- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
snooze
veterán
Korlátlan belföldi adatcsomagom van még,az nem használhato külföldön?
GO Gunners!!!
-
viktorhu
veterán
válasz kungzi #67602 üzenetére
Ott meg már 20 évvel ezelőtt is az üzletben úgy engedtek el szerződés után, hogy indítottak neked egy próbahívást, és azzal aktív volt a sim kártyád. A telenor és a voda ezt a mai napig nem tudja. Emlékszem, amikor először lett telenoros sim kártyám, én sem értettem, hogy miért nem működik azonnal, amikor bekapcsoltam a telefont, és hívtam az ügyfélszolgálatot, hogy mi történhetett
-
MODERÁTOR
-
simpley
őstag
-
Somatom
veterán
Katasztrófa ez a net. Tegnap próbáltam francia Orange hálón. Szintén fos. Most Wörth -ben vagyok (Karlsruhe mellett). Itt is gyakran megfordulok. O2, full 4G és a fórum betöltésén is nyüglődik. Videostream teljesen felejtős. Átkapcsolok az O2 SIM -es tabletre és hasít a MyTV. Nagyon bosszantó!
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
sfdrakex
nagyúr
Görögben Wind Telenornak csak 3Gt ad? Automatán arra csatlakozik, 4Gre manuálisan sem enged.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
namenlos
tag
Hello Kártyás dupla netet hol tudom az appon belül aktiválni? Online számhordozással váltottam Hello1GB-ra, de promócióval ellentétben csak 1GB-ot kaptam.
-
MODERÁTOR
-
namenlos
tag
válasz Viktor0610 #67626 üzenetére
Köszi a választ!
Tehát akkor új ügyfeleknek nem jár? Mármint egy új ügyfél hogy rendelje meg az appban, ha nincs appja mert még nem ügyfél? Online rendeltem meg a SIM-et ezzel a konstrukcióval, így a kártya aktiválásakor már alapból ez volt beállítva.
-
PBA
aktív tag
válasz Somatom #67618 üzenetére
Már csak az a nagy kérdés, hogy ennek a flottának van csak limitálva a roaming adatforgalma, vagy úgy cakk-pakk mindenkinek szar? Ez utóbbit nem hinném, mert abból lázadás lenne szerintem. Akkor viszont csak Péterék tudnának ez ügyben lépni, de azt meg nem tartom valószínűnek, hogy meg fog történni. Mondjuk ha csinálsz képernyőképeket a helyi SIM és a Telenor SIM által elérhető sebességekről, arra már nehezebb bullshitet nyomni. Főleg, hogy több országban is ezt tapasztalod. Ez egyértelműen Telenor limitáció, ami nem korrekt.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Remélem, a gyengélkedő roaming 4G-t jelzitek a 1220-on, üzletben is!
Xiaomi 13T
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Viktor0610 #67639 üzenetére
Majd ráfogják hogy túlterhelt a hálozat.
Amúgy mostanság itthoni 4g is elég furcsa tud lenni.
Nyilván rá fogható arra hogy túlterhelt a cella, de ezt max a technikai osztály tudná bizonyitani. -
MODERÁTOR
válasz aprokaroka87 #67640 üzenetére
Azért több ügyfélnél több országban ezt tapasztalni úgy, hogy ugyanazon a hálózaton másik kártya jól megy. 🤔
Nem értek ennyire a hálózatokhoz, de biztos, ez nem normális működés.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Viktor0610 #67641 üzenetére
Lehet már a bitek és bájtok is illegális bevándorlok
off end.
-
MODERÁTOR
-
simpley
őstag
Na, akkor most mi a helyzet a roaminggal? Jól olvasom, hogy nem csak flottások érintettek? Valakinek vagy valakiknek asztalra kellene csapniuk, mert ez így nagyon nem jó játék a Telenor részéről... Mindenképpen jelezzétek először normál hangnemben és ha nem megy nekik nyugodtan mehet a fennhang...
[ Szerkesztve ]
signed by simpley.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz simpley #67648 üzenetére
Terheltség és prioritási gondok lehetnek. Tegnap délután és este görög Windnek csak a 3Gjére tudtam csatlakozni manuálisan se engedett másra. Ma reggel simán 4Gre csatlakozott. Sebesség persze elmarad az otthonitól, kb 5/5 Mbit.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egyszerű kávé topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest