- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Hobby elektronika
- Androidos tablet topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ebit
addikt
Azért az árakat is nézzétek meg,
és mg mindig ti csinálnátok, ha tudnátok, itt csak egyes cékszerszámok,műhely+segitő van.
-
biker
nagyúr
nehogy azt mondd, hogy óránként 1000Ft-ot sajnálnál egy fűtött szerelőcsarnokra, és inkább a hóban szerelnél? vagy óránként 2ezret az emelőre, inkább ásnál aknát a kertbe?
ne csináld, ennyire senki nem lehet sóher
bemegyek, óránként max 1-2 ezer, és ha elakadok, van helyben segítség, ez minden pénzt megér, nem a ház előtt vakargatom a fejem, ha bajban vagyok
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
ABE
őstag
Biztos nem mindenkinek éri meg, aki pl. ott szerencsétlenkedik órákat eredmény nélkül, annak biztosan nem. Én mondjuk úgy gondolom, hogy a szerviz neve is mutatja: hobbi céllal érkezőknek inkább. Szóval nem feltétlenül azoknak van, akik spórolni akarnak (hiszen amit lóvén spórol, kb. elveszti a belefektetett időn), hanem inkább olyanoknak, akik szeretnek bütykölni, nem bíznak másban, ilyesmi. Aki csak olcsón akarja elintézni a dolgot, az keres okosba' valami szerelő ismerőst, és ennyi, nem hiszem, hogy önmagában spórolásból elmenne ide valaki, aki sosem nyúlt még autóba.
-
AMD Power
titán
Nagy show volt ma reggel! Vaci ut belso savban... Elment a valtom. Pont makom volt,hogy lenduletben voltam es pont volt egy szabad hely es meg fel tudtam vele menni a patkara! A sebesseget beveszi kuplungot felengedem es csak serceg valami de se elore se hatra. Uj kuplunggal jo buli ez.
-
Ebit
addikt
Szerintem nem megfelelő helyre cimezted.
A segitség sokszor a szakműhelyben sem áll rendelkezésre, csak ha összedugják a fejüket.
Ritka az a javitás, amit laikusként 1 óra alatt megoldható,és nem csak, a műhelyért kell fizetned, hanem bármilyen egyéb szolgáltatásért.ABE
Az általad leirt céllal, lehet lérdeklődés.
[ Szerkesztve ]
-
rob210
Topikgazda
válasz AMD Power #5506 üzenetére
új kuplunggal?
Na basszus, mikor lett csinálva?
Milyen kuplung lett betéve?
És mi az hogy serceg?
Ha beveszi a sebességet akkor a kuplung elvileg működik, hiszen ha nem menne recsegne sebességbe rakáskor, mint a fene.A kérdés az, hogy ha sebességbe teszed, akkor a kocsi, hogy viselkedik?
El tudod tolni, vagy valóban sebességben van?
Mert ha összekapcsol akkor akad, ha meg nem kapcsol össze akkor lehet nem a kuplung szar, hanem a váltó ment el alukálni.Renault power
-
biker
nagyúr
én azért sok mindent megcsinálnék, max haver segítene, ha nem az utcán kellene vergődjek vele.
persze nem mindent, de apróságokat, azt igen. pl a kihangosítómat is mikor beszereltem, 4 napig kellett várjak, hogy jó idő legyen, ne essen, és nappal hazaérjekElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
mycso
Topikgazda
Én még a racingbazár illetve a vaterán szoktam egész jó árban bontottt alkatrészeket találni, csak hát ugye ezeknél sem tudni, hogy mennyire megbízhatóak....bár a bontóknál sem tuti és gondolom ők se nagyon vállalnak rá garanciát...
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
Ebit
addikt
Ez általában, akkor lehet, ha csak nekik van, , és az sem mindegy,hogy mit tudnak az alkatrész előéletéről,a konkrét esetnél, meg az a gond, hogy inkább a nagyobb tömegekben jelenleg futó autókhoz árulnak alkatrészeket,mert ott van a nagyobb kereslet.
Ettől függetlenül érdemes az összeset bontót körbekérdezni.
-
rob210
Topikgazda
1.4 8szelep klíma nélküli kell, vízpumpával, feszítővel, szimeringekkel.
Tehát a komplett szett.
Ha megadod privátban megköszönöm, mert ahol a legolcsóbb ott fogom megvenni.
Persze nem a legszarabbat, a QH-t nézegetem, mert ez állítólag német után gyártott és jobb mint az eredeti.Ti milyet használtok?
