- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rob210
Topikgazda
-
rob210
Topikgazda
-
kisninja
őstag
Na én is adtam a kocsinak Noverox-t, szépen kiszedtem a feljött bitumenes részt majd lemostam és lekezeltem. Várok pár napot aztán bitumen-el lefújom. Kerestem egyéb rozsdás felületet majd szépen azt is lekentem.
powered by: ®MAJORMÜVEK®
-
Nordik
őstag
Lengőkaron kettő szilentblokk van ugye? Illetve ezeket párban érdemes cserélni?
-
mycso
Topikgazda
válasz rob210 #20657 üzenetére
Nekem is meg kellene csinálnom 2 emelési pontom, mert le van horzsolva, csak eddig pestdn 1 helyen találtam jó árban: gondolom EZ kell nekem (ugye ez kell?), meg találtam bitumenes alvázvédőt is, valami 3500 körül lenne a 2 cucc, viszont azt írta, hogy 2000 a posta....
[ Szerkesztve ]
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
rob210
Topikgazda
válasz Nordik #20660 üzenetére
igen két felfogatási pont van.
Meg egy talpas gömbfej van rászerelve ugye ami szintén képes lógni lötyögni.[ Szerkesztve ]
Renault power
-
Csabee.
nagyúr
Megane 1 csomagtartó központi zárat megyek holnap cseréltetni mert beszart a motor úgynézki. 6000Ft-ért munkadíjjal reális ár szerintetek?
Üdv: Csabee.
-
kisninja
őstag
Felvetődött még 1 kérdés, újabban ha áll a kocsi 1-2 órát akkor nehezen indul... egyre nehezebben. Eddig pöc röff most meg nyek nyek nyek röf... ha elindult utána könnyen indul.
Valakinek valami tipp ?powered by: ®MAJORMÜVEK®
-
tresh
veterán
[link] érdekes szín kombináció de blokkolnám
-
tresh
veterán
válasz FRENK1988 #20685 üzenetére
Nem tudom elég érdekes de szerintem jól néz ki.. amúgy lehet hogy külön rendelésre lehetett 5 ajtós verzióba is RS blokk+felszereltség
MMA87: az árat a piac szabja neki is tök mind1 mit ír oda A km meg simán lehet reális mert ez nem az a mindennapi a-b-be autó ez 12l alatt nem jár az tuti..de 80e km alatt is ki lehet taposni a belét ez tény
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
őstag
Nekem ez a másod-harmad gazdás 88ezer olyan mesebeli. Kíváncsi lennék azért rá, mit lép egy kövérre De ennyiért akkor is sok. Hiába a sok lóerő és a teljesítmény, a józan eszem mindig azt mondatná velem, hogy ennyiért újat szabad venni, vagy használtat, de használtból ennyiért már egy 3-4 éves Mondeo is kijön. És a kettő nem egy kategória.
-
rob210
Topikgazda
válasz ThodEE #20686 üzenetére
Még most is azt mondom az az erősítő szar helyen van.
A ládát biztos így szeretnéd?
Rács nem lesz rajta 795.- egy normális fekete rács, de van cróm kivitelű is 1120.-
Érdemes felrakni hidd el.A kocsi egyébként egész szép, jól áll neki ez a szín.
A fóliáról van műbizonylatod, ne érjen kellemetlen meglepetés.Összességében a törődés látszik rajta, aztán meg majd kialakul hozzászoksz.
Én az ülés hátlapjára raktam fel az erősítőt.
(igaz nekem csak egy kis 4X100-as van bent megy egy rövidített magnat szubcső.)[ Szerkesztve ]
Renault power
-
Josi
senior tag
válasz rob210 #20673 üzenetére
Honnan lehet annyiért motort szerezni?
Sajna nekem is megadta magát a csomagtartó zár (Megane I PH2 5 ajtós)
Maj holnap tudom szétkapni.
Egy idő óta valami nyüszögést hallottam hátulról amikor bezártam.''Ne ess pánikba, és mindig tudd, hol a törülköződ'' Ford Prefect után szabadon
-
mycso
Topikgazda
válasz rob210 #20693 üzenetére
Nekem is így hátul az oldalában van az erőlködő, miért nem jó ott???
más:
Közben a noverox úgy fest megoldódik, mert holnap megyek pestre, remélem lesz nekik készleten.
Egyébként nincs ebből kisebb kiszerelés, mert nekem ez a 2.5 deci sok....pár apróságot kell lekennem, vagy utána meddig áll el??[ Szerkesztve ]
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
ThodEE
őstag
válasz rob210 #20693 üzenetére
Túl hosszú az erősítő és akkor nem tudom külön dönteni a támlákat ha mégis szükséges lenne.
Rács majd lehet hogy lesz, szép sorjába minden.
Jobb igy hogy felfelé néz, kevésbé zörög a hátsó ajtó.http://picasaweb.google.com/116647084346941867867/1155?authuser=0&feat=directlink
-
tresh
veterán
Hát attól függetlenül hogy szimpatizálok a mondeokkal abból is csak a 2004körüliekkel ha egy ilyen rs megane és a mondeo között kéne választanom nem lenne kérdés hogy az RS lenne a befutó nálam azért ez a nyers erő ami ebben a blokkban van nem túl sűrű főleg ilyen köbcentinél
Maximális teljesítmény / fordulatnál 165 kW (225 LE) / 5500 1/min
Maximális forgatónyomaték / fordulatnál 300 Nm / 3000 1/min
Végsebesség 236 km/h
Gyorsulás 0-100 km/h 6,5 s
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?