Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • t_a_m_a_s

    őstag

    válasz Throme #31444 üzenetére

    Throme, Ali, jót beszélgettetek itt miközben én offline voltam... :)

    Az a helyzet, hogy mindketten elég jól ismertek engem is, a témáimat is, a fotózási szokásaimat is. Szerintem ezek alapján mindannyian tudjuk, hogy nekem nem éri meg D7x00 szériát venni. Az esetek 98%-ában a középső AF pontot használva, rekesz prioritásban, jpegben fotózom. Erre? Minek?
    Úgy vagyok már én ezzel, hogy fejlődni a közeli jövőben nem fogok, sem technikai tudás terén, sem kompozícióban, sem utómunkában. Ez az egész fotózás nekem megrekedt a sok évvel ezelőtti szinten, azóta mindig más a prioritás az anyagiak terén is és a rá fordítandó idő terén is.
    Tamás, amit te mondasz, az lenne az ideálisabb út, persze, fasza a 7-es széria. Ha olyan lenne az anyagi helyzetem mint 4-5 éve, nem jelentene gondot 300-at kiadni egy olyan vázra ami utána nagyon sokáig kiszolgál. De van ház, van két gyerek, öregecskedő autó, mindig van máshova tenni a pénzt...
    Abban igazad van van, hogy az 5200-al annyival lennék előrébb amennyivel, de nekem ez - ahogy Ali levezette - kb elég is lenne. Egyszerűen nem ér meg ehhez képest még +170 ezret a 7200 nyújtotta többlet.

    Én is megrágtam ezt már ezerszer, de mindig oda jutok, hogy 300 ezret én vázra az életben nem fogok kiadni.

    Holnap majd jól beletépünk...

Új hozzászólás Aktív témák