Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Thusor

    őstag

    válasz aprokaroka87 #48624 üzenetére

    "Ha feltöltőkártyás telefonszámod adategyeztetését online végzed el, akkor most megajándékozunk 20 hálózaton belüli perccel és 500 MB adattal. Az ajándék percek és adat belföldön használható fel az aktiválástól számított 7. nap éjfélig. Az adataid online egyeztetése után SMS-ben értesítünk az ajándék aktiválásáról. Amennyiben az adategyeztetés során szerződéskötés történik, tehát az adott telefonszám a Te nevedre kerül, akkor az ajándék 20 percet és 500 MB adatot a szerződésátírás véglegesítését (vagyis a postai levélben kapott megerősítő kód visszaküldését) követően aktiváljuk neked, amiről SMS-ben értesítünk. Az ajándékot egy telefonszám esetén egyszer lehet igénybe venni. Az ajándékba kapott hívás- és adatforgalmazási kereteket az előfizetésen aktív tarifacsomagnak megfelelő szabályok szerint használhatod fel. Az ajánlat 2017. május 29-től visszavonásig érvényes"

    Ennyit írnak a Telenor honlapján, tehát ha május 29-től egyeztetttél online akkor neked is kellett volna kapnod. Esetleg telefonon érdeklődd meg a dolgot.

    [ Szerkesztve ]

    AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)

Új hozzászólás Aktív témák