[ Szerkesztve ]
Renault power
-
sNORh
addikt
Skacok, vettem 10W40-es Elf olajat, önteném bele, csavarom le a kupakot, és ez fogad? mondom wtf?
ez mi lenne?Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
-
zsolt1129
addikt
Lassan 6 éves lesz az akkumlátorom egy Megane Limousine-ban. (1.4 16v). Igaz még semmi baja,de gondoltam utánaérdeklődök,hogy ne akkor kelljen kapkodnom,mikor már megadta magát. Olvasgattam pár infót,így az akksikról. A kérdésem az lenne,hogy milyen akksi is kell bele valójában. Elég csak az Ah-át figyelembe venni? Én mondjuk Bosh-ra gondoltam,mint márka,mert ez az egyik legmegbízhatóbb,vagy netán tévednék? Köszi
-
Agyasima
őstag
Ablaktörlő-nyavalya:
Az elmúlt napok hóesése megtette a hatását a járgányon. Pont akkor állítottam le, amikor a havaseső hóeséssé alakult, majd 2 napig nem használtam. Rettenetes mennyiségű hó alól ástam ki a járgányt, de az ablaktörlőt nem tudtam kiásni teljesen. Próbáltam később az ablakmosót használni, de a lapátok nem moccantak, csak azt a kattanást hallani, amit egyébként szokott csinálni ablaktörlő aktiváláskor a járgány. Szerintetek, ha kiolvad/olvasztom rendesen, elindul majd? Vagy szerelő? Egyáltalán érdemes próbálgatni, vagy azzal csak rontok a helyzeten?
A lapátok nincsenek a szélvédőre fagyva, de a törlő tövénél van hó/jég és a Thalia hülye kialakítása miatt eléggé nehezen tisztítható az a környék. Valamennyire sikerült, de nem 100-as. Pedig már ráfröcsköltem jóadag jégoldót.
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
Agyasima
őstag
Délután még dolgoztam rajta. A lapátok biztos nincsenek lefagyva, és ipari mennyiségű jégoldó segítségével a tövét is szabaddá tettem kívülről. Remélem alulról/motorháztető alatt/ nem tud befagyni. Mindenesetre nem lett jobb a helyzet. Ötlete van-e valakinek? Vagy szerelő lesz belőle?
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
sNORh
addikt
Nem látszik. Nem lehet hogy túl töltöttem a vizet? Mert nyomattam hozzá még fagyállót, és kicsit a max fölött lett.
Most ijesztgetnek munkahelyen mondja egy autóguru hogy lehet hengerfejes, remélem nem, most vettem, és már költhetek rá[ Szerkesztve ]
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
rob210
Topikgazda
Ha henger fejes is nem kell annyira megijedni.
Egyébként a nyarat legalábbis a melegebb időt várd meg mert hidegben nem lehet megállapítani hogy hengerfejes-e vagy sem. Ilyenkor ugyanis rengeteg víz csapódik le a hideg meleg hatására.Amíg a vízben nem látsz apró fekete barna pöttyöket, foltokat addig nincs baj.
Nekem is le kell 2-havonta habozni igaz ennyire durva hab nekem nincs rajta.
Renault power
-
AMD Power
titán
Megnézte a párom egy autószerelő ismerőse kocsit. Valószínűleg a kuplung tárcsa "lyukadt" ki. A szerelő szerint aki csinálta áprilisban , anyaghibás volt a kuplung. Persze... vagy nem azt rakta bele amit vettem... de majd az is kiderül. Az önindító amit meg februárban csináltattam meg az meg mármost blendixes.... tököm tele van már.
-
rob210
Topikgazda
válasz AMD Power #5545 üzenetére
Ha pesti vagy akkor egy autó villamosságist tudok neked ajánlani nagyon becsületesen dolgozik a kisöreg és fél év gart vállal a nála javított termékekre.
Én még a Golf generátorát javíttattam vele és nagyon jól megcsinálta.
A Renaultnak meg az önindítóját javította.
A komplett belsőt cserélte és 7.500.- ból megúsztam.[ Szerkesztve ]
Renault power
-
2117
újonc
Hello mindenki!
Segitsetek!!!!
Van egy Renault Laguna 1 (2000ccm 8V RXE 1994 évjárat)
Ha beindúl ca 10-12 percig jár alapjáraton aztán elkezd akadozni a motor majd leáll.
Újrainditás nem lehetséges kb 2órán belűl.
Leállás után nincs szikra.
Mi tilthatja ilyen rendszertelen módon??????(csak a hideg beálltával jött elő a hiba)
ECU?
FHP jeladó?
Lambda szonda?
Trafó?
Modul?Köszi
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Robotporszívók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs