Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jerry311

    nagyúr

    Továbbra sem értem, hogy miért nem kapott a határozatból, hiszen ő is érintett volt az ügyben, nemcsak az autót bérbeadó cég. Sőt, nemcsak hogy érintett, de jelen állás szerint konkrétan a baleset okozója. Tippelem oda küldték, ahova be van/volt jelentve. Netán más címen lakott, mint ahova küldték a határozatot?
    A bérbeadónak kb. teljesen mindegy, hogy mi van a határozatban, esélyes hogy külön szerződése van a biztosítóval bonus/malus nélkül. Tehát ők valószínűleg nem léptek semmit, csak tudomásul vették a határozatot.
    Mivel nem az állam a károsult, így nem tudom, hogy ezt a tartozást átválthatják-e szabadságvesztésre. Ha igen, akkor emlékeim szerint 5k HUF/nap --> 180 nap elzárás.
    Ezen legfeljebb úgy tud változtatni, hogy ha bebizonyítja, hogy kellett volna kapnia ahatározatból és nem kapott. Mivel kifutott az összes jogvesztő határidőből, mással már nem tud védekezni.

    Raadasul elhajtott az utkozes helyerol a masik kocsi - ha nem lett volna bunos gondolom a helyen maradt volna a rendorok kierkezeseig...
    Na látod, ez az ami mindkét autónál kérdéses. Mindkét sofőrre ráhúzható mondat: ha nem lett volna bunos gondolom a helyen maradt volna a rendorok kierkezeseig...

Új hozzászólás Aktív témák