- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
válasz sfdrakex #88744 üzenetére
Na azért nem csak fikázok. ;) Írtam már pozitív véleményt is.
De most ha valami nem jó, akkor nem jó. És ezt megírom pl voda topikban is (ő a másik szolgáltatóm). Yettel ajnározást nem feltétlenül itt értettem. De pl Facebook is ezzel van tele. És ha valaki le méri írni hogy bizony B20 4G hulladék egyből ugranak az 1 és 1,5Gbps 5G vel, ami valóban kiváló hálózat. De kb olyan mintha azt mondanám Magyarországon EU átlag feletti fizetés van mert parlamentben jól keresnek. 5G Magyarország lakosságának kb 98%-ának nem elérhető. Dunántúlon Telekom elásta magát a folyamatos 3G lekaocsolassal, 4G nem bővült de 3G off, maradt 2,5G. Ezen az úton halad Yettel is. Voda se valami hu de bika, de náluk legalább 3G prima, ők tudják hogy ez még kell, nem az előfizetőket szivatják.Szó ami szó, mind a 3 (4) szolgáltató ugyanazt a színvonalat képviseli, egyik itt másik ott jobb (ezért (is) van 2 sim), de ha az ember leírja merre nem érdemes próbálkozni, nem feltétlenül támadni kell 5G vel meg hogy "há de itt jó" kommentekkel, hanem elfogadni hogy nincs tökéletes szolgáltató. Mindegyik elég nagy területeket érintően gyengélkedik.
Egyébként hogy frissebb infót is írjak, keleti - Kolozsvár vasútvonal. Pestet elhagyva szolnokig Yettel kb EDGE Only üzemmód, míg voda azért stabilan működött hol 3 hol 4G (persze itt is volt néha vak folt). Aztán Szolnokot elhagyva fordult a kocka, Voda kb letérdelt Yettel erőre kapott, és egész Alföldi tartózkodásom alatt (10 nap) így is maradt.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
törölt tag
válasz MadMancs #88753 üzenetére
Sajnos a Telekom dunántúli mélyrepülése teljesen igaz. Nálunk is bármelyik nap mehet a 3G, ha nem ment már. Kb 3 hete a 4G es az 5G is nagyon nagy sebesség esésben van beltéren. Látszólag a térerő nem romlott de a 350-ről átlagos 60-ra beesés, ami van amikor csak 15, azért igencsak feltűnő. Yettel meg stabilan 300 körül mindig megvan 4G/5G hálózaton egyaránt. Vodafone meg gyenge sebességben, de az is volt. Budaörsön is a Yettel 200 körül megy, Telekom 2-10. Egyenlőre én csak minőség romlást tapasztalok a magenta cégnél. Vissza is tettem a Telekom számom dominora, a Yettel meg ment korlátlanba át. Egyedül kicsit a roaming miatt izgulok, de remélem nem lesz probléma. Legutóbb nem volt olaszban semmi gond vele. Tim/Vodafone/Windtre is ment 4G. Az 5G meg ott se acélos még. Tengerparti részen alig van valahol vagy a Garda felé.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Egyébként még egy gondolat eszembe jutott: Az lehetséges, hogy azért kisebb jelentősen a sebesség, mert fejlesztés helyett pl a Balatonnál hálózat menedzsment szigorúbbra veszi a sávszélességet? Reggel kültéri 5G 12 megabit fölé nem ment. Yettel ugyanit ugyanekkor 320 volt.
[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
Én majd 20 Vodafone után lettem Yetteles mert még jobb flottát találtam sok adattal ami a Yettel hálózatát használja. Általánosságban sokkal gyorsabb a mobilnet, az ügyintézés gyorsan ment, ügyfélszolgálat korrekt, számlázás rendben, a mobil applikáció gyors. Egyszóval eddig mindenben kellemes csalódás a Yettel.
Szerinem a mobilnetre meg nagyon rágyúrtak a Yettelnél.[ Szerkesztve ]
-
Soma01
veterán
Azt tudjuk, hogy Keszthelyen hol van pontosan az 5G torony? Az érdekelne, aminek az antennája a város legkeletibb pontonján helyezkedik el és a Keszthelyről kifelé, a következő település (Gyenesdiás) felé sugároz.
-
donjohnson
addikt
válasz Soma01 #88758 üzenetére
a 4g-seket megtaláltam neked cellmapper-en: [link]
ha rákattintasz a zöld pöttyre akkor mutatja hogy merre sugároz.
viszont az 5g-s (NR) antennákat még nem mutatja a bal oldali menüben átváltva, de valószínűleg a 4g bázisokon van/lesz.[ Szerkesztve ]
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
4Grider
nagyúr
válasz nullpoint #88760 üzenetére
Nekem mindkét szolgáltatótól van kártya a készülékemben és nem vezetek úgy hogy ne szóljon a netrádió az autóban. Sokkal többször szakad meg vodás nettel a netrádió, mint yetissel. Még az M0-ást sem tudja a voda szakadásmentesen megoldani, az autópályákat, főútvonalakat is csak részben.
-
-
nullpoint
őstag
válasz 4Grider #88761 üzenetére
A net nem annyira érdekel, inkább a stabil elérhetőség lenne fontos. Mondjuk amikor nagyritkán ritkán kell a net akkor jellemzően nincs van alig döcög.
Hogy igazságos legyek és jót is mondjak, tudok mutatni egy olyan 30négyzetméternyi területet az országban ahol a vodás nem tud netezni, nekem meg hasít vagy 5megabittel.
kdvsdmnkrvndttrlgsdnhzzszlsmt
-
Soma01
veterán
válasz donjohnson #88759 üzenetére
Köszönöm. Megnézem még jobban.
Nekem a parttól felfelé eső, felső részre kellene net. A község határára. -
törölt tag
Anyám kapott egy ilyen emailt, mint lent mutatom. Amiért érdekes, h sose volt neki más, mint tré. Sőt, a környékén asszem, csak nekem van yeti, én meg tuti nem adom meg az ő emailjét. Szóval a kérdés az, h ez mi akar lenni? Csalás, v tényleg ilyet küldenek, és vki az emailt eltévesztette volna?
Kedves Ügyfelünk!
Köszönjük, hogy az elektronikus számla szolgáltatást választotta egyszerűsített eléréssel. A szolgáltatást aktiváltuk.
Számlázási azonosító: 38194736,
Számlázási cím sorszáma: 2.
A számlák elkészültéről erre az e-mail címre értesítést küldünk. Aktuális számláját az értesítésben szereplő linken keresztül megtekintheti és befizetheti.
Elektronikus számla szolgáltatásról bővebb információ: Yettel.hu/e-szamla
Ez a levél kizárólag értesítésként szolgál, kérjük, ne válaszoljon rá.
Üdvözlettel:
Yettel
fiok.yettel.hu
Figyelem! Amennyiben Ön nem rendelkezik Yettel előfizetéssel, és e levelet megkapja, kérjük, haladéktalanul hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a belföldről bármely hálózatból elérhető 1220-as telefonszámon, mivel fennáll a lehetősége annak, hogy valaki az Ön tudta nélkül vásárolt előfizetést. -
donjohnson
addikt
válasz #73820095 #88766 üzenetére
ebből nem derül ki. nézd meg az e-mail fejlécét, hogy milyen e-mail címről küldték.
amúgy meg ott van a levél alján, hogy hívjátok a 1220-at ha nem kéne, hogy kapjatok ilyet.
simán lehet, hogy valaki elgépelte egy karakterrel az e-mail címét és véletlenül 1 karakter miatt a tietek adta meg.ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
CellWalker
tag
válasz donjohnson #88759 üzenetére
@Soma01:
Ha bal oldalon a "Filters" menüben a legalsót "Only Show 5G ENDC capable towers" bepipálod, elvileg az 5G képes tornyokat fogja csak mutatni. Persze egy teszt nem árt előtte 5G képes eszközzel.
-
törölt tag
válasz donjohnson #88767 üzenetére
Naja, de anyám szépen bekopipésztelte az emailt továbbítás helyett
Viszont mivel gyanús linket nem találtam benne, elírásra tippelek. -
-
félisten
-
veterán
Munkahelyemen piszok gyenge a térerő, S22 ultrán 1 térerő csík.( Pedig a torony nincs túl messze, kb 300m). Netezni kb alig tudok. Be lehet esetleg ilyen hibát jelenteni? ( vagy van értelme bejelenteni?) Ez a probléma nem csak a Yettel-t érinti, hanem pl a Vodafone-t is. ( Egyébként egy sima irodaépület...)
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
DGery
aktív tag
válasz gyuri81 #88776 üzenetére
Valószínűleg az épület egy jó nagy kalicka. Nálunk is ez van sajnos.
Mivel elég nagy a céges flotta, így Yettelre lett kiépítve épületen belüli erősítő hálózat, de a többi szolgáltatós kollégák rendesen szívnak ezzel.
Sajna nem lehet mit kezdeni a dologgal egyénilegby DGery® c.o. ///// MacBook Air M1 / iPhone 12 128GB / iPhone SE 2020 / iPad 9 WiFi only 64GB / Apple Watch Series 5 / Xiaomi Mi Scooter 3 / HP EliteBook 850 G7 / Xbox Series S / Dreame D10s Pro / iKier K1 12W
-
Bl.Gyo.
őstag
másnak sem megy a mytv-n a comedy central?
-
Landsmann
addikt
Most jött sms, hogy kompenzálják a múlt heti hálózati problémát. Lehet választani 1 nap korlátlan belföldi adat, 1 nap korlátlan belföldi beszélgetés, 1 hét korlátlan hálózaton belüli sms között. Ezen kívül, vagy az is választható, az nem derült ki egyértelműen az sms-ből, de 10 % engedmény az okoskarkötők vagy okosórák árából a Yettel üzletekben. Május 1-ig kell választani.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
Landsmann
addikt
-
sirgeoff
tag
Itt a jó lehetőség egy egész napon át csak 5G speedtest-eket futtatni.
-
sfdrakex
nagyúr
-
Landsmann
addikt
válasz sfdrakex #88791 üzenetére
Én sem vártam, mert amúgy is a használati szokásaim szerint a meglévő számlás, kártyás előfizetések teljesen lefedik az igényeimet. De biztosra vettem, hogy lesz valamilyen kompenzáció. Itt inkább a gesztus ami értékelendő. Gondolom, a facebbokos hőbörgők kimaxolják majd a kompenzálást. Már aki nem váltott szolgáltatót.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
jbnd-007
tag
Kaptam egy hosszú levelet a készülék függetlenítési kérésemre, amely szerint nagyjából ha van rajtam sapka akkor azért nem függetlenítik, ha nincs, akkor meg azért. Eleve személyesen vigyem be és hagyjam ott 5 napra... És mivel már nem vagyok előfizető, vigyem magammal a sok évvel ezelőtti előfizetői szerződést/számlát, amivel igazolom, hogy tőlük vettem ezt a vackot. Ami szerintem már nincs meg. Meg miért is kell igazolnom, hogy egy Telenorhoz kötött router a Telenortól származik? Szórakozásból Telenor függővé tettem a Telekomos routerem, vagy mi?
Ezek után: tud valaki működő kódgenerátort Huawei B525-höz (16 jegyű kódot kér)? Van pár átverés szagú web oldal ami 10 dollárért kódot ígér, de nem bízom bennük.
[ Szerkesztve ]
-
-
RoyalAirForc
aktív tag
Az app ismét gyalázat. 10 perc alatt se töltötte be az egyenleget.
-
Bl.Gyo.
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest