- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
Előfizetéses használt telefon vásárlásban mi a veszély?Ha nincs fizetve a számla akkor a Telenor letilthatja a telefont?Ha a szolgáltatónál kamatmentes részletre van véve és ha nincs fizetve a részlet, akkor gondolom letilthatják a készüléket.
-
Ádám16
addikt
Kuponkódot (15k/100gb net) szabad itt megosztani? Hosszabbítanék én is kedvezménnyel, de csak úgy tudok, ha valaki felhasználja a kuponomat.
-
Arno19
újonc
válasz citkar #67492 üzenetére
Sehol nincs tiltva az Áfsz-ben a torrent. Az hogy nektek ez nem tetszik az az egyéni problémátok. Eleve rossz oldalról közelítitek meg a problémát. Nem én vagyok a szolgáltatóért, hogy még külön Én takarékoskodjak a sávszélességükkel. A szolgáltató van értem ezért hívják Szolgáltatónak. Lehet azon rugózni, hogy 90 forint miért hiányzik a nyomorúságod rendbetételéhez de ez nem valóságos probléma. Az hogy a legtöbb nyugati országban 50€ egy korlátlan beszélgetős csomag. Itt meg még kapni se lehet ilyet, na ez A probléma. Ezzel a korlátlan nettel kicsit előrébb léptünk (volna). Visszatérve az alapkérdéshez: titeket mikor zavart hogy 7mbyte/sec -el jött nekem mindig a cucc???? (Nem Mbit!!) Én nagyon biztos vagyok benne hogy sokkal több múlik a telón magán mint gondolnánk. 6-7 hónapig elég jól ment minden, és most megállt. A Telenor-t meg majd elkezdem sajnálni a sávszélesség miatt ha lesz egy szabad 10 percem.
-
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Arno19 #67505 üzenetére
Azért zavar, mert ha egy cellában van egy torrent huszár, az képes lezúzni a cella teljes sávját, mások meg szívnak miatta. Egyszerűen a mobilnet nem torrentezésre való. Arra ott a vezetékes gigabit. Egyébként nálunk is kb 50 Euro a full korlátlan csomag, minden szolgáltatónál. A szolgáltatás minősége pedig veri a legtöbb országét. Egyébként lehet azért lassú a neted, mert egy másik hozzád hasonló gyökér is torrentezik a te celládban . . .
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
-
Arno19
újonc
válasz aprokaroka87 #67506 üzenetére
Ne haragudj de fordítva. És a hálózat van értem. Az ha gyökérkedik a szolgáltató akkor veszek jobbat külföldön. Ennyi.
-
citkar
addikt
válasz Arno19 #67505 üzenetére
Nem értem, ez miért nekem szól, sőt a problémád sem értem, azon kívül, hogy külföldön (szinte) minden jobb.
Azt se értem milyen 90 Ft hiányzik az én nyomoróságom rendbetételéhez (azt se tudtam, hogy van nyomorúságom).
Azt se értem, hogy a korlátlan nettel milyen előrelépés lett volna, ami még sincs szerinted. Hisz tényleg korlátlan netem van, lehet ennél is több, ha nincs se 50, se 100 GB-os határ, se sebességkorlátozás?
Azt se értem honnan veszed, hogy engem zavar a te letöltési sebességed, azt se tudom ki vagy, nem is érdekel, sőt amiatt, hogy megállt a neted, majd sajnállak ha lesz szabad 10 percem. Igazából akkor se, mert ez nem egy jelentős probléma és hát nem is nagyon érdekel (azért örülnék, ha ez lenne a legnagyobb problémám).[ Szerkesztve ]
-
Ksix
tag
Felejtsük már el ezt a hülyeséget, hogy a torrent jobban terheli a cellát, nincsen semmi alapja. A cellát a forgalmazott adat mennyisége, sebessége terheli, teljesen mindegy, hogy torrent, MyTV, vagy HBO GO az adatok forrása. És ez utóbbiakkal bárki, egy sima kártyás előfizető is tud korlátlan mennyiségben forgalmat generálni. Vajon ilyenből van több egy cellában, vagy torrentező HD előfizetőből?
De egyébként is, ha a szándék az lenne, hogy a terhelésük alapján korlátozzák az előfizetőket, akkor elsőként az LTE-A/4G+/CA betiltásával kellene kezdeni, mert micsoda dolog az, hogy egy előfizető kétszer annyira terheli a hálózatot, mint az, akinek nincs erre alkalmas eszköze! -
szkaroly
senior tag
És a sok flottást se felejtsük el. Az még olcsóbb mint a HD. A baj az, hogy a vezetékes kiépítés még mindíg nyögvenyelősen megy, hiába jelenti be a tökfej miniszter hogy szélessáv mindenütt elérhető ha két nap múlva megy a helyreigazítás. Ha behúzzák a kábelt egyszer onnantól engem se érdekel igazán hogy van-e mobilnet. Akkor már havi 500 mega is elég lesz.
Poco F6
-
Ksix
tag
válasz sfdrakex #67517 üzenetére
A HD-s NAT-olt IP-vel a torrentes passzív feltöltés a nullához közelít, nem a teljes sávszélességhez. A letöltés meg csak addig megy teljes sávszélen, amig van mit letölteni, erre mondtam azt, hogy a mennyiség számít, nem a letöltési módszer. Egy Csernobil epizód torrenten mondjuk 5 percig terheli teljes sávszélen a cellát, HBO GO-n keresztül egy órán át lesz a 10 Mbps terhelés, igazából csak az eloszlás más. De ha tényleg be van dugulva a cella, és mindenkinek csak 10 Mbps jut, akkor semmi különbség nem lesz a kettő között.
A szálak száma meg nem oszt, nem szoroz, az csak a te eszközödet (telefon/router) terheli. (És egyébként az előbbiek sem csak 1 szálat használnak.) -
simpley
őstag
válasz #72445440 #67486 üzenetére
Szia,
Írt a kérdező, megérdeklődte és szerencsére nem rögzítették még azt a számhordozást, mert mint írtam is fent, a szerződés aláírása után kezdődnek el a folyamatok. Szerintem leírni nem lehet mennyire megkönnyebbült.. Ez történt vele pontosan: bejelentette a számhordozást a vodától ide aztán megkereste a voda ügyfélszolgálatát az egyenleg visszaigénylésével kapcsolatban és elejtette, hogy Ő elmegy innen és ezért érdeklődik. Majd kapcsolták az ügyfélmegtartó ügyfsz-hez nagyon jól járt... Havi 1 GB-t megkapott 1245FT helyett 444 Ft- ért.
Most kicsit irigy lettem.. Lehet, hogy jövőre én is megpedzegetem a Telenornál hogy el akarok menni és hátha kapok én is valami ilyesmit. (mondjuk jó lenne a korlátlan csomag 16K helyett 9-10K -ért)signed by simpley.
-
Landsmann
addikt
Nézegettem a Mobilhálózatokat a telefonban. Érdekes módon Telenor 3G-t nem láttam, pedig korábban volt. Vodafone, T-Mobile az van. Aztán a Cellmapperben kutakodtam. Az nem meglepő, hogy a 4G-t a T-Mobile hálózata adja, mutatja is. Az viszont érdekes, hogy a bázisállomás helkyét pontosan oda teszi, ahol lakok. Márpedig ott nincs bázisállomás, hanem onnan körülbelül 5-600 méterre. Mikor otthon vagyok, akkor is ugyanazt a helyet mutatja. Érdekes. Majd megnézem otthon mit lát, mert korábban Digi hálózatot is látott, itt most azt sem. Ó, lehet átverés van. Otthon az emeleten nyilván jobb vétel nyílik, akkor könnyen meglehet, hogy a szomszéd város hálózatát látja. De hogy a 3G eltűnt, az érdekes. UMTS-ra állítva a Celmappert ugyanazt a T-Mobile-os 2418-as tornyot mutatja. Lehet 3G-n is összefogtak? De akkor meg miért nincs a listában? A 4G ott van.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
simpley
őstag
A Telenor 3G-nek akkor végleg annyi? Nem hosszabbítottak?
signed by simpley.
-
Hosssszu
őstag
válasz simpley #67522 üzenetére
Most komolyan egy Cellmapper infó alapján gondolsz arra hogy lelőtte a Telenor a 3G-t?
Talán a Digi topikban volt néhányszor leírva hogy az a progi azért finoman fogalmazva nem referencia értékű infókat tartalmaz. De ha nem lett volna leírva, én akkor sem bíznék ilyen mélységéig abban amit kiír.De kérdésedre válasz: Flóriánt térnél van 2G, 3G és 4G is.
Lassú voltam, ketten is megelőztek.
sfdrakex: Szerintem itt:[link]
[ Szerkesztve ]
-
simpley
őstag
válasz radio100jozs #67526 üzenetére
Így már más.. Én is nézem, hogy mi van?! De akkor ezekszerint nem.
signed by simpley.
-
4Grider
nagyúr
válasz radio100jozs #67526 üzenetére
Azért ezt így még ne írjuk le. A legvalószínűbb forgatókönyv, hogy a Telenor be fog jelentkezni az idén lejáró 2100 MHz-es blokkjáért.
-
darvinya
titán
Megérkezett az új Telenor app, ami mutatja az adatkeretet.
Dehogy ennyire béna fejlesztők dolgoznának, azt eddig is tudtam, viszont ez már csúcs.
Képesek voltak 2x1-es widget-et 4x2 helyere rakni, amibe bele raktak még egy gombot, mintha a widget nem az adatkeretet nyitná meg.Két dolog jut eszembe erről:
-mint írtam bénák a fejlesztők, s egyáltalán nem használnak ilyet
-szándékosan ekkora, hogy felhasználó ne rakja ki és ezzel meglepetés legyen elfogyott a nevetséges adatkeretMade Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Landsmann
addikt
Megnéztem, otthon az emeleten sem lát a telefon Telenor 3G-t. Vodafone, Telekom az van, meg lát Digit is. Az tuti a szoimszéd városból lóg át.
-
MODERÁTOR
-
darvinya
titán
válasz Viktor0610 #67537 üzenetére
Talán jól kellene megcsinálni.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
simpley
őstag
Sziasztok,
Várható új csomagok bevezetése az ősszel? Csak szeretném tudni, hogy megint balga voltam-e és nem vártam meg az új csomagokat.signed by simpley.
-
HUTCHDB
nagyúr
Az e sim -ről van valami infója valakinek?
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
Bocsi, lehet hülyeséget kérdezek, de bolti számlabefizetés esetén ez az e-komfort nem teljesitésének díja dolog nincs?
tehát nem kell +1000ft-ot befizetni, illetve a számlabefizést nem csak a számla tulajdonosa végezheti el. -
simpley
őstag
válasz aprokaroka87 #67542 üzenetére
De igen, ez esetben van a nem teljesítési díj....
[link] Jó lenne, csak nem nekem.... Egyébként akik a legmagasabb csomagba vannak,
is szoktak valami ajándékot kapni? Mert eddig én soha nem kaptam. és ez nagyon elszomorít...[ Szerkesztve ]
signed by simpley.
-
MODERÁTOR
válasz aprokaroka87 #67542 üzenetére
Újságosnál történő fizetéskor van e-komfort csomag nem teljesülési díj, Telenor üzletben nincs.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
bociusz
aktív tag
válasz Landsmann #67521 üzenetére
A Cellmapper azt a pontot mutatja, ahonnan az adott cella a legmagasabb jelerővel látszott. Ha ez a mérés a lakásodból született, akkor oda fogja tenni.
Azt tapasztaltam amúgy, hogy alacsony népsűrűségű területeken (pl. Felsőszölnök környéke) csak 800 Mhz-es 4G-t és 900 Mhz-es GSM-et szórnak a Telenoros tornyok, 3G ott valóban nincs, de ebből elég elhamarkodott lenne az egész országra kivetíteni bármit.
[ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Viktor0610 #67544 üzenetére
köszi!
-
Landsmann
addikt
válasz radio100jozs #67536 üzenetére
Azt nem írtam, hogy a Digi is 3G. Az nincs, csak 2G és 4G.
-
Somatom
veterán
Sajnos, úgy tűnik, hogy tényleg korlátozva vagyunk. 22:10, Koblenz ipari zóna, O2 háló, full 4G. MyTV 240p -n nézhetetlenül szakadozik. Az O2 SIM -es tableten ugyanitt 720p -n hasít a MyTV. Nem lesz ez így jó!
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Negyed Gamer konfig eladó Asus Rog Maximus Formula 9 + I7-7700T
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- KERESEK - Readragon K557 KALA RGB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad 13 Gen2 - i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs