Hirdetés

Aktív témák

  • t_a_m_a_s

    őstag

    válasz M_o_g_y_i #18647 üzenetére

    Lehet, hogy megint nem leszek népszerű a véleményemmel, de aki azt állítja magáról, hogy 1-2 év után "kinőtt" egy D5100 tudású gépet, az vagy nagyon komolyan beleszakadt a fotózásba vagy arcoskodik (bocs, nem találok szebb kifejezést). Mindig ezzel példálódzok, de nézz utána a topiktársak munkáinak, mit tud mondjuk Cayman a D50-el, Karima a D40-el, vagy eastsider a D40x-el, hogy csak azokat említsem akinek ismerem valamennyire a munkáját és a látásmódját.
    Meg merem kockáztatni, hogy hobbifotóst akármelyik belépő szintű gép kiszolgál, biztosan nem lennél elégedetlen akár egy D3100-al sem. Dönteni neked kell, én biztos, hogy megvenném a D5100 kitet, a D7000 kithez viszonyított árkülönbözetből meg elmennék az asszonnyal egy hosszúhétvégére, kipróbálni az új gépet.,

    Jómagam a mai napig meglennék a D40-el, ha nem cseréltem volna le hirtelen felindultságból a D5000-re. Nem mondom, hogy megbántam, de abszolút nem vagyok hanyattdőlve a D5000 és a D40 közötti különbségtől. Pedig ha csak a száraz adatokat nézed, akkor hatalmas különbség van köztük... Hobbiból kreatívkodni, nyaralást fotózni tökéletesen megfelel a mai napig is a D40 tudása, a 6 megapixelből A3 méretig nyomtattam jó minőségben... Szóval kicsit túl van hájpolva ez a rengeteg tudás meg csillió megapixel, végtelen ISO egy kicsikét, és egyre nehezebb kiszűrni belőle azt, amire TÉNYLEG szükséged van.

    [ Szerkesztve ]

    Holnap majd jól beletépünk...

Aktív témák