-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribizly
veterán
válasz RexpecT #9799 üzenetére
Nekem ez az eddigi tapasztalatom asztalhoz tapadás tekintetében:
Zowie G-SR (sehogyan sem tudtam ott tartani ahol szerettem volna) < Razer Goliathus Speed Large ~= Xiaomi XL (félbevágva) < Steelseries QCK+ ~= Allsop Raindrop XLDe most annyira elégedett vagyok a Razer Goliathus Speed Large egérpadommal, hogy lehet innentől csak ilyenem lesz... Csak ajánlani tudom. Ha lenne sima fekete vagy kevésbé "csicsás" belőle, akkor az lenne az igazi, de ez van.
[ Szerkesztve ]
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
demmer123
őstag
Mi a különbség ezeknél az egérpadoknál?2-éves Steelseries QCK Medium egérpadomat szeretném lecserélni.Nem szoktam "rántani" játékokban inkább magasabb egérérzékenységgel játszom.
Razer Goliathus Control Fissure Edition Medium (RZ02-01070600-R3M2)
Razer Goliathus Speed Cosmic Medium
Razer Goliathus Speed Terra Edition Medium
Köszi a válaszokat.
-
MaTpr0F
senior tag
válasz ribizly #9801 üzenetére
Nekem a Taito idáig a legjobb ezen a téren. Tisztítószerrel, ha letakarítom az asztalt (kivéve Pronto, attól veszettül csúszós lesz), akkor mintha oda ragasztanám, következő takarításig ott marad, meg se moccan, pedig én evezek rajta rendesen.
Most néztem egyébként, hogy az ajánlóban nem esik szó arról, hogy a maximális tapadáshoz nem árt, ha nem zsíros, poros felületre teszed. Nekem evidens, de nem biztos, hogy mindenkinek az.
[ Szerkesztve ]
-
ribizly
veterán
válasz MaTpr0F #9803 üzenetére
Az evidens (legalábbis nekem), hogy előtte szépen letörlöm nedves ronggyal és szárazra törlöm alatta (ami persze lehet nem használ és akár tehetném az enyhén nedves felületre, max pár órát kell várni, míg teljesen kiszárad és utána tapadna mint állat), de ez a pronto-s dolog még akár lehet egy próbát megér.
@(#9802) demmer123
A mintán meg a méreten kívül a Control meg a Speed szavakra kell figyelned (már a méreten kívül). A felületük eltérő (lásd összefoglaló "Speed / Control" szekció), de speciel a Razer-nek a Speed padja sem annyira csúszik. Viszont könnyebb takarítani.[ Szerkesztve ]
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
AngryTryhard
csendes tag
Sziasztok!
A steelseries qck jó a logitech g203 alá? Esetleg van jobb egérpad ebben az árkategóriában? Ennél többet biztos nem szeretnék rá költeni.
Köszi!
-
Vanir
veterán
válasz AngryTryhard #9805 üzenetére
De jó ám. Az ajánlóból tudsz válogatni.
-
holozis_HUN
veterán
Xiaomi egérpad mennyiért kapható és hol? Egeres ősszefoglalóban a linken lévő eladó már nem árulja.
Inkább leírom az igényeim:
750x400 (ez a minimum, max 900x550 kell)
Roccat Kova egérhez kellene, de Jaffa egértalapakat veszek rá
FPS-re kell, illetve TPS-re
Szövet
Varrot szél nem fontos, de jó ha van
Gumi aljzat
Minta lényegtelen
Max 6000 forintEgy Cougar 200K billentyűzet lenne rajta.
Xiaomi egérpad király lenne, csak nem találom hol lehetne kapni belőle. Kedvező ára is bejön.
Amit még néztem Vanir tesztje, Dream Machines DM XL, ez is tetszetős, de picit drága. Viszont jó, hogy EU-ból jönne Maxgaming-től.
Másik véglet egy kicsi egérpad. A lényeg, hogy a bill (általános helyzete) és a második monitor között 30cm hely van. Magasságra 30-as pad legalább kellene. Nem szeretném azt, hogy elfogy az egér alatt függőlegesen a pad, és azt sem szeretném, hogy a monitor talpa alatt legyen a pad, vagy félig a billentyű alatt.
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
Vanir
veterán
válasz holozis_HUN #9807 üzenetére
Asszem outdated lehet kicsit a DM Pad XL cikkem, majd pontosítok rajta.Rájöttem, hogy az ajánló volt outdated, javítva.
A gyártótól közvetlenül érdemes venni. Jobb felső sarokban először átállítod az országot Magyarországra, leokézod, és mehet a szép nagy zöld Buy Now gomb.
Ilyen rondán el lesz csúszva, a felső pöttyre rámész, aztán Buy. Szállítással együtt 22 EUR, azaz ~6800-6900 Ft. Ennél olcsóbban szerintem nincs ilyen méretű és minőségű deskpad.Xiaomi XL-t igazából akárhonnan lehet rendelni, a legolcsóbb helyről érdemes, és szólni kell az eladónak, hogy félbe ne merje hajtani a feltekercselés után.
Esetleg a Glorious cuccait is nézegetheted, PCX-nél van sokféle.
[ Szerkesztve ]
-
Vanir
veterán
válasz holozis_HUN #9809 üzenetére
Ha default-on van az ország, akkor out of stock-ot ír.
[ Szerkesztve ]
-
demmer123
őstag
Melyik padot ajánlanátok?
Eddig Steelseries QCK egérpadot használtam 2 éve de kikopott a felülete.És kiszeretném próbálni a Razer Egérpadokat is,mert elvileg jobbak mint a steelseries.
Egért 800 DPI-n használom és játékokban in-gamen magas érzékenység beállítással.
Melyik lenne nekem a jobb verzió ami hasonló a steelserieshez?Úgy értem hogy control vagy speed pad lenne a jobb?
Topik összefoglaló alapján a speed lenne az ideális mert az low senshez.
[ Szerkesztve ]
-
Vanir
veterán
válasz holozis_HUN #9812 üzenetére
Amikor írtam a kommentet még 22 EUR volt, azóta ahogy elnézem rádobtak 9 EUR szállítást is. Shame.
-
Vanir
veterán
válasz holozis_HUN #9814 üzenetére
Én próbáltam az 450x400-as SK verziót, baromi jól csúszik, szinte már kontrollálhatatlan. Nekem mondjuk bejött.
demmer123: Definiáld a jobbat. A Glorious-ok elég jó ár/érték aránnyal rendelkeznek.
-
holozis_HUN
veterán
Nekem inkább egy közepes kellene speed és control között, a finomabb célzásoknál se húzzam túl illetve a gyors mozgást se nagyon fogja vissza. Lehet marad az a Dreammachine pad 31 euroért... Vagy már ennyiért kapható jobb itthon is szállítással?
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
demmer123
őstag
Sajnos még mindig nem sikerült döntenem.De az biztos hogy a 2-ő között fogok választani.
Glorious PC Gaming Race LLC G-XL
Vagy
Dream Machines DM Pad L
Valakinek van tapasztalata melyik milyen sebességű?Közepes-közepes gyors?
Azt tudom a glorius az közepes és steelseries qck-val van párba.
-
Vanir
veterán
válasz demmer123 #9819 üzenetére
2-ő? Dude wat? Kettő, avagy 2. Kettő-ő nincs.
Amúgy kérdésedre válaszolva a DM egy nagyon nagyon picit gyorsabb, cserébe a felülete némileg érdesebb. Ha könnyen irritálódik a bőröd, akkor én a Glorious-t venném a helyedben, annak finomabb a tapintása.holozis_HUN: 22-ért verhetetlen, 31-ért már érdemes lehet elgondolkodni az itthon kaphatókon is.
[ Szerkesztve ]
-
coolpet
senior tag
Sziasztok,
Van egy QCK Heavy egérpadom immáron 2 éve és ráférne a rendes tisztítás.
Tönkretenni nem szeretném, de meg lehet mosni szappannal a zuhany alatt, nem esik szét?Eddig csak nedves törlőkendővel törölgettem...
-
sNk77
aktív tag
-
Eversmann_
újonc
Sziasztok.
ASUS Cerberus egérpadokról, vagy a Lenovo Y padjáról van valakinek tapasztalata, véleménye?
[ Szerkesztve ]
Ev
-
Hauptmann
addikt
Ez nagyon gagyi lehet?
-
TeebyKay
őstag
Allsop Raindrop XL-t használó userek figyelmébe: ne aggódjatok, a kakaó nem oldja a padot, de érdemes lemosni és megszárítani utána.
-
Vanir
veterán
Kitettem Logout-ra is a Taito 2017 tesztet. [link]
-
Solymi81
aktív tag
Én kicsit több mint fél éve nyúzom a sajátomat, eddig minden oké vele, nem bomlik meg semmi ilyesmi.
Felületet csak egy Cougar Speed-del tudtam összemérni, picit lassabb annál, dehát elméletileg Control, viszont sztem az átlag Control padoknál gyorsabb lehet, a Test Geares teszt és pontozás alapján.Nem tudom, hogy az összes pad ilyen-e vagy csak ahol lakom, de iszonyat mód koszosodik, porosodik. Kb hetente ill. 3-4 naponta át kell törölnöm vizes portörlővel.
Mivel nekem álló helyzetben van, így a logó a jobb felső sarokra esik, úgy már nem zavaró.
A jelenlegi állapotából kiindulva 2-3 év simán benne van, főleg mivel a Midit rendeltem így forgatni is tudom és ha nagyon kell akkor vágni is.
-
mayday00
őstag
Sziasztok. Logitech G203 egér alá mennyire lenne jó választás a
Steeleries QCK Heavy egérpad? Megfelelően csúszna rajta? Azért választanám ezt, mert ez vastagabb gondolom jobban kímélné a csuklómat..G203 kapna természetesen jaffa féle új talpakat.Nem lőnék nagyon mellé evvel a paddal?
Köszönöm.
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
Cs7
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, hogy egy "Logitech G203 Prodigy" egér alá jó lenne-e egy "Razer Goliathus CoD Black Ops 3 Edition Speed" típusú egérpad?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
gyenesmartin
őstag
Sziasztok!
Logitech G400-hoz szeretnék egy egérpadot. Kapott teflon talpakat így asztalon már nem lehet használni (nagyon pontatlan akkor), ezért jelenleg egy A4-es papíron van.
Egy olyan egérpad kéne ami méretben kb akkora, mint egy A4-es lap, mert ettől nagyobb már nem igazán férne el, valamint vékony is legyen.
Kinéztem egy ilyet, nem tudom milyen lehet. Tartok, hogy méretben már túl nagy meg vastag is lenne. Ha van más amit megtudnék venni Miskolcról az jó lenne. -
TeebyKay
őstag
válasz gyenesmartin #9837 üzenetére
Jó pad ez, de ha túl nagy akkor vedd belőle a Mini változatot.
-
Vanir
veterán
válasz gyenesmartin #9839 üzenetére
A vékonyabbak általában hamarabb el is kopnak. 2 mm-nél vékonyabb az ajánlóban sincs.
-
atidzsiforc
őstag
válasz gyenesmartin #9839 üzenetére
vekony pad egyreszt jobban kopik, masrest ha vmi kis egyenletelnseg van az asztal feluleten, sokkal jobban erzed. en agyf*szt kapok tole, 4mm alatt nem vennek semmit szvsz
r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt
-
ron8
senior tag
Sziasztok!
Logitech G402 típusú egérhez milyen egérpadot ajánlanátok (multis fps játékhoz)? -
sNk77
aktív tag
A fehér logós Zowie G-TFX és a piros logós között van különbség a logó színén kívül?
nádpálca
-
ron8
senior tag
Asus Cerberus ajánlott kategória?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- LG 34GL750-B ultrawide monitor
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RX 6700 Xt 12GB/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 2K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 Ti 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3080 10Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest