Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsiráfnyál

    aktív tag

    válasz Gzula[HUN] #82928 üzenetére

    Óvatosan az MH751-el !

    A párnája (hivatalosan) nem cserélhető, egy kipattintható kerethez ragasztózva van, ennek ellenére (állítólag) gyakorlatilag cserélhető, de nagyon kevés példát találtam arra, hogy ezt valaki sikeresen meg is tette volna (a konkrét cseréről képet / videót pedig egyáltalán nem).

    De ez egyben kérdés is a részemről. Pontosan e között a két fejhallgató között vacillálok már két hete (még mindig, bocs :U) , nem tudom eldönteni, hogy az MH751 párnájának cserélhetősége tényleg van-e akkora probléma, mint amekkorának gondolom (ha igen, akkor a fejhallgató emiatt 1-2 éven belül a használhatatlanság felé közeledhet). Az MH751 nekem sokkal szimpatikusabb, mint a Could Alpha, de emiatt nem tudok egyértelműen amellett dönteni.

    Plusz egy bónusz kérdés. Akár Cloud Alpha, akár MH751, passzol-e rájuk minden probléma nélkül a Takstar Pro80 (Cloud Alpha) / Pro82 (MH751) párna, vagy módosított ezeken valamit a gyártó ? Konkrétan Cloud Alpha / MH751 párnára keresve alig találok eladókat, és ha igen, azok 5.000 Ft körül mozognak, ha viszont a Takstar párnákra keresek, alin 1.000 Ft közül mozognak, és egy tonna van belőlük. Nettó lehúzás a nem Takstar néven árult párna, vagy van érdemi eltérése is a brand-elt változattól ? Különösen a Pro82 párnája miatt kérdezem, mert arra kevés eladót is találok (gondolom azért, mert "hivatalosan" nem is cserélhető).

    Még egyszer elnézést, hogy "gamer" fejesről kérdezek itt, határeset a téma.

Új hozzászólás Aktív témák