Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Prien

    addikt

    válasz tjokai #32645 üzenetére

    Vicc, ami itt folyik egyébként, ezt még olvasni is borzasztó. :((
    Tudom én is, miről beszélsz, átéltem olyan 2-3 éve... el is menekültem a munkahelyem dolgozói flottájába egy másik szolgáltatóhoz, azóta viszonylag nyugodtan alszom.

    Aki csak teheti, menjen flottába, mindenképpen. A lakossági csomagok szabad rablásos előfizetésekké silányultak, mind a percdíj, mind az adatforgalom tekintetében. Ez van.

    A netem még itt van és most azt kezdik el emelgetni...mintha szándékosan züllesztenék az egykor Élvonalbeli szolgáltatót a béka feneke alá valakik... :F Ráfogják az adóemelésekre,közterhekre , meg hálózatfejlesztésekre, de azt nem említik, mennyi osztalékot vesznek ki a részvényesek évente...

    Mázli, hogy Augusztusban lejár a hűségem. Nem hiszem,hogy aláírok újra, 2 év nagy idő és úgyis emelik a szolgáltatást, ha szerződésem van, akkor meg minek szerződjek?

    Valamikor nagyon régen még arról (is) szólt egy hűség-szerződés, hogy a szerződésben foglalt időpontig változatlan áron (feltételekkel) kapja meg az ügyfél a szolgáltatást. Hogy ne csak a szolgáltató tudjon előre tervezni, hanem az ügyfél is. Na, ma már ez nincs, mint a példád is mutatja. Havi 1000 Ft emelés, az évente máris 12000, stb, és ezt csak úgy, mert csak, mert miért is ne...

    Decembert érdemes kivárni, még az is lehet,hogy egy román, osztrák, szlovák SIM kártyával olcsóbban ki fogunk jönni. ;] Magyarország 2015.

    A kevés is több a semminél.

Új hozzászólás Aktív témák