- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
simpley
őstag
válasz Somatom #67551 üzenetére
Van nálad szerződés? Mert ha abban kitérnek a lassításra akkor megva, hogy mi a baj, ha meg nem térnek ki nincs is ilyen.. Tehát itt a Roaming szolgással lesz a baj ebben az esetben.. Mindig ilyen volt? Ha nem akkor 100% utóbbi lesz..
[ Szerkesztve ]
signed by simpley.
-
Somatom
veterán
válasz sfdrakex #67553 üzenetére
Tegnap kezdtem a gályát. A MyTelenor szerint még van 17,2GB -om.
Simpley:
Dehogy volt ilyen! A legutóbbi etapomban (múlt hónap) vettem észre, hogy vmi nem kerek. De, akkor épp elfüstölt a telóm, egy ideiglenest használtam és azt gondoltam, hogy azzal van a baj. Otthon voltam, amikor írták a többiek ezt a problémát. Tegnap kijöttem, azóta három olyan városban teszteltem, ahol azelőtt hibátlan netem volt. Most sehol sincs.[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
MODERÁTOR
-
Somatom
veterán
válasz Viktor0610 #67556 üzenetére
Ha hazamegyek, akkor majd foglalkozom a problémával. Először a flottával fogok beszélni. Lehet, hogy én nem is jelenthetném a problémát közvetlenül a Telenornak. Közben eszembe jutott, hogy a másik kártyámra indulás előtt töltöttem és ahhoz járt 300MB, amit nem használtam. Majd megnézem azzal is a netet.
-
MODERÁTOR
-
simpley
őstag
Itt lenne arra lehetőség, hogy a Walletben vagy a Telenor App-ban be tudjam fizetni a számlákat anèlkül hogy ki kellene lépegetni a fiókból? Csak érdekel, mert a T nél fiókhoz van kötve nem telefonszámmal kell belélni..
[ Szerkesztve ]
signed by simpley.
-
Somatom
veterán
válasz Viktor0610 #67559 üzenetére
Nyilván, hisz érdekem. Sajnos, hétfőig olyan helyeken leszek, ahol amúgy is gáz a net. De, ha minden igaz, akkor jövő héten Kehl -ben is fogok rakodni. Ott át tudok állni francia 4G hálóra is. Anno konkrétan ott néztem MyTV -n a foci VB döntőt, francia hálón.
-
MODERÁTOR
-
maxima
tag
Sziasztok!
Mindenki másnál is végtelenül lassú, működik/nem működik
a mytelenor oldal?
Még viccnek is borzalom, legalábbis nálam. -
simpley
őstag
válasz #72445440 #67571 üzenetére
És a Wallet fiókban hogy tudok még számot hozzáadni? Én Walletben szoktam fizetni, parkolást is innen indítok, stb... Gondolkodtam azon, hogy áthozom a szülőket számlás csomagba, mert jobban megéri úgy gondolom, ha havonta 3000-et fizetnek rá mint hogy havi 3000-rel töltsék.. A számlákat én fizetném, ők meg nyilván rendeznék majd Nekem..
[ Szerkesztve ]
signed by simpley.
-
dse
tag
válasz Viktor0610 #67567 üzenetére
írd be az összefoglalóba ;)
remélünk mindig, elfeledve, hogy születésünk idején senki sem állította, hogy igazságos világba érkezünk
-
válasz aprokaroka87 #67574 üzenetére
Azok a hét minden napján ilyen lusta di**nók! Minden kattintás után 8-10 mp mire történik valami. Mintha a telenor szervere a holdon lenne.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
MODERÁTOR
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Viktor0610 #67578 üzenetére
Szerintem ez olyan téma, ami előbb utóbb mindenkit érinteni fog.
Max 1 évet adok ennek, és nem lesznek SIM kártyák...
Ráadásul a Telekomnal már 1 éve megy, szóval bármikor a Telenornal is bevezethetik, ami előtt már lehetnek kiszivárgott/belső információk." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
DJ. Ru$y
félisten
Első körben szeretném jelezni, hogy nem működik az összefoglalóban az "EU-s adatkeretek összefoglaló táblázata" link.
És lenne egy kérdésem, hogy jól értem-e. Nekünk céges (flottás) előfizetésünk van aminél kérhető plusz internet csomag. 3 GB-os csomagom van, mivel elég sokat vagyok wifis területen. 1-es zónába utaznánk jövőhéten, a kérdés az lenne, hogy a flottakezelő tudja csak megmondani, hogy mennyi netet használhatok el az 1-es zónában vagy a 3 GB-ból fennmaradó összes internetet használhatom a zónában?
Köszönöm.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
4Grider
nagyúr
válasz DJ. Ru$y #67581 üzenetére
Flottáknál jellemzően a mobilnet-opcióért fizetett ár határozza meg az EU-s felhasználhatóságot. Tehát a tutit a flottakezelő tudja megmondani (ő sem biztos, mert évente nő a keret, ahogy csökken az ár). Azért a néhány GB-os csomagok nagy része felhasználható szokott lenni, illetve célszerű telepíteni és használni a Telenor alkalmazást, mert az írja a roaming keret hátralévő részét roaming körülmények között.
A plusz keretek jellemzően teljes egészükben felhasználhatóak. -
MODERÁTOR
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz 4Grider #67582 üzenetére
Telenor App fent van, használom is.
Előre, akkor nem tudom megnézni a roaming keretet mondjuk az appban jól értem?! Köszi.Sajnos aki ezzel foglalkozik most a cégnél nincs bent, másnak meg nem ad ki infót a Telenor.
Másik kérdés, vajon az adatroaming, mint olyan szolgáltatói szinten tiltva lehet egyes kártyákon vagy csak a telefon beállítása határozza meg ezt?!
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
tomp
félisten
Ahogy látom a kedves szolgáltatónak csak nyűg a VoLTE. Amelyik telefont nem forgalmazzák arra "nincs lehetőségünk biztosítani" a VoLTE beállítást. Jelen esetben a OnePlus telefonról van szó. Érdekes a Telekom és Vodafone esetében van lehetőségük mivel ezen szolgáltatók beállítási konfigurációik megvannak a telefonban. A Voda csak pár hete indította el és már benne van. Szerintem csak azért lett VoLTE mert az új tulaj megkövetelte...
-
4Grider
nagyúr
válasz DJ. Ru$y #67584 üzenetére
Nálunk tiltva volt a GPRS roaming az összes sim-en, egyesével kellett engedélyeznem. De mi marha régi flotta vagyunk, az újaknál már minden engedélyezve van (kivéve MyTV).
Ha nem lesz neted, max. veszel egy helyi sim-et (már ha független a telefonod), vagy felmászol a szállás wlan-jára (szinte már mindenütt van). -
tomp
félisten
válasz 4Grider #67588 üzenetére
Nem lenne nagy szám ha hibamentes lenne a telenor fallback művelete de sajnos nem az. Ezen kívül azért egy VoLTE->VoLTE hívás hangminősége hallhatóan jobb mint egy 3G-s HD hang. Mostanában több olyan budai helyszínen voltam ahol 2G volt és 4G. Nagy ritkán 3G bejött de a hívás már nem bírt felépülni. Na ezen helyszíneken azért megváltás volt a VoLTE.
Remélem azért a 2100-at át fogják rakni 4G-re... -
4Grider
nagyúr
A flottánkban 5% körüli a VoLTE-s előfizetések aránya, és 40% körüli a csak 2G (butatelefonok). Észreveszem a különbséget, de mindegyik kollégával tudok érthetően beszélni még a semmi közepén tartózkodókkal is. Ezért nem remegek a VoLTE miatt...
Persze vannak jó dolgai (pl. telefonálás közben is megkapom az e-mailekről a visszajelzést), de többnyire sok hasznát nem látom a technológiának a jó hangminőségen kívül (mert ki tudom várni az első kicsöngés 5 másodpercét). -
kungzi
veterán
Üdv
Ma vettem át a Telenor-s sim kártyámat, most volt időm betenni a telefonba. Telenor honlapján szeretném aktiválni, de mindig azt írja, hogy hibás a telefonszám vagy az ICC. A telefonszámot azt írom be, amit a szerződésben feltüntettek.
Mi lehet a gond? Előre is köszi -
kungzi
veterán
válasz 4Grider #67596 üzenetére
Ja, nem szóltam
Most látom, hogy max 15 napon belül, de általában 24 órán belül aktív lesz. Mert még csak segélyhívás engedélyezettBocsi, most váltottam szolgáltatót. 20 éve náluk voltam, nem volt cserém. Ha meg volt, akkor azt helyben boltban intéztem. Tényleg bocsi...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyszerű kávé topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest