- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na hahó megint.
MS 3.0 / 1.1a + Razer Exactmat kombóval vannak tapasztalatok/vélemények?
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Ez a lézeres nem hangzik valami jól...
Egyébként milyen egér? Az sem mindegy, milyen sensi-vel játszol, milyen anyagot preferálsz. Csuklótámasz kell-e, mert esetleg téged is RSI kínoz, mint engem... ( )
So?
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
válasz SURFACE #2503 üzenetére
És ez miért olyan egyértelmű?
pigsty: "Amúgy ilyen az asztal elrendezése, olyan az asztallap, hogy az alkaromat az egérre rakva nem lesz vízszintes, nem simul asztalhoz, egérhez, hanem a karom könyök mindig kicsit lejjebb lesz az egérhez képest, szóval feszül, pontosabban nyomódik a csuklóm"
Ne! Ha fél év után nem akarsz RSI-ben szenvedni, ezt ne így csináld. Egyébként ha nem kell komolyabb csuklótámaszos pad (mondjuk Razer Exactmat, ~8k), akkor irány a TESZKÓ és 1,5k-ért vehetsz ilyen kicsi, fekete csuklótámaszos padot. Nem igazán gaming-re való, de én azért (árához képest) kellemeset csalódtam benne. Hétköznapi felhasználásra megteszi. Addig megtartom, amíg nem lesz kess Exactmat-ra.
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz SURFACE #2503 üzenetére
Meg ennyié' má' vehetek akár Qpad-ot is. A közepeset. Akár valami Func-ot is. 6-7-ért Everglide Titan Monster Mat (low sense-hez-az első fibertekes pad), Exactmat, Vespula, Steel SS (az is a jó kis pad a mai napig), Steel 5L (lézeres egrekhez kif. ajánlott). Kinek mi. Azé' nem ártana tunni' a zigényeit.
-
BemAnyó
senior tag
válasz Synthwave #2507 üzenetére
Flash:
Esetleg (csuklótámaszos és kétoldalú) Razer Vespula, nekem most az van és nagyon bejön, volt ss qck -em, és Func U30r em is, ill. a Destructor, de az eléggé drága. Mindenesetre az érdemes lenne eldöntened hogy szövet vagy műanyag, a szövetek olcsóbbak és nem rosszabbak csak más tulajdonságaik vannak. Ki kéne próbálj egy párat, én ezt az egy boltot ismerem ahol lehet a profi padokat nyúzni sokféle egérrel, régebben még cs-zni is lehetett velük ott helyben, most nem tudom hogy változott e az üzletpolitika, de szerintem egy telefont megér.
[ Szerkesztve ]
-
Dizson
tag
Ez a SteelSeries 9HD megéri az árát? Mivel jobb egy plasztik pad, mint egy szövet?
Most amúgy Qck-em van, csak sajnos már kopott és újat kell vennem. -
pigsty
aktív tag
válasz Synthwave #2504 üzenetére
Köszi, igen, ismerem a RSI jelenséget, remélhetőleg csak írásból,
lehet, akkor Tescós csuklós lesz, mert sok a 8k, persze egészség(védelme) sosem lehet drága.
Játszani nem szoktam, szövegszerkesztés, webezés van, elég sok naponta.Jobb ma egy veréb, mint holnap egy véreb.
-
8ball2win
csendes tag
Sziasztok
Nem tudom, kit mennyire érdekel, nemrégiben hozzá jutottam egy Roccat Kova egérhez, szerintem játékhoz nagyon jó kis kütyü, bár én nem használom ki az adottságait. Akit érdekel esetleg, PM Megéri az árát a kicsikeA PM-ekre illik válaszolni ..:)
-
rapiddani
tag
Sziasztok!
Sajnos nincs időm most visszaolvasni, ezért lehet, hogy megköveznek páranm
de inkább kérdezek rögtön:A4Tech XL-747H típusú egerem van ([link])
Ehhez szeretnék valami jó egérpadot, 3-5k értékben.Az egér lézeres, főleg FPS-el játszom, és nem tudom mennyit számít, de kb 1200-1600dpi-n használom.
Milyen padot érdemes megvenni?
Köszi
-
flash-
veterán
mi a különbség a szövet és a müanyag egérpadok között?
pl fps játéknál mit tapasztaltok?miben más a mozgatás?[ Szerkesztve ]
-
Zyrius
aktív tag
Sziasztok,
Egy razor destructor tulajdonosa lettem.
Egy Logitech G500-as egeret is szereztem mellé, szóval most hasít az irányítás rendesen
Túl sok minden az egérpadról nem tudok írni, ha majd esetleg valakinek kérdése lesz, szívesen válaszolok majd.https://StellarGear.eu - amatőr csillagászat és asztrofotós bugdácsolások
-
Himym
senior tag
Sziasztok.
Ismeri valaki a Sharkoon padjait? Ha igen áldjon meg egy pár infóval. Köszi.
-
Rayyy
senior tag
Végre megtaláltam az ISTEN egérpadot, ami melóra (grafika) és játékra (fps) is a legjobb... először volt mindenféle noname szövet pad, aztán jött Razer (szövet), az jó volt, de hamar elkopott, utána vettem SteelSeries-t (szövet), ott már rendesen olyan érzésem volt, hogy nem azt csinálja az egér, amit kéne neki... véletlenül kaptam egy Verbatim műanyag tetejű egérpadot, azóta melóhelyre és itthonra is szereztem, mindent ver. Tökéletesen pontos irányítást biztosít, nem kopik, gumis az alja, ha összezsírozod simán lemosod (nem úgy, mint az 5 rongyos szövet "gémer" padokat), szóval ez sikerült a Verbatimnak.
Minden a legnagyobb render!
-
Kakaduku
senior tag
Üdv!
Csatlakoznék én is a topichoz egy kérdéssel. Van egy MX1100 egerem, ami ugye lézeres. Azt szeretném tudni, hogy milyen egérpadot vegyek hozzá? Árban nem szeretnék nagyon sokat költeni rá, de mégis legyen valami alsó középkategóriás, mert eddig a régi egeremet csak simán asztalon használtam és szerintem annál még a noname egérpad is jobb.(szétkopott az egér alja )
Szóval olvasgattam visszafele is és láttam hogy valaki szövetet valaki pedig műanyag egérpadot javasol. Melyik lenne az ideálisabb az egeremhez, vagy úgy általában?
(csak zárójelben: ha azt mondjátok hogy műanyag jobb lenne, akkor van rá lehetőségem, hogy egy amd-s egérpadot kapjak ingyen havertól) -
dudika10
veterán
válasz Kakaduku #2518 üzenetére
Milyen célra kellene és milyen méretben?
Például ha nem mozgatsz csak kicsiket az egéren akkor egy Steelseries Qck mini kellemes és olcsó kiegészítő lehet, de a műanyag padok jobban csúsznak.
Igényeiden múlik.
Ha kapsz ingyen akkor próbáld ki azt, ha meg vagy vele elégedve akkor megspórolhatsz magadnak párezer forintot.Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
Kakaduku
senior tag
Acme-hez mit szóltok? Milyen gyártó? Tud valaki valamit a minőségéről?
-
Himym
senior tag
Sziasztok.
Megvettem a Sharkoon Rush Outplay nevü padot és megvayok elégedve vele teljesen egyszínü fekete az egész 4mm vastag jobb felsőben pad+ gyártónév.
Kipróbáltam egy régi optikai logitechel és mondanom sem kell hogy azon a 4 nem tudom emghatározni, hogy milyen anyagból lévő talpával nagyon de nagyon jól csúszik.
A logitech g500amól ugyan ezt már nem tudom elmondani nem csúszik olyan nagyon angyon jól. Eddig egy fa asztalon használtam és lehet elkopott a szintén nem tudom milyen anyagból lévő talpa. . . Megpróbáltam szigetelőszalaggal azzal jól csúszik csak kis mozdulatoknál tapad annyira, hogy nehez mozgatható súj nélkül meg sújjal. Azt szeretném kérdezni ha elviszem políroztatni az egérnek az alát azzal javulhat valamit vagy csak még jobban tönkre tenné az alját? Esetleg más 5let, hogy mivel tudnám még csúszósabbá tenni az egeret?
Ugyan jól csúszik így is csak ha lehet akkor elérném a max csúszási képességét.Voltban kivolt rakva a pad ott a g9 száguldozott az a "szétszedhető" egér az csúszott a legjobban, az ms egere meg egyszerüen megse mozdult rajta,
Összességben 11€-rót fizettem a padért és teljesen megvagyok vele elégedve és biztosan mondom, hogy a következő pad is Sharkoontóllesz és pedig vagy a sima rush mat vagy az 1337 gaming mat ( 1,2mm ) vastag.
-
SLYM
veterán
nem találtam nagy egér topicot, hát ide írok. olyan egér kéne nekem, amit nagyon pontosan tudok irányítani. úgy értem mint ha ilyen kis pár mili x pár milis labdákat kéne lelövöldözni a monitoron. na szóval erre kéne nekem a legalkalmasabb egér és ha esetleg ez is szükséges, akkor egérpad. kösz a válaszokat
[ Szerkesztve ]
-
DjAaron
tag
Hy.
FPS játékhoz keresnék nagyon jó egérpadot, az egerem egy saitek cyborg rat 7-es, mit ajánlotok?
-
szent666
csendes tag
Sziasztok!
Két fő kérdésem lenne
Most szeretnék egy ilyen egeret rendelni:
http://www.supergamer.hu/speedlink-kudos-gaming-mouse-black-p-5451.htmlErröl valakinek valami tapasztalat? Amit olvastam teszteket ott elég jokat irtak, a kialakitása nekem szimpatikus.
És ehhez szeretnék egy egérpadot is, 4000 ft-ért kb. A szövet egérpadhoz ragaszkodnék, Call of Duty 2-özök vele. Control tipusu padra gondoltam /remélem van belöle szövet/
Lenne pár jelöltem, de igazábol nem értek hozzá
http://www.supergamer.hu/razer-goliathus-omega-mousepad-control-edition-p-3895.html
http://www.supergamer.hu/razer-sphex-gaming-desktop-skin-p-5469.html
http://www.supergamer.hu/roccat-sota-granular-gaming-mousepad-black-p-5470.html
http://www.supergamer.hu/corepad-cerro-medium-p-12332.htmlÉs ezekröl valami vélemény, vagy esetleg másik egérpad javaslat? Köszi
-
flash-
veterán
milyen egérpadot vegyek?
3-8 ezer forint között?
játékra lenne.
a4 tech xl-750f lézeres egeret használok. -
flash-
veterán
up!!!
-
Krisinto
őstag
Hali!
Egy Nova Winner 3 és egy A4Tech X718BK mennyire jó párosítás? -
S. Szabi
őstag
Helló mindenkinek!
Ma vettem egy Nova Raider típusó egérpadot, kemény 2500 Ft-ért, és nagyon jó cucc!
Eddig csak simán a fenyő asztalon használtam a Logitech G9-t, ahhoz képest még gyorsabb is egy picit, meg szerintem jóval halkabb is!
Bár lehet páran kicsinek találnák, szerintem pont jó
Szóval, aki olcsón keres kiváló egérpadot lézeres egérhez, bátran ajánlom
[ Szerkesztve ]
-
honyike
aktív tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy van-e a magyar piacon a Logitech MX Air -hez hasonló "repülő egér" ?
Tehát aminek a kezeléséhez nem szükséges sík felület, a levegőben is tudom használni. Prezentációkhoz kéne, ahol projektoron vetítem ki a képet, és sokkal egyszerűbb lenne egy ehhez hasonló egérrel, csak kevésbé feltűnő kéne...
Köszi: Gábor
-
Adonimus
senior tag
Hali. Van egy kis gondom. Logitech G5-öm van és akármilyen drága egérpadot veszek, mind 3-4 hónap eltelte után elkopik és megy össze vissza az kurzor. Veszek egy új egérpadot megint hibátlan, pontos. Steelpad Qck, Razer Gholiathus, MIONIX Alioth... egyik sem bírta tovább 3-4 hónapnál. Milyen padot ajánlanátok ami tovább bírná? Steelpad 5L mindig is tetszett, de még mindig drága.
flash-: Nekem volt régen olyan egerem. Steelpad Qck-val 100%-osan tökéletes párosítás volt. Próbáld ki.[ Szerkesztve ]
adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
Adonimus
senior tag
Hali. Én tapasztalatból mondom, hogy a Logitech a legjobb. Volt A4tech-em, Razer... egyik sem volt az igazi. Legalábbis nekem nem tetszett. Az a4tech után megvettem egy Logitech MX400-at és el sem hittem micsoda különbség van köztük pontosságban és mindenben. Most szemezek a Logi honlapján egy Logitech Performance Mouse MX nevű vezeték nélküli egérkével. Elég jónak tűnik. De ha nem akarsz ilyen drágát én nyugodt szívvel ajánlanám az Mx400-at is egy Steelpad Qck-val vagy Mionix Alioth-al. Nem csalódnál benne.
adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
fazr
senior tag
válasz Adonimus #2534 üzenetére
nem kopott el nagyon az egér talpa? ha igen vehetsz rá újat
esetleg ezért teheti tönkre gyorsan az egérpadot
lehet olcsóbban kijönnél ha vennél egy MX518 -at külsőre ugyan olyan mint G5, de nem lézeres, hanem optikai
ui: egyik ismerősöm G5 mellé Razer Mantis Speed-et használ már évek óta és nincs vele gondja, bár ezt már nem lehet boltban kapni
[ Szerkesztve ]
-
moddingR
aktív tag
Sziasztok!
Tervezem hogy lecserélem a Razer Goliathus Speed Edition egérpadomat egy Roccat Taito-ra. Razer Deathadder V2 egerem van. Szerintetek megéri? Max 1000ftot kéne ráfizetnem. Elég jókat hallotam a Taito-ról. Van valakinek személyes tapasztalata a DA V2 és Taito párosról? Előre is köszi!
Üdv ModdingR!
-
stultus78
tag
Hali mindenki.
R.A.T.7.-esem van és nem nagyon jön ki a Nova Raider-lapommal.
Ez eggy nagyon érzékeny lézeres egér.
Szerintetek milyen alátétet kéne hozzá vegyek hogy jól menjen, és ne ugráljon.
Alkalmi vétel volt az egér úgyhogy nem vagyok kűgazdag. Emberi értékekben gondolkodjatok. -
Adonimus
senior tag
válasz moddingR #2541 üzenetére
Most találtam Ph-n egy srácot aki árult ilyen egeret és ezzel a paddal használta, nem mondta, hogy rossz. Azt írta elkopott, magyarul régen megvolt neki, szóval nem lehetett rossz.
(((Gondolom Én)))
[ Szerkesztve ]
-
Adonimus
senior tag
válasz moddingR #2545 üzenetére
Nagyon szétnéztem pedig a neten de semmi nem volt. Legalább ha megveszed leírhatod a véleményed róla.
Anno Én is vettem 6 ezres padot, írtam, milyen jó, erre 3 hónap múlva úgy elvolt kopva, hogy lökhettem ki. Nehogy így járj.
-
moddingR
aktív tag
3500dpi-s a Deathadder V2 . De nem azért veszem mert nem elég mivel még az alap taito is nagyobb a mostani goliathusomnal csak nem tetszik az egyhangú fekete így valami mintás padot akartam venni és ez volt számomra a legszimpatikusabb. Egyébként ez a pad már a 5600dpi-s vagy nagyobb razer/roccat egerekhez elkél ha a jövőbe egy olyat vennék a DA v2 helyett. Személyes tapasztalatom hogy a Razer Imperator-hoz 5600dpi-n már nem ajánlanák egy Goliathus padot nekemse vált be és el is adtam az imperatort. Bár az is közrejátszott hogy az imperator kisebb így nem állt kézre mint a deathadder. (eléggé elmentem a témától )
Adonimus: Megtartom a goliathust a biztonság kedvéért de nagyon bízom benne hogy nem fog elkopni és olyan tartós lesz mint a mostani.
-
Adonimus
senior tag
válasz moddingR #2548 üzenetére
Én pont goliathus-al jártam meg. De valamiért bármilyen padot veszek, egy idő után ugrál a kurzor és nem pontos, de ha eladom a padot másnak jó. Nem tudom mi legyen ha értem... Remélem Te szerencsésebb Vagy.
-
fazr
senior tag
válasz Adonimus #2549 üzenetére
mert lézeres egered van, ami nagyon kényes szövet padokon, mondjuk egyik ismerősöm évek óta logi g5 - razer mantis speed kombót használja (nem volt cserélve az egérpad sem) és semmire sem hajlandó lecserélni most sem (pedig volt rá lehetősége, de a szponzoros roccat cuccokat inkább eladta)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest