem tudnak mondani.hát, intézés indul, aztán reméljük a legjobbakat
-
Louies
aktív tag
Azt szeretném megkérdezni tőletek,h a vízpumpát mikor kell cserélni szerviz szerint? Most akarok vezérmű szettet cserélni és ezért gondolkodtam el ezen. ez 20k val hosszabb költség lenne. Most van a kocsiban 115.000km
Várom a jó tanácsokat.''Okos ember leírja, ha érdekeset hall, a buta nem, mert azt hiszi, meg tudja jegyezni.''
-
rob210
Topikgazda
Én eddig minden autómnál vezérléssel együtt cseréltem a vízpumpát is.
A haver példájából tanultam.
Neki volt a corollájánál, hogy vezérműcsere ok, aztán meg 10.000.-km-re rá beállt a vízpumpa, kezdhette elölről.
Nem éri meg vele szarakodni egyszerre kell cserélni.Renault power
-
biker
nagyúr
persze, bízni kell.
menni nagyon jól megy. indulni indul (mikor először mentem megnézni, csak odagurultam, nem szóltam előtte oda, szóval hidegen frissen indult), jól húz, futóművet szétrángatták, nem kotyogott semerre sem
egyet mutatott a szerelő, hogy alul a díszburkolat lemezét levéve, hogy főtengely szimmering mellett kicsit szivárog, de állítólag minden 1,5dci motornál ott ereszt, és amikor megyek kicseréltetni a vez.szíjat biztos ami biztos alapon, akkor bele is tesznek egyet.amit belül majd meg kell tegyek, hogy az ajtó füleken meg az elektromos ablakemelők müanyag elemein van ez a hártyavékony gumiszerű film, ami ki van rojtolózva, azt szerintem a maradék egészet lekaparom, mert az jön le végig (a céges másik megane-unkon is ilyen), mállik, hártyásodik, mint a hámló bőr...
-
-
Agyasima
őstag
Tudtok-e olyan webhelyet, emailcímet, valamit, ahogy az aktuális visszahívási kampányokat meg lehet találni Renault-okhoz? Megnézném, hogy van-e érvényben ilyesmi a kocsimra.
(Egyes márkákhoz van kereső alvázszám alapján, de Renault-hoz ilyet még nem találtam.)
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
AMD Power
titán
-
mycso
Topikgazda
Hát a futóműhöz, csak annyit...hogy nekem is cibálták egy jó hete és jónak tűnt minden aztán sikerült találni jobb elől egy szilentet ami kicsit gyengének tűnt.
Tegnap voltam a szerelőnél elkezdte bontani, hát a szilent nem hogy gyenge volt, hanem szinte nem is volt aztán az alsó lengőkart kivéve kiderült, hogy a talpas is gatya....ami természetesen nem cserélhető csak kompletten a lengőkarral. Így a 3ezres tétel helyett egyből 25 nél tartottunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gumi és felni topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs