- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
philoxenia
MODERÁTOR
Valójában testreszabható a Fórum, Winner fórumtársat kérdezzétek, hogy csinálja...
-
máyköl
veterán
Mi a helyzet a következő talival? Hol, mikor, meddig?
philoxenia: Aranyos a mikulássapkád.
[ Szerkesztve ]
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz #31757056 #7414 üzenetére
A pestire vagy a Bora boraira??? Pestre szívesen elviszlek, a másikra már van jelentkező
máyköl: Ha lesz olyan hideg, hogy befagyjanak a vizek, akkor én szívesebben mennék a Velenceire vagy a Balcsira, illetve Bp-n nem nagyon tudok ilyen helyszínt. Úgyhogy Ti helyiek javasoljatok valamit.
Holnap majd jól beletépünk...
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz kricsi81 #7418 üzenetére
Nekem mindegy a helyszín. A Balatonra elég sokat járunk, de attól még nem mondanám, hogy unalmas Viszont nem zárkózom el más helyszíntől sem. Utasnak jöhetsz persze, de még eléggé messze van a január.... Az is lehet, hogy Bora borán leszünk Werttzuival
-
máyköl
veterán
válasz t_a_m_a_s #7415 üzenetére
Naplás-tó. Budapest legnagyobb tava. Korizni kiváló, vannak rajta sokan télen. Mellette egy nagy erdő, ott is lehet esetleg fotózni. + a tó mellett egy nagyon pici kis büfé, de ezt nem ismerem, nem hiszem, hogy nagy durranás. Nem ragaszkodom feltétlenül ehhez a helyszínhez, de mindenképp Pesti helyszínt szeretnék. Balatonra nem hiszem, hogy lemennék. Valami Pesti tó még esetleg?
-
MODERÁTOR
-
-
t_a_m_a_s
addikt
Tulajdonképpen neked miért akkora nyűg kimozdulni Bp-ről? Nem macerálásból kérdezem, tényleg kíváncsi vagyok rá... Ropiék múltkor egy bő óra alatt itt voltak Dunaújvárosban, az nem sokkal több, mint mondjuk egy Újpest-Csepel. Szvsz a Balaton is megvan másfél óra alatt, és mindig jönnek kocsival is Pestről. Úgyhogy be positive
-
t_a_m_a_s
addikt
Opsz, ez el is kerülte a figyelmemet. Most néztem csak meg, hogy mi van ott, és hol van. Egyrészt jó messze mindentől (kivéve tán Hódmezővásárhelyt), másrészt nagyon szép hely lehet...
Abszolút megfontolandó ötlet, de csak egy komolyabban szervezett programmal.Holnap majd jól beletépünk...
-
KTTech
veterán
válasz t_a_m_a_s #7433 üzenetére
Na igen, ez igaz... mindenesetre ritka jó hely A Dél-Alföldi fotósokkal rendszeresen ott találkozunk, gyakran még főzés is szokott lenni Nekem is messzire van BP-től, de a "második" lakhelyemtől, Szentestől már nem annyira
www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon
-
t_a_m_a_s
addikt
Szerintem azzal nem lenne gond, csak bele kéne invesztálni egy kicsit, amit aztán majd természetesen összedobnánk
Gondolkodtam rajta a hétvégén, abszolút támogatnék egy ilyen bulit, habár baromira messze van (illetve ratyi a közlekedés arra...). Mondjuk voltam én már úgy, hogy reggel 8-ra mentem Újvárosból Szarvasra... Szóval kéne egy jókis napirendet szervezni fotózással, főzéssel, beszélgetéssel... Nincs kedved hozzá?
Kazimír: Legyen fűzés is???
[ Szerkesztve ]
-
KTTech
veterán
válasz t_a_m_a_s #7441 üzenetére
Támogatom az ötletet, csak várjuk meg vele a jobb időt "kicsit" hűvös van most ehhez... a főzés közben remekül lehet beszélgetni (úgyis 3-4 óra mire valami értelmes dolog megfő az előkészületekkel együtt), aztán meg lehet mászkálni
www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Minden ami hőszivattyú
- Assetto Corsa Competizione
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Politika
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Opel topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest