Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .DLL

    veterán

    válasz #71562240 #22109 üzenetére

    Ehhez egy gondolat: Mindig van egy szűk keresztmetszet. Ha van egy gyenge forrásod, akkor az egyre jobb és jobb fejesekre váltás nem sok előrelépést hoz, főleg egy bizonyos szint után. Egy jó fejes csak akkor tudja előhozni az említett tartalékokat ha azokkal tényleg rendelkezik a forrás, akkor viszont nem olyan rossz az a forrás. A gyenge azért gyenge, mert hamar korlátai mutatkoznak, amit egy T1 sem fog tudni átlépni. Ja meg gondolom azért más a gyenge forrás, meg más a csúnya forrás. Előbbi csak korlátos, a második meg hallgathatatlan. Na utóbbiból hallgathatót csinálni az varázslás :D
    -szerintem-

    A másik, bár ez inkább az én hibám, hiányosságom, ami még bepótlásra vár, valahol, valamikor:
    hangdobozoktól még nem kaptam olyan teret, olyan 3D-s mélységet, mint fejhallgatótól. Nem azt mondom, a fizikai méretükből adódó "testük" az meggyőző tud lenni, de eddig amiket hallottam azok max. "sztereók" voltak, ellenben fejessel sokkal olcsóbban olyan élményben részesültem, hogy "hűha" és mosoly.

    De mondom ez az én hiányosságom, nagyon szeretnék egyszer fejhallgató nélkül egy szobában hasonló élményt kapni.

    (#22135) Exodius: Ez mind oké, de nem sokat ér azoknak, akik meghallgatják, és nem tetszik a hangja. Ez igaz bármire... Mennyivel könnyebb egy objektív rajzolatát megfigyelni, az bármely monitoron nézve ugyan olyan éles.

    (#22145) Exodius: Vagy használod az X-Fi-t tovább, és veszel hozzá egy bkercso féle Presentert vagy akár egy TPAmp-ot. Ezek nagyot dobnak a hangminőségen, és a nagy impedancia miatt úgy is először egy jó erősítőre lesz szükséget, mint egy kitudjamilyen Dac+Amp, mert amik jók ezekből az ugyan úgy zsebbenyúlós történet.
    A fejest meg az erősítőt a hónod alá csapva pedig mehetsz DAC-okat hallgatni, a későbbi választást megalapozandó. ;)

    (#22150) Tin: bár a bejáratás tény, de mivel így is úgy is megtörténik így én nem foglalkoznék vele különösebben, sőt kifejezetten szeretem hallgatni nyersen is a fejeseket. Így 3 nap után pl. szépen kinyílt a HD681 tere, mostmár van mélysége is, nem csak 30 centis gömbben muzsikál. De ha nagyon akarod, akkor egy doboz vagy párna+ Petőfi rádió nem bömböltetve, azt csá. ;)

    [ Szerkesztve ]

    (P.H.)

Új hozzászólás Aktív témák