-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
general
addikt
válasz matyi94 #18888 üzenetére
mobilitás alatt azt értettem, hogy hordozható eszközökhöz is ajánlható legyen. sajnos fejhallgató témában elég laikus vagyok, de azt tudom, hogy nem minden kis mobilis eszköz tud minden fejhallgatót kihajtani, kevés lesz a hangereje, stb... nem akarok hülyeségeket mondani.
méretben vannak a nagyon kicsi tányéros fejrevalóak, amik kifejezetten utcára tervezettek, vannak - mondjuk így - a közepes méretűek és a normál, otthoni, teljes fület befedő cuccok. én olyan, kényelmes darabot szeretnék, amit utazáskor használok, tehát nem az utcán, sétálva, lehet nagyobb darab is, csak pl egy tablet is hajtsa ki.. magyarul közepes vagy annál kicsit nagyobb daírab. remélem értehtő a kocsmai megfogalmazásom, nem ismerem a szakkifejezéseket... (amit mobil cuccokhoz ajánlanak, attól az még az otthoni erősítőn használható egyébként?)erről a trakstar szállítmányról mondanál valamit? mert nem tudom, mi az, milyen szállítmány, ki hozza stb..
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest