Új hozzászólás Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
válasz JohnyBlue #15000 üzenetére
Abból a sok üvegből nem kis mennyiség maradhatott. Írtuk, hogy jöhet ide.
Mi még megnézzük köv rész Trónok harcát aztán aluka...
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Freddy76
addikt
válasz JohnyBlue #15003 üzenetére
Az 1911 Kék Osztriga díjas...
Jól látom, hogy a 2116-on Julcsi épp egy puszit dob neked??? Mivel érdemelted ezt ki? A Julcsis képeket kérném szépen, különösen a 2119-et .
Amúgy dagadt vagyok, le kell fogynom.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
törölt tag
-
spanyoll
addikt
válasz philoxenia #15011 üzenetére
Jó de na... Amikor voltam ott akkor nem volt fél perc oda az út. Amúgy meg a Dunának a másik túlján van
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz philoxenia #15011 üzenetére
Viszont LENT van... Pestről pl mindenki LEjött
Holnap majd jól beletépünk...
-
-
t_a_m_a_s
addikt
-
Real_Necro
veterán
-
JohnyBlue
addikt
válasz Real_Necro #15015 üzenetére
Há' de nézzél már rá egy térképre... Ja hogy ördögi szmájli.... akkor OK, amúgy meg ez a sok LE meneteletek, a sok "parizel evéstől" van
A többiek képei hol vannak? Szeretném már megnézegetni őket
[ Szerkesztve ]
https://ipollo.com/?ref=johnyblue
-
Real_Necro
veterán
válasz spanyoll #15021 üzenetére
Vidékinek minden "Pest" pedig én "Budai" vagyok.
Freddy: yól mondod, pestre ÁTmegyünk (persze nem a Tiszán)
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
spanyoll
addikt
válasz Real_Necro #15023 üzenetére
Tudom, én is általában Pestre megyek FEL, de amúgy amikor ott voltam én is mindenhova csak úgy LEmentem... Borzasztó kérem.
DE ha megint felköltözöm elvileg, akkor csak Buda, aztán akkor én sem megyek már Pestre"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Real_Necro
veterán
válasz spanyoll #15024 üzenetére
Én Budán lakom, Pesten dolgozom (meg párom is). Minden nap ÁTmegyek Budáról Pestre. Ellenben hétvégén LEutazunk Zalába. majd aztán vissza FEL Pestre (Budára).
-
Freddy76
addikt
válasz Real_Necro #15023 üzenetére
Elnézést, te nem budai vagy, hanem óbudai. Oda KImegyünk.
-
*Ropi*
félisten
válasz Real_Necro #15025 üzenetére
Le, fel, ki-be...Mint egy olyan film.
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
-
Freddy76
addikt
válasz Real_Necro #15028 üzenetére
Nem, az már megintcsak le. Olyan, mintha nem is lenne Buda.
-
MODERÁTOR
Hölgyek-Urak!
A TIR módosítva, ha vannak még linkek a fotós találkozó képeiről, akkor szeretettel várom őket privátban, bepakolom azt is. Az első hozzászólást módosítottam Kutyi legutolsó agymenésével, ha bármi módosítás van, szóljatok!
Sajnos ez egy lokál topik, szóval hivatalos Topic összefoglalót nem biztos hogy kapni fog, de megpróbálom kitaposni az utat érte...
Addig is jó szervezkedést!
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
Real_Necro
veterán
válasz Karima #15033 üzenetére
D7000 + 24-120 f/4 Bár nem tudom JohnyB milyen egyén obikat tekert még fel. Bár a madaras szerintem az én 70-200 VR obimmal készült.
-
zolka78
senior tag
No urak, akkor nekem szabadság megkérve a debreceni talira. Egyelőre csak 80% a részvétel mivel csak az ígéret van. Viszont mi lehet már csütörtökön le(fel, el, oda)mennénk Debrecenbe. Majd beírom, hogy miben vennénk részt. Ami tuti az a Nyíregyházi állatkert, de szerintem ezt mi már akkor pénteken lezavarjuk, nem várnánk meg a nagy társaságot, azon okból kifolyólag, hogy a pesti állatkerti tapasztalatokból ki indulva, a hétvégi és ünnepi látogatás, főleg ha ezek egybe esnek, akkor gyilkos tömegnyomorba torkollanak. Nem hiszem, hogy ez másként lenne az ottaniban. Ezt meg nem vállalnánk a picivel. Szállás ügyben nem igazán néztem még meg az ajánlatokat. Jó lenne ha a csapat annyira együtt tudna lenni mint Egerben. Viszont nekünk fontos, hogy a szálláson is lehessen valami ételt össze ütni szintén a pici miatt, kell az ott reggelizés és vacsorázás. Egyébként köszönöm mindenki társaságát Egerben, jó volt veletek ez a pár nap. Képeket majd linkelek, bár ezek inkább családi és turista fotók. Lévén ki használtuk, hogy együtt lehettünk hárman Egerben.
Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!
-
t_a_m_a_s
addikt
Jóreggelt!
Jövök én is pár turistafotóval. Van benne gyerekről, Egerről, fórumtársakról...
Holnap majd jól beletépünk...
-
Real_Necro
veterán
Elkezdtem Debrecenben szállás után kutatni. Ezeket találtam:
Valamint egy drágább:
Nekem az első tetszik.
-
JohnyBlue
addikt
válasz Real_Necro #15040 üzenetére
Az arany patkó az kint van a picsában! A másik kettő teljesen jó helyen található!!! A sziv panziotol meg az én lakásom 250 méterre van... (ezt neked címeztem Necro... )
https://ipollo.com/?ref=johnyblue
-
*Ropi*
félisten
Egyszer a Péterfia panzióban töltöttem egy hosszú hétvégét...A belvárosban van a Plaza mellett.
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
MODERÁTOR
Én az Aranypatkót csak ajánlani tudom, kulturáltak a szobáik, a konyhájuk viszont nagyon fain. (igaz, még képlékeny, hogy egyáltalán megyek-e, így kibicnek semmi sem drága hozzászólás ez, de nézzétek el nekem ).
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz JohnyBlue #15044 üzenetére
Én pesti vagyok, nekem úgymond az nem távolság... (minden nap egy órát BKV-zom melóba, aztán egyet haza)
Ráadásul ott elég sűrűn járó buszjárat is megy, asszem pont be a vasútállomáshoz. De nekem tényleg nyolc, mondom kibicnek semmi sem drága ...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest