Hirdetés
Aktív témák
-
balpis
őstag
válasz M_o_g_y_i #18785 üzenetére
Kicsit késve, elnézést, most sikerült átrágni magam vagy 300 hozzászóláson
.
Nekem egy Metz 54 MZ4i-m van, amit pár éve vettem kb. egy SB600 áráért, de az SB800as teljesítményével. Cserélhető talppal, s van hozzá egy oly is, a kompaktra )C5050) ha fel kellene tennem.Egész jó, DE sajnos egy ideje van vele egy komoly gondom: időnként erősen túlexponál. Ha ez rájön, akkor sorban, mindent. Általában bekapcsoláskor rögtön így kezdi, ha épp ilyenje van. A megoldás ilyenkor: akku ki, üresen bekapcsol pár mp-re, aztán kikapcs, akku vissza, s újra be. Ekkor jó szokott lenni.
Sajnos a garancia már lejárt, de egyébként sem reprodukálható a hiba, mert van, hogy 10-ből 10-szer jó...Ezt a hibát leszámítva egy hátránya van: a nikon nemtudja távolról elsütni. Két másik metzet ő elvezérel, ha fent van a gépen, de ez nem ugyanaz...
Erre egy megoldás, ha nem kell a cserélhető talp: az AF56. Ez mindent tud, amit egy SB800.
Egy barátom a D80-hoz évek óta elégedetten használ egyet.Azonban ma már nem vennék Metzet, ugyanis alig olcsóbb a Nikonnál, s jobbnak nem mondanám. (Lehet, vannak újabbak, jobbak, olcsóbban, de nem követtem a kínálatot.)
Inkább vennék olcsó kínait, kettőt-hármat
notebookba (lenovo T400-ban volt, de sok másba is jó) SATA-I HDD caddy eladó
Aktív témák
- Milyen külső akkumulátort mobileszközökhöz?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Autós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tippmix
- Windows 11
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Újszerű 'Kood 100mm Light Sunset (graduális) szűrő' eladó
- Sunnylife li-po battery safe bag DJI Air 2 drón akkukhoz (3db) eladó
- Nisi V5 Pro 100mm Filter Kit Holder with CPL & Adapter készlet eladó (új)
- Fotográfiai filter eladó - Formatt-Hitech 100mm ND 0.9 Grad Reverse kíváló
- Eredeti 'Mindshift Gear Filter Hive' fotós síklapszűrő táska eladó (új)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest