- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- Milyen egeret válasszak?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen processzort vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
helltp
aktív tag
válasz MaTpr0F #8649 üzenetére
Köszönöm a segítséget mind a kettőtöknek, akkor lehet nem foglalkozok azzal a +/-1k-val és veszek egy ilyen omen-t. Remélem nem lesz zavaró hogy 2x olyan vastag lesz mint eddig volt.
Próbaképp meg rendelek egy ilyen alisat, ha sértetlenül jön jó lesz tartaléknak.
[ Szerkesztve ]
Aki másnak vermet ás, az a stack pointer...
-
zsolti_20
senior tag
Sziasztok! Milyen egérpad ajánlott Logitech G900 alá?
-
-
Atomgeszi
veterán
válasz MarioAna #8656 üzenetére
Valahogy sejtettem, hogy az összeset belegyömöszölik a mini magic boxba.
Írtam nekik, DD4 készséges volt, hogy továbbította az eladónak.. Egyelőre semmi.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Frozzy
őstag
Sziasztok!
Nem rég rendeltem eBay-ről razer-es nyílván kínai egérpadot. 900x400x3-ast választottam mivel beteríti az egész munkaterületemet. Van valakinek már valamilyen tapasztalata ezekkel az egérpadokkal ? mennyire rossz minőségűek ? vagy meglepően jól használhatóak ? Amúgy 4ezer környékén vettem.
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
MaTpr0F
senior tag
Én is valami 4 dolcsiért vettem a 800mm-est, lényegében mecha bill. alátétnek, de kíváncsiságból azt használtam, látni akartam mennyit bír.
Több mint fél éve gyűröm, mostam is már vagy 2x. Egyelőre tökéletesen teszi a dolgát, tracking problémákat sem tapasztaltam. Speed változat van, igaz annyira nem csúszós, de ennyiért még mindig nagyon jó. Nem bolyholódik, fakul, stb. és varrott szélek is rendben vannak.
[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
válasz MaTpr0F #8660 üzenetére
én is agyalok rajta hogy jó lenne alátétnek egy ilyen kínai noname 400x900x3-as pad, lehet bevállalok egyet, az ára sem vészes. csak akkor lesz két felesleges padom amit el kéne sózni
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
-
Frozzy
őstag
válasz FireKeeper #8661 üzenetére
Számításaim szerint lehet már jövőhéten vagy azután megjön és akkor csinálok róla képeket meg akár videót is
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
wiERHcSc
tag
Sziasztok,
Logitech G240 szövetjéről van valakinek tapasztalata? 3.999.- sikerült egyet rendelnem.
-
vasi89
addikt
Hello!
Unokaöcsémnek keresek egérpadot. Végigolvastam az összefoglalót is, az igények nem nagyok így olyan 4-5e ft körül lőttem be az árat. Ebben az árkategóriában esetleg tudtok ajánlani valamit ami jelenleg nagyon bestbuy?
-
.LnB
titán
Sziasztok,
Szeretnék egérpadot venni, de szeretném kérni a segítségeteket, mert már annyi féle van, hogy el vagyok veszve.
A szempontjaim amik fontosak számomra:
Méret: 444 x 355-ös Mantis-om van, akkorát szeretnék, kicsit kisebb lehet.
Szövet legyen.
Körbe legyen szabva, vagy legalábbis ne foszoljon a széle. (Mantis-om ilyen szempontból elég gatya már)
Ár: 5000ft körül.Zowie EC1-A-val használnám.
Előre is köszi.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
őstag
Hello!
A Speedlink Atecs szériáról mi a véleményetek?
Olyat keresek ami a billentyűzet alatt is végig fut, tehát 900 és 1000 mm közötti a hosszúsága.
Van ilyen kategóriában ajánlott?
Csak szövet játszik!
Köszönöm
-
FireKeeper
nagyúr
válasz MaTpr0F #8677 üzenetére
én ebay-ről próbáltam be egyet. kicsit félek a tartósságától mert nincs levarrva a széle, de azt olvastam a felülete viszont jó, ezért választottam ezt random kínai helyett.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Vanir
veterán
válasz FireKeeper #8678 üzenetére
Rengeteg ajánlott egérpadnak nincs levarrva a széle, mégis tartósak, szóval ez ne legyen szempont.
-
FireKeeper
nagyúr
-
Vanir
veterán
válasz FireKeeper #8680 üzenetére
Ezt szerintem senki nem tudja az itteniek közül megmondani.
-
jaffa 2843
Ármester
válasz FireKeeper #8680 üzenetére
Ebay-en a csomagméret is fel van tűntetve, ami egy centivel nagyobb, mint a pad magassága, szóval nincs fébe hajtva.
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
-
Balion
senior tag
Tudtok mutatni valamiféle csuklóra rögzíthető puha valamit, ami megakadályozza, hogy bedurranjon a csuklóm rövid úton egér fogástól?
Probáltam csuklótámaszos egérpadot, de nem az igazi. -
-
.LnB
titán
Biztos van más fajta is, de ma egész nap egérpadokat nézegettem és ezekbe futottam bele: [link]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Balion
senior tag
Köszi, de valami csuklóra való dolog érdekelne, mint valamilyen gyógyászati segédeszköz
-
.LnB
titán
Bocs, pedig még írtad is, csak félreolvastam. Steelseries-nek volt régebben ilyen glove-ja, de szerintem már nem kapni.
-
jaffa 2843
Ármester
Ezekkel az a baj, hogy a tenyereden is van ezáltal ha nem óriáskezű fingertipes vagy, akkor baromi zavaró lesz, hogy ahhoz ér hozzá az egér.
Ugyanez volt a baj a bandázzsal is, amit még kickbox-ra használtam. Baromi jó, tart meg minden, csak nem érzem benne az egeret.
Én vastag tenisz csuklószorítót használok. [link][ Szerkesztve ]
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
Balion
senior tag
válasz jaffa 2843 #8695 üzenetére
Óriáskezű vagyok, a genius és a kezem közé simán befér, de amit linkeltél is tetszik, rendeltem egyet, ha bejön, rendelek még.
-
chester91
senior tag
Sziasztok!
Egér padot keresek, csuklótámasszal, szövetet. Mi az ajánlott?
„Az emberiség ostoba nézetei közül a legostobábbak azok, amelyekkel a jó körülmények között élők a szegények szokásait kritizálják” Herman Melville
-
FireKeeper
nagyúr
szerintem válassz valamit az ajánlottak közül, és keress hozzá valami külön csuklótámaszt, vagy valami hasonló hekket (csuklószorító, kis párna, mittudomén) amikről pont pár hozzászólással lentebb volt szó. az alapból csuklótámaszos padok elég szutykok.
-
gonczip
tag
Sziasztok.
Steelseries Rival 300-hoz milyen padot ajánlatok?
Segítségetek előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest