Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz DeathAdder #62221 üzenetére

    Kiábrándítalak.

    Alapvetően például attól "gamer" egy fejhallgató, hogy van benne "tíz-húsz" hangszóró a térhatáshoz, vagy csak egy hangszóró van benne, de szoftverek segítségével próbál úgy tenni, mintha "tíz-húsz" lenne benne. Másrészt, attól is "gamer" egy fejhallgató, hogy nem hifi (magas hangzáshűség) szempontokat érvényesít elsősorban - és másod- és harmadsorban -, hanem egyéb, "gamer" szempontokat, mondjuk olyan szempontokat, hogy transformerbe vagy robotgodzillába oltott sárkánychewbaccára hajazó alakja legyen, legyenek rajta neonzöld és ferraripiros színű csíkok és villogó LED-ek, olcsógagyi de látványos plasztikból készüljön, alkalmasint rendelkezzen további hangminőségrongáló vezetéknélküli technológiával... Ilyesmi.

    A HyperX Cloud eredetije, donorja tehát alapvetően NEM "gamer" fejhallgató, hanem virtigli hifi fejhallgató, amely a HyperX Cloud nevű jelmezben és a mikrofon révén próbálja egy kicsit "gamer" fejhallgatónak mutatni magát, merthogy az is egy nagy piac. Tehát a HyperX Cloud ürügyén téves a morfondírozásod, hogy "miben lehet más egy gamer fejhallgató", mert a HyperX Cloud az antigamer fejhallgatók egyik megbecsült manifesztuma - csak egy kicsit beöltözött jelmezbe, hogy a jelmezbálban gamer fejhallgatóként lépjen fel.
    Ilyen szempontból ez a (HIFI) topik abba a kérdésbe is kevéssé tud belehelyezkedni, hogy számodra, a meglévő, vegyes minőségű fejhallgatóid MELLÉ, "kimondottan játékra" , van-e értelme beruházni egy újabb fejhallgatóba. Ebben a topikban valóban az ajánlottak között van, de nem "még ebben a topikban is", hanem ebben "A" topikban, amely topik nagyjából homlokegyenest ellenkező szempontokban gondolkodik, mint a "gamer" szempontok.
    Kérdésed tehát többszörösen nem igaz. :)

    Ez "A" topik azt mondja, hogy semmilyen fejhallgatót nincs értelme venni "kimondottan játékra". Ez a topik hifire vesz fejhallgatót, például a HyperX Cloudot, mert az is egy hifi fejhallgató, jelmezben. Viszonylag magas hangzáshűség olcsón. Hifi. NEM "gamer". Tőle nem tudod meg, hogy miben más a gamer, tőle csak arról tudsz meg többet, hogy miben más a nemgamer. Amiről már tudsz valamennyit a jelenlegi fejhallgatóid révén - tőlük nem sokat, mert a 449 alapminőség és felettébb vitatható karakter, amint az RS 160 is, amelynél a hangminőség egy része a vezetéknélküli technika költségeibe olvadt. Hifi célú helyettesítésükre lenne érdekes a HyperX, de az is alapminőség, kevésbé vitatható karakterrel.

    Ebben "A" topikban tehát másra kapsz választ, mint amit kérdeztél.

Új hozzászólás Aktív témák