- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sidorovich
senior tag
válasz MK VII #48729 üzenetére
Köszönöm.
Még egy kérdés eszembe jutott: a régi memória kidobása és új beüzemelése semmiféle változtatást nem igényel a szoftveres környezetben, ugye? Úgy értem, a Windows 7 64 bites változata már fel lett rakva a gépre, meg minden driver és alap program. Nem szükséges vagy nem is ajánlott pl. Windows clean reinstall az új memória miatt? (Direkt x64-es Windows raktam fel, sejtettem, hogy + memória kelleni fog majd bele.)
Szükség van a 2x4GB változatra? A sima 8GB több, mint egy ezressel olcsóbb. Tekintve, hogy a gépben nem az IGP van használva, nem tudom származhat-e bármi előny az esetleges 2 csatornás memória kiépítésből. Alap programok, Windows boot idő, stb. nem változik vele?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nők, nőügyek (18+)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mesterséges intelligencia topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- War Thunder - MMO Combat Game
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest