- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
strynox
tag
Sziasztok!
Egy SS Rival 100-am van, a hozzá kapott QcK egérpaddal használom. A felhasználói élmény jó, bár csúszhatna jobban is. Egy Artisan padra gondoltam. Casual felhasználásra lenne, inkább a felhasználói élmény javítása a cél, mintsem a kompetitív előny. Lenne egy pár kérdésem. Az Artisan pad mennyivel jobb, mint pl. az itt elég sokat emlegetett allsop raindrop (ha jobb egyeltalán). Megéri a befektetés, érezhető lesz a különbség? Esetleg érdemes lenne várnom, amíg 1-2 év múlva lecserélem a rival 100-at és egy komolyabb egérhez tudnám majd használni? Köszi a válaszokat előre is. -
Tomi_Sci
őstag
Azt lehet tudni, hogy Amazonon miért 85k HUF egy Puretrak Talent?
Viccet félretéve, honnan lehetne ezt beszerezni a gyártói oldalon kívül?
[ Szerkesztve ]
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
sittes79
addikt
Sziasztok,
Tudnátok ajánlani szövet egér padot főleg fps-re, jelenleg G400 az egerentyűm. Legalább 30 cm széles kellene, ami még elfér. 5k+- amit szánnék rá.
Köszi
-
Mclovin
senior tag
Sziasztok!
Ez csak azért olcsóbb mert fránya COD-s edition? AMúgy ugyanaz mint a sima QCK? Mert ennyiért bagó lenne.
-
Godmax
tag
Sziasztok!
Egy ideje használom már a nagyon szeretett Roccat KPMO-mat miután az egeres topikban "helyretettek" és eljött az ideje, hogy tegyek egy próbát egérpad témában is. Az egér alatt jelenleg ez van : Tesoro aegis X4
Nem játszom 800dpi alatt, vagyis szerintem lassú pad passzolna.
Szépen elvarrott szélek, nagy, strapabíró, nekem nem csúszkál, szóval szeretem.
DE
Mivel egér ügyben sem voltam képben, szeretném kipróbálni azt a padot ami ehhez az egérhez szerintetek a legjobban passzol, ha a cél a következők megléte:
-lehetőleg semmi csicsa (valami buborékos csodát látok több helyen, hogy mekkora király, na azt ne )
-strapabíró szélek (azért vettem eleve varrottat, hogy ne pöndörödjön, mert én alkarral fetrengek rajta)
-csússzon, nagyon csússzon
-mindenképp szövet legyen
-legyen nagy, de kb ennél nagyobb nem kell (persze lehet nagyobbis, de ...)
-mérsékelt ár (10-et nem szeretnék erre költeni, de az 5-10 ezres kategória jöhet azért)Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Godmax
tag
Egyébként még a Zowie-k tetszenek. Mondjuk egy G-TF speed ?
Roocat vs Zowie ?
-
Godmax
tag
Köszönöm, egyenlőre ezen kis "ámokfutásom" után úgy néz ki ha megkapom a fizum egy G-TF speed-lesz. Roccat-tal szemben az varrott, szerintem az fontos.
-
Land
veterán
Qck Mass padot szabad mosni? Ráférne a takarítás. Köszi!
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
fuze
őstag
Sziasztok!
Olyan egérpadot szeretnék, amely akkor is csúszós amikor nyomva tartom a bal egérgombot. Illustratorban szerkesztek, és sokszor érzem úgy, hogy nyomvatartás közben kissé letapad az egér. Esetleg a műanyag vagy az alumínium lehet nekem a jó választás? Látatlanban inkább az utóbbi lenne szimpatikus. Személy szerint. (Jelenleg csupasz asztalon használom)
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
válasz TeebyKay #8319 üzenetére
Egy 2000 ft-os cherry egerem van, ami billentyűzettel együtt volt szettben. (optikai) Szerinted megérné erre is a hyperglide? Egyébként már rendeltem aliról egy 3000 Ft-os noname alumínium egérpadot (xiaomit akartam, de az drága volt és ugyanolyannak tűnt a kettő...) Azért kíváncsi voltam a véleményekre
(#8318) dobragab Ijj basszus ez azért durván ronda azokkal a cseppekkel
[ Szerkesztve ]
adms.hu | UI Designer
-
-
fuze
őstag
válasz dobragab #8322 üzenetére
Ha csúszni fog mint az őrült, én már elégedett leszek. Illetve majd beszámolok erről a kínai alumínium egérpadról, hátha érdekel valakit.
A cseppek pedig jól illenek a fákhoz és a levelekhez egy kellemes őszi reggelen
(#8324) strynox Tax az amúgy sem lenne neki. 20 EUR felett kell áfát fizetni EU-n kívül.
[ Szerkesztve ]
adms.hu | UI Designer
-
strynox
tag
Az akkor nagyon jó vétel volt.
-
drmazsi
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék egy egérpadot ez alá : Roccat KPM
Mit ajánlanátok?
Perpill egy Qck Mass-t használok
Köszi!
Don't hate the player, hate the game ...
-
access_denied
senior tag
Sziasztok!
Egy Mionix Naos 7000 egérhez szerintetek jó párosítás egy Razer Vespula egérpad?
A csuklótámasz, valamint a két különböző felület is szimpatikus. A kemény felület jobban koptatja az egér csúszkáját jobban koptatja az ilyen felület? Az összefoglalót olvastam, de nem tudtam eldönteni, hogy ez a fajta felület jó lehet-e ehhez az egérhez.
Illetve az is kérdés, hogy ennek van-e értelme, ha igen, akkor melyik vastagságnak?
Köszönettel.
-
Shade45
senior tag
Sziasztok,
Rendeltem egy ilyen egérpadot:
Van valakinek tapasztalat vele?
Típust nem találtam, csak annyi, hogy Logitech...
-
TeebyKay
őstag
válasz access_denied #8332 üzenetére
Igen jobban kopik az egértalp a kemény felületen, felesleges egy ilyen paddal vacakolni szerintem naos alá. A csuklótámasz jó lehet annak aki szereti, de lehet kapni külön olcsón is, és egy szövetpadnál maga a pad bőven elég puha szokott lenni a csuklónak. Szerintem ezt a vespulát még nemigen próbálták itt, akár jó is lehet, de ugyanilyen jól járhatsz egy Steelseries QcK Mass/Heavy-vel, egy Allsop Raindrop XL-el amazonról vagy egy Puretrak Talentel.
-
Shade45
senior tag
válasz dobragab #8334 üzenetére
Akkor gondolom a hasonló árú 2-2.500 -Ft. körüli Razer egérpadok is csak koppintások...
Pedig az értékelések a termékeknél egész jók!
Most, hogy így ezt mondtad, elgondolkoztam, hogy akkor a Koreából rendelt G100s-em 5.500 -Ft-ért szintén hamisítvány lenne?
Tegnap kaptam kézhez, és teljesen elégedett vagyok vele!
[ Szerkesztve ]
-
access_denied
senior tag
válasz TeebyKay #8335 üzenetére
Közben találtam pár véleményt, mely szerint a Vespula egyik felülete gyorsan elhasználódik, karcolódik. Így az kiesett.
Allsop Raindrop, Puretrak Talent kiesett elsősorban a beszerezhetősége, valamint a mérete miatt, Sajnos csak kb. 25cm * 30-35cm fér el az asztalon.
A Steelseries QcK már könnyebb eset, ebből van megfelelő méret. E mellett a Roccat Taito nem lehet jó alternatíva?
Köszönöm!
-
TeebyKay
őstag
válasz access_denied #8337 üzenetére
De, bármelyiket veheted.
-
Revesz
aktív tag
Puretrak talent padot honnan érdemes venni? A gyártó honlapján már egy ideje sold out állapotban van...néhány helyen meg rettenetesen drága
-
Skyhunter
őstag
Sziasztok!
Visszaolvasgattam a fórumot, látom, hogy másnak is volt hasonló problémája. Van egy 10 éves elkopott Razer Mantis Speed-em. Ezt váltanám le. Razer Naga balkezes egeret használok. Nem akarok másik egeret, a sok gomb miatt MMO-zni nagyon szeretek vele. Milyen egérpadot ajánlotok helyette? Olvastam, hogy a szenzor miatt bajok lehetnek. Legyen egy Razer Golathius Speed/Controll ? Vagy egy Steelseries Qck? Olvastam, hogy műanyag padot is ajánlanak, de nem akarok műanyagot ( ).
Esetleg más alternatíva? thx.
-
RetroFighter
tag
Sziasztok!
Jelenleg egy Mad Catz R.A.T. 9-es egeret használok és szeretnék alá egy olcsó egérpadot. Tudom a keret nem túl nagy, de 2-3 ezer forintnál nem szeretnék többet rászánni.
Előre is köszönöm a válaszokat:
Wade -
dobragab
addikt
válasz RetroFighter #8349 üzenetére
35k-s egérnél szerintem ciki, ha csak 2-3k jut padra.
Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- PlayStation 5
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- Politika
- További aktív témák...
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest