Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gzula[HUN]

    őstag

    Ahogy ígértem, megvolt a "nagy teszkógazdaságos Oneodio Studio Pro" összehasonlító teszt. Többet nem akarok már írni róla egyelőre, mert az Isten se mossa le rólam, hogy pénzt kapok a kínaiaktól :D

    Résztvevők: AT M40X, Pioneer SE-MS5T, Oneodio Studio Pro. Ha már van, vittem magammal az AT TAD-500-ast meg a Pioneer SE A-1000-ret, de az első 3 alma, ez a kettő meg körte.

    A lényeg. Cimborámmal közösen azon az állásponton vagyunk, hogy az Oneodio Studio Pro hangzása közép és magas tartományban nagyon hajaz a Pioneer SE-MS5T-hez, viszont a kínaiban több a basszus. Nekem olyan érzésem volt, mintha a Pio-n "bekapcsoltam volna egy BASS BOOST" gombot". Még a tere is nagyjából ugyanolyan a két fejhallgatónak.
    Annyit teszek én ehhez hozzá, hogy ennek a két fejesnek a felhasznált anyag minősége nagyon hasonló, ez alól a vezeték kivétel. A vezeték egy hangyányit jobb minőségűnek tűnik a Pioneernek, de az szerintem használhatatlanul rövid, és nem is cserélhető.
    Összeszerelési minőségét egy fokkal jobbnak tartom a Pioneernek, ez nem azt jelenti, hogy gáz lenne a másik, de szerintem jobban odafigyeltek a japán márkánál.

    Az M40X teljesen más liga (hangban és minőségben), de az összes zárt közül a kínai volt a legkényelmesebb.

    A Oneodio Studio Pro egy nagyon jó ár/érték aránnyal rendelkező fejes.

    Találtam még a Youtubon két összehasonlító tesztet, ők szerintem elfogultabbak.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó Meze 99 Neo: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/gzula_hun/index.html

Új hozzászólás Aktív témák