- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- BIOS frissítés
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Highlander_
csendes tag
Sziasztok!
Szereztem egy Daewoo 518 X CRT monitort, az lenne a baj vele hogy a kép vízszintesen torz, úgy néz ki a mintha jobb és bal oldalról összenyomták volna, 4 centire van a szélétől egy oldalon, így elég sok a sötét felület. Függőlegesen rendben, olyan homokóra féle torzulás van benne. Behangolni nem lehet, gondoltam rá mert volt nekem analóg hangolású monitorom is amin lehetett állítani effélén a képet, de ez már digitális.
Legelőször olyan volt hogy kb másfél 2 óra után a kép elkezdett vibrálni és kinyúlt normál méretűre ahogy lennie kell. De ha kikapcsolom a monitort és kihűl utána már megint rossz a kép. Kb másfél óra elteltével lehet olyat csinálni h erőteljesen rávágok a tetejére akkor bejön frankón a kép, de míg hideg csapkodhatom akárhogy, kézbevettem ütöttem vágtam nem jön be jó kép csak hosszabb használat után. Olvastam hogy ez valami kontakthiba lesz, és arra vagyok kíváncsi h itthon hogy tudnám megjavítani mert szétszereltem h hátha poros de nem igazán, inkább ami furcsa h van egy szabadon lévő lemez a képcsőrész felett ami ott fityeg, sztem feleslegesen habár nem szedtem le róla csak bedugtam a kábel mögé ami belemegy a sötét burkolatba.
Mit kellene csinálni vele? Szervizbe tuti nem viszem mert nincs pénz akkor már valsz új monitorom lenne. Valaki aki vágja a témát meg tudná mondani mit kell tegyek vele?
Az állandó pofozás nem tesz jót neki az biztos, meg nagyon idegesítő is... Előre is köszi! -
WIIS
csendes tag
Üdv mindenkinek, boldog új évet!
Gép: IBM R52 5 éves laptop X300 video vezérlő
Nekem az lenne a problémám, hogy az LCD-n megjelent egy vékony ( 1 pixelnyi szélességű ) függőleges csík mely halvány piros, rózsaszines. Világos háttér esetén nem zavaró de sötétnél elég rossz. Hardver vagy szoftver hiba lehet? Ha hardver akkor kb mennyi lehet a javítása ill. innen valaki vállalja-e ?Köszönöm!
-
Flashrider86
tag
Sziasztok !
Nekem is egy Bx2335 Led monitorral lenne a gondom. Szóval,ennek a monitornak,ugye jobb oldalt lent vannak a kezelő gombjai,amikkel lehet vezérelni a menűjét,meg a fényerőt stb. Ez ugyebár ennél a modelnél érintős az egész azaz 6 gomb összesen. A gondom ott kezdődik,hogy néha amikor bekapcsolom a monitort akkor nem gyulladnak ki ezek a gombok,csak a bekapcs gomb világít vagy néha az sem,ez nem is idegesítene. De csinál olyat,hogy egyszer csak elmegy a kép 1 másodpercre,majd visszajön,kiírja,hogy digital,és szépen egyesével elkezdenek világítani a funkció gombok. Ez most videokártya baj? Vagy mi a fene? Még garis a monitor,akkor viszem vissza! Köszi a választ !
-
Whaazzup
senior tag
-
dii
csendes tag
Hello!
Segítségetek kérném,
Van egy Asus VH222D Monitorom. Full HD működik, viszont játékban csak 1440x900-ba engedi tenni, egyaránt új és régebbi játékoknál is!
Valami megoldás, hogy a játékokat is vigye?
Esetleg a vidikarival lehet problem? Videókártya 2db 4870 CF-ben. (De holnap már 5870 lesz
-
El Kebir
őstag
ez a d-sub csatlakozás zajossága lehet, így reagálhatja le a monitor elektronikája, esetleg megpróbálhatod egy jobbfajta d-sub kábellel, talán csökken vagy megszünik, de túl sokat ne várj tőle, mert a monitor elektronikája se az a csúcsképességű.
"Igazából valós véleményekre lennék kíváncsi"
-
bferenc
tag
Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni! Most kaptam egy Dell notebook-t. Amiben egy ATI Mobility Redaeon HD 5400 -s videokártya van. Főleg otthon használom a gépet, gondoltam ki rakom monitorra. A monitor egy Samsung SyncMaster 2032MW. A régi géppel használtam, nem volt gond vele. De most hogy kiraktam, tiszta rendellenes dolgokat csinál.
Szépen sorban:
Elmegy a kép és 1 másodperc múlva vissza jön(néha sűrűn,néha ritkábban)
Besárgul a monitor, de átkapcsolom tv-re és vissza, jó lesz. Érdekes....
Játék közbe ki fehéredik, kikapcs, utána megy
Játék közbe elmegy a fél kép, egyik oldalt elmosodik ,másik jó. kikapcs
Néha visszavált a notebook saját monitorjára, és egy idő után a monitort kifagy, nem reagál semmire, áramtalanítás 1-2 perc után újra működik.
Nem tudom,hogy most a videokártya nem bírja a dolgokat, esetleg hibás. Vagy a monitorral van gond.****
Előre is köszönöm a válaszokat.Üdv.
És elkezd sistergős hangot adni.[ Szerkesztve ]
|iPad| |iPhone 13| |MacBook Air M1| |iWatch 7|
-
raczdani
csendes tag
Sziasztok!
A problémám a következő lenne: LG L203WT - LCD display - TFT - 20.1" monitorral rendelkezem. Eddig win XP pro SP3 oprendszert használtam, átlagos szélesvásznú felbontás mellett. Win 7 került ma a PC-mre (eredeti..), megfelelően telepítettem mindent, de a felbontással gondok adódnak. Két helyen lehet elvileg a felbontást állítani:
- Nvidia vezérlőpult
- Win 7->asztal->jobb klikk->képernyő felbontás
8600 GT videókártyám van. (nem vagyok nagy játékos, multimédiával foglalkozom), az nvidia honlapjáról a legfrissebb, win 7-hez való drivert töltöttem, telepítettem fel.
A gond a következő: a képernyő frissítés nem képes 60 Hz fölé menni, akárhogy,akárhol állítgatom is. Frankón elbukkan a panel, hogy beállítás változott, megtartom-e , klikk OK vagy Alkalmaz, aztán 75 Hz-ról (elvileg nem tud többet a monitor) visszaugrik 60 Hz-ra. Néhány esetben megmarad a 75 Hz, de ekkor viszont a WIDE asztalt fogja, két oldalról összenyomja.Ilyenkor szép a kép, viszont két oldalon ott díszeleg az asztal részét nem képző, két fekete sáv. Alapértelmezett beállításnak a win 7 a 1680x150 (natív) felbontást ajánlja fel, 60 Hz-vel, itt nem is lehet 75-öt választani. Ez viszont már számomra túl nagy felbontás, túl kicsi minden, 60 Hz-vel meg kifolyik a szemem.
Summa summarum: Nagy felbontásoknál nem lehet 75 Hz-s frissítést választani, csak 60 Hz-t (ez brutál szemölő), kisebb felbontásnál. (1280x960 és attól lefelé) pedig lehet 75 hz-s frissítést választani, viszont alkalmazás után visszadobja 60 Hz-ra, illetve összerántja a képet.
Nem tudom, mi lehet a gond, XP alatt ez a probléma nem jelentkezett. Szerintetek mihez fogjak?
Válaszotok előre is köszönöm:
Dani -
moonguru
őstag
válasz _Highlander_ #5651 üzenetére
Szia!
Te már szépen leírtad hogy mit nem csinálsz és mit csinálsz vele!
Erre mit válaszoljunk?
Én tudom hogy mit kéne csinálnom vele, de te gondolom nem hozod el Komáromba hogy átforrasszam a kontakt hibás alkatrészeket!
Én pedig nem fogok elutazni hozzád!
17 monitort használtan olcsón, még garanciával is kaphatsz...
Ui:
A "sorkimenő" környéken kéne nagyítóval megvizsgálni az alkatrészek forrasztásit és kijavítani (átforrasztani)
A "sorkimenő" az a nagy műanyag dolog, amiből egy tappancsos kábel megy a képcső tetejére...
[ Szerkesztve ]
Monitor Guru!
-
625221
csendes tag
Hello,
Lenne egy kis problémám és hálás lennék ha valaki tudna segíteni.
A számítógépemet rá akartam kötni a HDMI-s tv-re. Első körbe még a normál monitor mellett sikerült is kiválasztani, hogy mely felbontás lenne a jó hozzá, és másodlagos monitorként működött is. Viszont újraindítás után valamiért nem jelent meg rajta semmi, viszont, ha csak a képernyő tulajdonságoknál nyomtam egy ok-t (minden beállítás maradt), akkor újra lett kép a tv-n is. Gondoltam megcserélem, hogy akkor a HDMI-s az elsődleges, a monitor a másodlagos monitor. Na ezt nem kellett volna. A HDMI-n azóta semmi nem jelenik meg, viszont a másodlagos monitoron meg csak a háttér (nyilván működik csak épp még a képernyő tulajdonságokat sem tudom behozni, mert nyilván az elsődleges monitoron jeleníti meg). A hibakezelő szerint, erre a csökkentett módban lehet gyógymódot találni, csakhogy csökkentett módban csak alapértelmezett monitor van, és azon is csak felbontást lehet állítani (amit akárhova állítottam nem változott semmi).
Két kérdésem lenne:
- az egyik, hogy hogy tudom visszaállítani, hogy a monitor legyen az elsődleges monitor?
- a másik, hogy hogy lehet azt beállítani hogy csak a HDMI-s tv legyen, és az működjön egyből?Előre is köszi a segítséget!
-
coleen
aktív tag
Sziasztok!
Azt a hibát tapasztaltam az utóbbi hetekben/hónapokban a monitoromnál (Viewsonic 19" TFT, kb 5-6 éves), hogy felbontásváltásnál, vagy simán csak bekapcsolásnál, amikor ugye képjel érkezik rá, nem ad képet, és a bekapcsolás-jelző LED-je kb. másodpercenként villog...
De a probléma főleg felbontásváltáskor van, vagy amikor mondjuk a projektorról visszairányítom a jelet a monitorra...
Szerintetek mi lehet a hiba?
üdv: Coleen
-
newkid
csendes tag
Sziasztok!
Elpukkant a kondi.
Két monitorban is. Az első egy 12 éves, folyamatosan használt Daewoo CRT, a másik egy 2-3 éve használaton kívüli 1999-es Hitachi (szintén CRT).
Előbbinél egy pillanat alatt 2-3 függőleges hasábnyi maradt a képből, az utóbbi viszont bekapcs után kb 3 percig bírta, aztán se kép se hang (kivéve a kondi szisszenését), csak okádta a füstöt, mint a hétfejű sárkány. Szerelő ki tudja cserélni a kondit, de a hiba okát nem tudjuk.Erre kérdem én, hogy lehet-e véletlen műve, hogy a két kondi egyszerre, vagy esetleg a PC -akár vírus miatt- képes lehet tönkretenni a monitort?
Előre is köszi a választ,
Sziasztok!
[ Szerkesztve ]
-
slmq3
csendes tag
válasz Whaazzup #5656 üzenetére
Szia!
Köszi a segítséget, de lenne még egy kérdésem.Van 5db 820uf 25v-os kondi, amit 1000uf 25v-osra cserélek, ez eddig oké, de van 1db 30uf 25v-os is, amihez csak 33uf 25v-osat találtam neten. Jó lesz, ha erre cserélem ki vagy ugyanolyannak kell lennie?
A válaszodat köszönöm!
"Ugye vagyok aki leszek, ugye leszek ami marad?" by Hiperkarma
-
John Rose
aktív tag
Sziasztok!
Úgy néz ki hülye vagyok a dvi témához (User Error).Dereng valami apró fény a tudatomban a dvi csatlakozásokkal kapcsolatban.
A monitoromnak DVI-D single link csatlakozója van.Ha jól sejtem és kérlek erősítsetek meg a tézisemben,akkor nekem egy olyan átalakítóra lenne szükségem, aminek a másik fele DVI-I dual link.
Egyébként ilyen kártyám van.Esetleg tudna nekem valaki segíteni abban,hogy honnan tudnék ilyen átalakítót szerezni?
Válaszaitokat előre is köszönöm! -
El Kebir
őstag
válasz John Rose #5669 üzenetére
Tiltsd le az alaplapra integrált vga-t, és menni fog a 4850+dvi-d-vel is a telepítés, mindenkinek megy, mert ad jelet a 4850 dvi-d-vel is.
Viszont ha aktív az alaplapi, akkor elképzelhető, hogy csak az ad jelet. (még olyan kapcsoló is lehet a biosban, konkrétan nem ismerem a tiéd, amivel kiválaszthatod, hogy hol keresse az elsődleges vga-t, pci-e buson, pci buson, int, stb)
[ Szerkesztve ]
"Igazából valós véleményekre lennék kíváncsi"
-
El Kebir
őstag
válasz John Rose #5669 üzenetére
Másik dolog, hogy annak az acer 1721-nek van d-sub bemenete, tehát a dvi-d bemenetén keresztül biztosan nem fog analóg jelet fogadni.
Ezért ha ragaszkodsz, a bios beállítás helyett, az alaplapi analóg kimenet használatához, akkor egy analóg d-sub kábelt vegyél a monitorhoz."Igazából valós véleményekre lennék kíváncsi"
-
Sabaka
csendes tag
Üdv
Tudna nekem segíteni valaki van egy LCD monitorom és villog mintha a frissítésével gond lenne de az mindegy hány Hz-re állítom mindig ezt csinálja viszont az OSD menü meg jól működik lehet ez a videokártya baja ?? -
Hooper
őstag
Sziasztok,
úgy általánosságban kérdeznék pixelhibával kapcsolatban:
1 pixel/subpixel hiba melyet új monitornál tapasztalunk jelentheti azt h később több hibás pixel is lesz körülötte/mellette - tehát az egész panel hibájára utalhat vagy ez csak azt jelenti h a gyártásnál volt valami baki, de tovább nem romlik?
Köszi! -
Dänielsson
csendes tag
Üdv!
Ha van 1 db pixelhibát és nem próbálkozol fizikailag a javításával akkor nem lesz több viszont ha még nem próbálkoztál szoftveresen a javítással azt ajánlott megpróbálni mert sok esetben csak beragadt pixelről van szó ami a hibás pixel intenzív leterhelésével javítható. Ajánlom erre a Rizone Pixel Repair nevű szoftvert. Természetesen remélem mindenki tudja, hogy ha viszont halott pixelről van szó akkor annyi az soha az életben nem lesz működő pixel. -
Whaazzup
senior tag
Szia.Mit itt a gond a 30uf nem szabvány tökéletes a 33uf helyette.ÜDV.
Sziasztok csak üzenem azoknak akik nem szakmailag képzettek ne adjanak olyan tanácsot amiről nincs tudásuk gyakorlatuk,mert evvel csak rontanak a helyzeten és felesleges találgatni ha egyáltalán nem a szakmában dolgozik jelenleg is az illető.Mert én 4-évig tanultam és 30-éve csinálom de még engem is meglep sokszor egy hiba így csak csínján a sok nem értő válasszal mert én sem vagyok mágus,de más sem.Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Boxer, imádom. Intelligencia minta képe.//////------ezzel gyorsabb--06204489764
-
ETOM
addikt
Hello!
Olyan gondom lenne h win7 és az xp azt írja h alapértelmezett monitor.. vga monitor drivert felraktam stb. de nem ismeri fel és sokszor olyan felbontásra kapcsol (pl. játék alatt) amit nem tud ennek eredménye Sync. Out of Range.
A monitor régebbi COMPAQ s720 a vga az egy 8800GT és átalakítóval van összekötve a kettő.
ötlet? köszi -
Gabesz87
veterán
Sziasztok!
Nekem olyan problémám/kérdésem lenne, hogy van 2 monitor most csatlakoztatva a géphez kiterjesztett módban, az ablakokat át tudom húzni egyikről a másikba. De játéknál hogy lehet megcsinálni hogy mindkét monitoron legyen kép (persze nem ugyanaz, hanem itt is kiterjesztett)? Mivel a játékokban cask 1920*1080 a max felbontás, ott nem tudom beállítani? Keresgéltem az Nvidia vezérlőpultban (GTX460-am van) de nem találtam semmit. Légyszi segítsetek! Köszi előre is!(Tudom van topik erre a témára is, oda is írtam ,csak ott olyan kevés hozzászólás van, esélyesebb hogy itt válaszol valaki. Szóval sorry ezért)
-
Spirit
őstag
Sziasztok!
Lenne egy nem egészen 1 éves Hans.G 281D monitorom. Pár hete azt vettem észre, hogy a bal alsó felén egy sötétebb folt található, ami minden színnél látszik. Minnél távolabbról nézem, annál szembetűnőbb. Megtenné egy hozzáértő,hogy ránéz, és mondd valami bíztatót?
[link] (kicsinyítve jobban látszik a hiba)
Nem szeretném a 28"-os dögöt utaztatni gariba, ha elhajtanak vele.
Előre is köszönöm.
-
Whaazzup
senior tag
Szia.Válasz vagy a bevilágítás nem megfelelő de lehet hogy azon a részen nem intenzív a pixel feszültség.Talán próbálj meg egy pixel repair programot lefuttatni hátha lesz váltózás.Szerintem kibeszélik majd magukat úgyhogy szerintem csak ha sötétebb lesz és jobban elválasztható akkor van esélyed.ÜDV.
[ Szerkesztve ]
-
Spirit
őstag
válasz Whaazzup #5684 üzenetére
Az biztos, hogy gyárilag nem volt ilyen. 3-4m-ről szoktam néha tévézgetni rajta, ilyen távolságról már brutálisan fest.
Tanácsodra kivárom a garancia utolsó heteit, és akkor bepróbálkozok vele, mert a mai napig úgy gondolom, hogy ezt csak akkor fogom lecserélni, ha valós 3d kijelzők lesznek. Nem akarom még sok évig foltosan nézni. -
farkasvezer
csendes tag
Hello a problémám a következő:
A fable nevü játéknál a viz melletti részéknél a kép megáll a hanggal együtt majd a monitor kikapcsol standby-ba de a játék ekkor elindul mert hallom a hangját tehát nem fagyott be.
Ha a windows gombbal leteszem a tálcára a monitor bekapcsol ha visszateszem a játékot akkor megint megy pár másodpercig a játék aztán ismétlődik ez bármely más részen jól megy. A játék nem hibás mert egyszer már végigtoltam csak nosztalgiáznék.Lcd monitorom van és az teljesen jó máshol nem csinál ilyet. A gép most lett újratelepítve. Ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném mert ez elég idegesítő.A videókarim adná be a kulcsot?[ Szerkesztve ]
-
TGWH
őstag
Elnézést rossz helyre írtam.
[ Szerkesztve ]
Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
-
Whaazzup
senior tag
Na átnéztem ezeket a feszültségeket nézd meg ha mind megvan akkor a vezérlő panelen az eeprom 2x2 db ból vagy az 1db flash,vagy az 1db fet a hibás de ezt csak ha van hasonló próba paneled csak akkor tudod te kiszűrni.
Ezt nézd meg a táppanelon,ha biztosan jó az 1 db nagy inverter trafó.
14v a cn700 csati/c719 5v/ic705 3,3v/ic703 1,8v/ha ezek jók akkor vagy trafó vagy az LVDS panel a ludas.ÜDv.
-
unclefucka
senior tag
Hali Mindenki!
A probléma a következő, amiben segíteni kéne, hátha lehet vele mit tenni.
A gép bekapcsolását követően a boot alatt a gép ugye default 60Hz-es képfrissítést ad, ezzel még nincs is gond. Amikor azonban a Win betölt, akkor átvált 75Hz-re (mert papíron bírja a monitor), illetve mégsem, mert olyat produkál, mintha nem bírná a képfrissítést, villog a LED rajta és ennyi...
Viszont, ha hagyom "bemelegedni" 60Hz-en, akkor gond nélkül átvált a nagyobb frekvenciára (kb. 10 perc).
Azt sem szereti, ha bekapcsolva hagyom a gépet, kikapcsolom a monitort és egy idő után (mikor folytatnám a munkamenetet) visszakapcsolom -> "kihűl benne valami".
Ha visszaveszem a Win képfrissítését 60Hz-re, akkor nincs baj, de ez mégsem normális.ViewSonic VX922 a beteg és DVI-n használom.
Lehetséges, hogy az évek óta tartósan 75Hz-en használt monitorok "elfáradnak".
Előre is kösz a segítséget.
Üdv.: M
Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
laccy88
senior tag
sziasztok!
most jutottam hozzá egy samsung T190 monitorhoz. A gépemen XP van, de nem enged 16:9-es felbontást állítani. Alapból plug&play monitornak ismerte fel, de szedtem le hozzá drivert, már név szerint szerepel, de így is csak a szabvány 4:3 arányú felbontásokat lehet beállítani rá. Mi ennek az oka? Van valami olyan program, amivel speciális felbontásokat is tudok alkalmazni? -
laccy88
senior tag
válasz laccy88 #5692 üzenetére
azthiszem a videókártya a ludas. ebben a gépben egy asus radeon 9550(128MB), kipróbáltam egy másik géppel, ahol szintén xp, de egy gigabyte radeon 9550(256MB) van. Mindkét kártya drivere megegyezik. A másik gépen a catalyst tud ilyen speciális felbontást beállítani, ezen viszont ott is többé kevésbé csak a szabvány 4:3-ak vannak.
-
akmawp
csendes tag
sziasztok,
van egy Philips 190S típusú LCD monitorom és reggel óta kb fél percenként olyan hibaüzenetet dob ki, hogy "Attention OSD Main Controls Locked" vagy "Unlocked".
ez fél percenként változik és néha még a monitor főmenüjét is előhozza.
találkozott már valaki ilyen hibával ? köszi előre is -
Dolphine
addikt
Sziasztok!
A mai nap folyamán vettem egy BENQ G2222HDL monitort. Van még mit állítgatni rajta az tény. Valaki meg tudná nekem mondani, hogy a Display Mode-nál miért nem tudom változtatni Full-ról Aspectre? Ennek egyáltalán van értelme?
Előre is köszönöm!Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Jeep1
tag
Sziasztok
Segítségeteket szeretném kérni.
A napokban kaptam egy LG W2261VP-PF típusú monitort, és most tesztelgettem egy LCD teszter programmal.
Azt vettem észre hogy a képernyő jobb részében és közép tájékon nagyobb bevilágítás látható mint, a monitor többi részén.Szerintetek ez TN panelnál tűrhető, vagy küldjem vissza a monitort garanciába?
Csináltam egy képet, ami nem lett túl jó, de a lényeg látszik.
http://kepfeltoltes.hu/110111/938941775k_p_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Segítséget előre is köszönöm.
Attól, hogy valakit nem értenek meg, még nem művész!
-
zakacs
csendes tag
Sziasztok!
Segítség kellene, ugyanis van egy régi toshiba l30as laptop, amire most tettem win7et. A gond az hogy nem tudom a felbontását rendesen beállítani, csak 800*600-at meg 1024*768-at enged. Pedig 16:10-es képarányú. Mobility radeon xpress 200m van benne de hiába rakok rá catalystot így sem találja és marad a pnp kijelző.
Aki vágja kérem segítsen.
Előre is köszi
zakacs
-
szatocs1981
aktív tag
sziasztok
lenne egy PHILIPS 17" LCD-m. Néha a képe kisebb-nagyobb mertékben elmosódik vízszintes irányban. Gyanítom, hogy földhurok lesz a gond. A koax kábelről már leválasztottam, mert az is zavarta a jelet (akkor kicsit villódzott). Viszont most hálózati fesz.-nél (-től) elmosódik a kép. Ha laptophoz csatlakoztatom, és csak akkuról megy a gép, a kép tökéletes. Kérdésem, hogy milyen VGA kábelt vegyek, ami megoldaná a problémát. Esetleg más ötlet? Előre is köszi a segítséget
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 100% sRGB - Dell UltraSharp U2415 / AH-iPS / 1920x1200 ! FHD+ / pivot talp / számla / garancia 1 év
- - 38% LG 25UM57-P - 25" 21:9 ultrawide / IPS / 99% sRGB / Flicker Save / Dual Link +GARANCIA +SZLA
- Dell Alienware AW3225QF OLED Gaming Monitor! 240Hz / 0.03ms / 3840x2160 /
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- Samsung Odyssey G5 27 ívelt 165Hz WQHD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest