-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drachande
tag
Igen, én is hasonlóképp vagyok ezekkel, folyamatosan libabőrös leszek tőle, már ha csak rá gondolok is. A haverjaimnál volt olyan, hogy szivatni akartak, ráharapott az egyik egy törölközőre, majd csikorgatni akarta a fogát közben. Ahogy ráharapott, én azonnal úgy téptem ki a szájából, reflexből, szinte oda sem figyelve és át sem gondolva, mit csinálok, hogy majdnem az összes fogát kirántottam vele együtt. Automatikus védelmi reakció volt. Most már tudják, hogy nem feltétlen érdemes ezzel játszani...
Visszatérve az egérpadokra - Nézegettem a Raindrop XL-t, ebayen, amazonon, stb, de sehol sem postázzák ide vagy horrorisztikus áron van, ilyen 15e körül. Még a kicsi, kb 30*20as verziója,van 3700ért szállítással együtt. Aztán közben ráakadtam egy csávóra, akinek van vagy 15 egérpadja, Qck-k, Raindrop, Qpadok, Zowie, stb és köztük 7 féle artisan is. Azt mondja ő is, hogy aki nem fogott még igazán jó padot, az ajánlja általában a Qck-kat, viszont meglepő módon azt írta, hogy a Raindrop és a Zowie G-TF Speed (GTF-X), ami szerinte hasonlóan jó minőség, mint az Artisanok. Sőt, ezt több helyen is hallottam, hogy a Zowie G-TF speedet az Artisan Hayate-hoz hasonlítják, de kicsit jobb kontrollal. Ezt lehet itthon kapni, nem is olyan vészes az ára, látom, inkább műanyag érzés, mint szövet, szóval valószínűleg nekem is jó lenne.
Van nektek ezzel a Zowie G-TF padokkal (Speed, Rough) tapasztalatotok?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Óra topik
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
- Napelem
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen processzort vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest