- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdf_
veterán
válasz Landsmann #66650 üzenetére
Azt nem a VoLTE fogja meghozni, mert ugyis a kijelzo eszi meg az akksit. Plusz egy naphoz meg nagyobb akksi kene, meg mondjuk 2-3 mm-rel vastagabb keszulek, amiben ez el is fer, de a gyartok szerint erre nekunk az egvilagon semmi szuksegunk, es elo ember nem venne meg egy jelenleginel vastagabb telefont, minel vekonyabbat kell gyartani, a leheto legvekonyabbat, es akkor rogton megvan az indok is, hogy miert fujfuj a 3.5-os jack, mert a fene vigye el, hat olyan vekony lett a keszulek, hogy pont nem fer mar bele, a macska rugja meg (sot, mint latjuk 5.x" alatti atloju keszulekekre sincs igenye senkinek. Oh wait....)
-
tomp
félisten
válasz Landsmann #66648 üzenetére
Sajnos túl sok paraméter kell a VoLTE híváshoz és ezeket nem a telefon szoftvere végzi. Mivel még új a szolgáltatás a telenornál így lassan jelennek meg a megfelelő frissítések. Szerintem a most nyártól megjelenő telefonokban már alapból benne lesz a Telenor VoLTE.
A megjelenés eléggé 2 oldalú. Hiába adja át a telenor a gyártónak a megfelelő konfigurációt ha a gyártó lusta és csak több hónap elteltével rakja bele a szoftverbe.Viktor0610
Sajna a telenor hálózata nem a stabilitásáról híres ha fallback -ről van szó.
Tegnap 1napig kikapcsolt VoLTE-vel volt a telefon. Volt is olyan bejövő hívásom amiről csak sms-t kaptam mert a bázisállomáson hibába futott a fallback így nem váltott vissza a telefon. Ezen a helyen rendszeres a fallback hiba. Kapcsoltam is vissza a VoLTE-t. Újrahívtak és azonnal csörgött 4G-n. -
anglergab
addikt
Így van, a CS fallback egy kerülő megoldás (workaround), a megfelelő/ideális szolgáltatás a VoLTE+VoWiFi.
A CS fallback növeli a hibák, hívás eldobás esélyét, lassítja a hívás felépülését, limitálja a hangminőséget, és sok esetben nem lehet mobilnetezni hívás közben CS fallback esetén, illetve az akkumulátort is gyorsabban meríti a gyakori kapcsolgatás a mobilhálózatok között. Arról már nem is beszélve, hogy maga a 2G vagy 3G hívás is sokkal gyorsabban meríti az akkumulátort, mint egy 4G-s, azaz VoLTE hívás.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
azbest
félisten
Azt is nézd meg, hogy a készülék árának felét vagy nagyrészét nem kell-e kifizetned "forgalmi előleg" címszóval. Nehogy meglepetés legyen, hogy előre ki kell fizetni az árát, majd havonta törleszteni, s majd a havidíj egy részéből pedig jöváírják az előlegként bevett összeget (a net áfája más, így arra a részére nem számítják be)
-
MODERÁTOR
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Viktor0610 #66658 üzenetére
Vodától jönne át, ott lesz előleg. Nem?
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
MODERÁTOR
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Viktor0610 #66660 üzenetére
Persze, mindenhol van új előfizetőnek előleg. Itt csak a jelenlegi helyzetről volt szó.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
asdf_
veterán
válasz dkovizoli #66654 üzenetére
Az ev elejen meg ezt irta Viktor:
A Samsungokon kívül minden dual SIM készülék független a Telenornál.
Most tehetetk en rola, hogy idokozben nem igy lett?
-
-
asdf_
veterán
válasz #72445440 #66663 üzenetére
Egy szolgáltatónak továbbra sem buli a független telefon.
Kerdes, mennyivel olcsobb eleve fuggetlenkent adni, utana nem szopni a fuggetlenitessel, kulonosen ugy, hogy a Telenor elmebeteg modon elo embert (a sajatjat) terhel vele egy automata helyett. Ha a szerzodes lejarta utan ugyis fuggetleniteni kell, mert eloirja a torveny, a szerzodes tartama alatt most miert nem edesmindegy, hogy abban a ket evben fuggo-e a telefon? Ha fraud-os lesz, akkor ugyis a fuggetlensege a legkisebb kar, azon elenyeszo szazalekon, amely masik simet pattint bele, hasznalja, az elofizuhoz tartozot meg egyaltalan nem, es csak a havidijat fizeti ra szerzodes lejartaig, azon meg lenduljunk mar tul. Sima labonloves jelen jogi kornyezetben fuggo keszulekeket forgalmazni.Ne megérzésekben meg ezer éves infókban bízzunk hanem nézzünk utána!! Ez mindenkinek szól.
Azert februar nem volt olyan reg...(Dual simes telefont fuggoekent adni nekem amugy meg mindig oximoron)
-
Starchm
őstag
Most mi a hivatalos állapot a volte-val kapcsolatban?
Csak számlásoknak kapcsolják be?
Egy ideig aktiv volt nálam használtam aztán gondoltak egyet azt visszakaptam a tiltást... -
Somatom
veterán
válasz 4Grider #66667 üzenetére
Nem értem ezt a tiltogatósdit. A topikban olvasottak alapján nekem úgy tűnik, hogy a támogatott készülék azt jelenti, hogy a Telenor nem tilt, ezáltal vagy működik rajta a VOLTE, vagy nem. Akkor nem tök mindegy, hogy támogatott egy készülék, vagy nem? Minek korlátoz direkt a Telenor, ha még a támogatottakon sem tudja garantálni a szolgáltatás működőképességét?
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
válasz anglergab #66669 üzenetére
Ha ugyanazon a típuson a Telekomnál megy a VOLTE, akkor a Telenornál miért nem? Erre nem az a megoldás, hogy akkor azt a készüléket lehúzzuk a listáról.
Nem arról volt szó, hogy a felhasználók elégedettsége a cél? Attól nem lesz elégedett a felhasználó, hogy a telóját nem támogatottá minősíti a Telenor.[ Szerkesztve ]
-
-
Starchm
őstag
Akkor a profilos témától függetlenül, feltöltősöknek bekapcsolják újra vajon ha kérem?
-
anglergab
addikt
válasz Somatom #66680 üzenetére
A szolgáltatónak is érdekében áll a VoLTE + VoWiFi használata. Viszont az rajtuk múlik, hogy milyen / hány készüléket tudnak hivatalosan támogatni, azaz a gyártóval megegyezni a profilról és tesztelni is azt. Ahogyan azt is ők döntik el, hogy tiltják-e a hivatalosan, azaz az általuk nem támogatott modellek esetén a VoLTE használatát, vagy sem. Véleményem szerint nem érdemes tiltani.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz anglergab #66682 üzenetére
Így van. Ez a Telenor döntése. A mienk pedig a Telenor. Évek óta nem vásárolok szolgáltatós készüléket és természetesen hűséget sem vállalok. Szóval, én már változtatásra kényszerítem a Telenort. Már csak a többi Telenorosnak kell hasonlóan cselekednie.
-
Lackooo84
nagyúr
Magától igen. Csak a carrier checket kell kikapcsolni a tárcsázó kóddal. Elmondom neked, hogy pl. a Huawei esetében ugyanazt a konfig fájlt klónozva és (csak átnevezgetve hogy a telefon annak lássa ami) megy mind a 4 magyar VoLTE.
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
Foose
addikt
válasz Daffni2 #66657 üzenetére
Nah, hazaértem. Munka volt, most látom mik voltak itt ma. Szóval: jelen előfizetésem 20109 Ft/hó. Korlátlan beszéd-sms, és 8Gb net. Na most, ha maradok a vodánál,a legolcsóbb előfizus csomag + telefon törlesztő 24000 asszem. (A mostanit nem vihetem tovább mert megszűnt) Úgy hogy 0 ft-ot kell befizetni. Telenor: a csomag amit kinéztem 19000+a telefon törlesztő (most nem tudom fejből mennyi) úgy jön ki , hogy asszem egy ezressel több mint a vodás. Viszont a voda csak 5GB netet ad ehhez a csomaghoz, míg a Telenor korlátlan. (Egyébként én a 128GB-os huaweit néztem. Nekem nem ér annyit hogy annyival drágább a 256GB-os,és bővíteni lehet mind a kettőt.)
[ Szerkesztve ]
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
addikt
RED Live a P30 Pro 256 GB együtt 22 680 Ft
Igaz 5 GB de korlátlan video,chat.és közösségi portál használattal igen kicsi a valószínűsége,hogy kevés legyen.
RED Live+ 10 GB korlátlan video,chat,és közösségi használattal
P30 pro 250 GB 25 680Ft(készülékbiztosítással)"Aki ad,az nyer"
-
Foose
addikt
válasz Daffni2 #66696 üzenetére
Tudom milyen a korlátlan közösségi.... Ilyen van most is nekem. Csak hogy nekem nem a közösségi cuccok a fontos. Valamelyik nap amikor 24 óráztam, kicsit játszottam pl real racing 3-al, és bizony fogyasztott hirtelen 4mb-ot egy pár perces játék. Na most ha aznap többször 20 percet játszok?? Érted!? Meg sokat netezek. Nem, nem Facebook, Instagram stb... Ezért gondolom hogy az 5gb net nem biztos hogy elég, most 8gb-os netem van. Ezért gondoltam hogy a korlátlan net jobb lenne asszem 24000-ért.
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs