Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • neooen

    aktív tag

    Sziasztok!

    Vettem kicsit több mint egy éve egy SteelSeries 5L-t. Egy Logitech M505-ös egérrel kezdtem el használni. Néhány hét után a bekarikázott folt kezdett el megjelenni [link] a padon. Az egér talpa elkezdte kikoptatni. Na mondom fasza, vegyünk rá csúszótalpakat [link] .
    Ezzel még faszább lett, mert a bekarikázott részen kívüli pöttyösödés jelent meg. Ezután beleszartam az egészbe és használtam így tovább.

    Az első kérdésem az lenne, hogy hol hibáztam?

    A második pedig, hogy milyen szövet alapú egérpadot és csúszótalpakat ajánlotok, hogy ne szopjak ismét ekkorát?! Abszolút nem muszáj, hogy ilyen nagy legyen a pad, mert használat közben jöttem rá, hogy nekem teljesen felesleges ekkora. Bocs a káromkodásért, de az hogy a steelseries saját talpai teszik tönkre a saját egérpadjukat, az azért mégiscsak bosszantó.

    Ja, és mivel már garancia nincs rajta, ezért helytakarékosság miatt megpróbáltam feldarabolni, mert kb a negyede is elég. Nem tudom, hogy valaki próbálkozott-e már ilyen kámikáze művelettel, de én nekem nem nagyon sikerült. Iszonytosan merev és kemény a pad műanyag része és még a legélesebb profi konyhakéssel sem sikerült. Fűrészelni meg nem akartam, mert akkor meg rojtos lett volna a széle.

    [ Szerkesztve ]

    Semleges értékelés oka: Az eladott vidokártyán a HDMI bemenet miniHDMI volt, amit én soha nem használtam és fel sem tűnt, hogy az nem a "hagyományos". Ezt nem jeleztem, ami a vevőnek kellemetlenséget okozott.

Új hozzászólás Aktív témák