-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
válasz #76055552 #89532 üzenetére
Nem kell nekünk régi technika!
Jelenlegi Yettel ZTE technika:
AAU
Régi RRU-k
Új 3fajta RRU modell
Jól megfigyelhető, hogy melyik bázison végeztek már fejlesztést, mert a régi RRU-kat cserélik az új modellekre. Van ahol csak 1 fajtát raknak fel, van ahol 2-t de némelyik bázisra mind3-at felrakják. -
TeeJay
félisten
Csak azért kérdeztem mert gondolom a régi cuccok is tudják az összes 4G band-et csak be kell kapcsolni rajta. B3 és B20 volt eddig, ha bővül még B1 vagy B7-el meg B28-al esetleg akkor lehet azokat is beüzemelni csak még nem lesznek az új eszközre cserélve
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
juve600
nagyúr
sziasztok !
Yettel adatkártyát vagy adatmegosztó kártyát lehet hívni ? tud hívást fogadni ?
-
TeeJay
félisten
Akkor látni fogom ha nálunk az 582-es tornyot majd újítják mert panel 10. emeleten van és fel fog tűnni ha cseréltek fent valamit.
B7 és B28 jöhet ide is bár mivel ugyanebben az utcában van még 2 tornyuk is lehet nem tesznek mindre új band-et csak egyikre másikra. De a telepen az 582-es a fő torony, azon van 2G 3G és 4G is minden irányban, a többi torony csak 3G és 4G a 3. torony meg csak 4G B20Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
MODERÁTOR
-
juve600
nagyúr
válasz Viktor0610 #89562 üzenetére
-
MadMancs
veterán
válasz Viktor0610 #89562 üzenetére
Így van.
1220 kimenő only. Se bejövő se kimenő más hívás nincs.
Sms viszont ki és be is működik. 40ft/db áron.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Somatom
veterán
válasz kicsiakocsi #89565 üzenetére
Kár, hogy nem tudod nélkülözni a cuccot. Nem fizetnéd a számlát, ők letiltják, kiderül, hogy túlfizetésben vagy, mégsem tudod igénybevenni a szolgáltatást. A hiba elismerése pedig adu ászként már most ott van nálad. Olyan kötbér ez, hogy csak úgy zeng
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
donjohnson
addikt
erre az e-mailre nem tudsz válaszolni, hogy még mindig nem jó? vagy valami olyan címről jött, ami nem fogad választ? (no-reply címre gondolok.)
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
4Grider
nagyúr
A telenor/yeti ilyen. Leírják a szerződésünkbe, hogy 10 munkanapjuk van a csoportos beállítások megváltoztatására, aztán jó, ha a második fordulónappal (50 nappal később) sikerül. Meg fogják oldani a jóváírást, csak idő kérdése...
Ja, meg a B7 is ilyen, a kis hatótáv miatt...[ Szerkesztve ]
-
kicsiakocsi
csendes tag
Köszönöm a segítséget. Akkor várok türelemmel!
-
MODERÁTOR
Töröltem pár hozzászólást.
Örülök, hogy a saját adataitokkal körültekintően bántok, és kitakarjátok, nem írjátok le, de tegyetek így a Yettel alkalmazottakéval is!Xiaomi 13T
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz Landsmann #89528 üzenetére
Nálam elérhető az 500GB-os otthon net, de nem szívesen fizetnek elő (a magas árán kívül) és pont azért mert a mostani netem is 2 torony között váltogat, nagyon a város szélén lakom, és a masik torony már másik városhoz tartozik amire szokott váltani néha. Akkor meg már nem menne az a net valószínűleg...
-
pdr755
tag
Korábban valaki panaszkodott, h a Barion rendszerbe regisztrálni kell h ha számlát akar fizetni, vagy megadni minden alkalommal a kártya számát.
Nos jelenthetem, hogy a Barion felületen megjelenik nekem a Google Pay lehetőség is, és épp most fizettem be vele a Y számlát. Hátha valaki még nem látta, lehet h csak nekem új (admittedly, csak havonta 1x szoktam azt a részét megnézni a Y online-nak) -
Landsmann
addikt
válasz pdr755 #89576 üzenetére
Lehet én írtam pár hónapja, de nem a Barionban, hanem a Simple alkalmazásban kell minden egyes alkalommal megadni a káryta adatokat, hiába van beállítva hogy jegyezze meg. Éppen emiatt nem is használom már nagyon régóta. A Barion az tökéletesen működik, pár perc alatt rendezem a három számlát.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
válasz Landsmann #89578 üzenetére
Évek óta használom a Simple-t rezsifizetésnél (meg Alza rendelésnél) és még soha nem kellett megadnom a kártyaszámot. Először elmentette azóta just works. Sőt. Egyes oldalakon (pl. MVM) a fizetésnél nem kell semmit nyomni, de a telefonon, se weboldalon. Katt a fizetésre, pár másodperc várakozás és már ki is van fizetve a számla. Ehhez képest a Yettel + Barion + mobilos jóváhagyás kissé macerásabb.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
hp16
tag
Sziasztok!
Rendelnék egy Samsung telefont feltöltőkártyával online, viszont a szolgáltatásra nincs szükségem, csak a telefonra, ezt le kell majd mondani vagy ha nem töltök rá pénzt magától megszüntetik?
köszi -
p2pp
őstag
Tegnap sikerült kicsit kirándulni a Bakonyban.
Ha előre tudom, viszek műholdas telefont.
Nem 5G kellett volna, csak sima 2G, hogy az ismerősökkel ne kerüljük el egymást.
Mivel az egész túra alatt sehol sem volt semmi.
Így esélytelen volt. Nagyon gáz!
Bakonybél és Bakonykoppány között voltunk majdnem félúton az Odvaskő Étteremnél parkoltunk. Ahol szintén semmi sem volt. (Még Pikocella sem)
Pedig nagyon jó lett volna!
Hubertlaki tóhoz mentünk.
Sokan kirándultak arra.Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
MODERÁTOR
-
-
hp16
tag
köszi mindenkinek, meg is rendeltem, egyszer az 1100ft-ot rá kell tölteni majd hogy aktiválódjon a kártya, vagy az sem szükséges?
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
1100ft-os feltöltés tudtommal nincs is. A simet v ingyen kapod, v fizetsz érte, de abban minden benne van, h egy aktiválható kártyát kapj. Nem is szükséges azonnal aktiválni. Akár sosem, ha nincs szükséged rá. Aktiválatlanul is meg fog halni egyszer. Ha a teló miatt kell az aktiválás, az más, de akkor is heverhet a fiókban, ha nincs a szerződésben, h csak azzal használhatod a telót, de egy ilyen kitétel nagyon meglepne
-
MadMancs
veterán
válasz Viktor0610 #89590 üzenetére
Szép összeesküvés elmélet.
Nálunk semmi baj Lidl ben térerővel. Voda 5G, Yettel/Telekom/Digi 4G.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
4Grider
nagyúr
Ugyanaz van náluk, mint nálunk. A szendvics panel ablakok nélküli oldala piszkosul árnyékol, ha nem 1-200 méteren belül van a bázisállomás, akkor ez az eredmény.
-
Zoolee19
senior tag
válasz Zoolee19 #89531 üzenetére
Na egy kis fejlemény:
Szombaton hívott egy technikus hogy sikerült, fényt deríteni a hibámra.
Ki derült hogy a router, teljesen más bázissal teremtett kapcsolatot, aztán abból fakadóan, egyszer volt/egyszer nem volt net, és kérte a jelszót stb.
De hát erre senki sem gondolt, hogy esetleg ilyen hiba opció is a lehetősége fent áll.
És én voltam hülyének nézve..na se baj.
Most már elvileg 100%-os és tökéletesen megy rajta a net, jó pár nap szenvedés után.Lenovo Ideapad Gaming 3, Asus Rog Ally,IPhone 15,Xbox Series X
-
martonl
senior tag
Nálunk a XXIII. kerületben is lettek ilyen pontok. Van, ahol 3G-re ugrik a telefon, viszont van, ahol gyorsabb lett a 4G és lett 4G+. Itt is a Lidl/Aldi lettek a gyenge láncszemek.
Nem védeni akarom a szolgáltatókat, de azért túraútvonalak lefedése nem hinném, hogy prioritás. Én azért mindig tartok a telefonon offline térképet, meg egy walkie-talkie páros is jó szolgálatot tehet.[ Szerkesztve ]
-
Az meglehet, csak sajnos a környékünkön a szabad ég alatt is gyakran ilyen: [link]
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
martonl
senior tag
Nem hiszem, csak simán az épületeik szerkezete miatt lehet. Nálunk eddig a Lidl jó volt, az Aldiban volt vakfolt, most már a Lidl is rosszabb lett. Biztos sokan használják a Lidl telefonos appját is a boltban, meg pénztárnál is le lehet húzni a kuponokat szintén appon. Múltkor nekem azt is alig bírta betölteni, 3G-n volt.
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
Kiváncsi leszek a mai napra. Lekapcsolják a 3G szolgáltatást egy csomó helyen. Karbantartást írnak, de szerintem ez már a lekapcsolás lesz. Telekomnál a lekapcsolás óta vannak anomáliák változatlanul, reméljük Yettel jobban megoldja. Egyenlőre nem igazán kapott 4/5G plusz frekvenciát a hálózat a lekapcsolt 3G helyén, sőt az 5G sokkal rosszabbul működik.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest