Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gzula[HUN]

    őstag

    válasz vimes #27540 üzenetére

    Abban a ritka helyzetben vagyok, hogy a 3 Filipszből kettőt ismerek. Szóval az 1900-as elég masszív, jól bírja hosszú távon. A 2500 kemény műanyag fejpántja könnyen törik. Közös tulajdonságuk, hogy ki@xottul kényelmetlen mind a kettő, és szarul is szólnak. Az 1900-as arra való, hogy ha mérges vagy, azzal elég jól le tudod vezetni a feszültséget (odaverni a földhöz), nem is kell sokat várni vele, mert a vezetéke könnyen törik, akkor úgy is ez a reakció. Egyébként középen elég gyönge, cserébe mély sincs. A 2500 cicergős magas-közép, kemény mély. Elég erőteljes. Ez utóbbi valamiért elég jó TV nézésre, tényleg (amiben nincs zene). Másra alkalmatlan.

    Egyébként ezek nem az árukhoz képest szarok, hanem mindenhogy. A 2500-ast a teszkóban 8ezer alatt láttam kicsivel, annyiért már kapsz "fejhallgatót" is. Nem vagyok audiofil, de ha már ezek közül muszáj választani, az 1900-ast nagyon nagyon gyorsan felejtsd el.

    8ezer környékén már elég jó fülesek vannak, inkább nézz egy AKG-t vagy Retro DJ-t, illetőleg a többiek jobban képben vannak a fülesekről. Részemről meg voltam elégedve a Pioneer M290-el, de sokaknak mélyorientált. Ez utóbbi gyakori használat során valamelyest csökken, cserébe nagyon kényelmes. Utódján, az M390-en már spóroltak a fülpárna vastagsággal.

    UI.: Olcsó Sony se szól szépen. Off A rádiós ráadásul sistereg is. On

    [ Szerkesztve ]

    Eladó Meze 99 Neo + Hifiman HE400SE https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/gzula_hun/index.html

Új hozzászólás Aktív témák