- Amazon Fire TV stick/box
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Apple asztali gépek
- Projektor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zaied
addikt
-
Gyors padot akar, én meg elárultam, hogy mi kb. az egyik (ha nem a) leggyorsabb szövetpad.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
kristof123
őstag
válasz gtamate2 #11499 üzenetére
Huh ezt megúsztam, még jó hogy a design beszippantott és a Kodi padot rendeltem.
Igazából eddig akármilyen szövetpadot próbáltam mind visszalépés volt az asztallaphoz képest, egy baj van csak, ha elkopik eléggé macerás cserélni és árban sem az igazi. : D
(#11500) Synthwave:
Köszönöm szépen a segítséget! Ha böngészéshez keresek gyors padot mindenképpen ezt fogom venni, talán ahhoz elég lesz méretben.(#11502) gtamate2:
Remélem a Kodi paddal nem lesz gyors kopás probléma.[ Szerkesztve ]
-
válasz kristof123 #11506 üzenetére
"Böngészéshez"
: DSKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
gtamate2
veterán
válasz Synthwave #11507 üzenetére
Amikor a DPI állítás már túl mainstream
(#11506) kristof123: Megértelek, nekem is van egy abból is, vagyis a limited editionös, meg egy "sima", amin fekete alapon van egy medve. Nekem az előbbi van, de próbáltam mindkettőt. Alapvetően jó cuccok, a limited az egész gyors, a fekete alapú az ilyen közepes gyorsaságú. Nekem egyedül a hátulja nem olyan szimpatikus, mert azért vannak jóval modernebb, tapadósabb megoldások a piacon pár éve. Ettől függetlenül minden másban jó szerintem. Anno írtam róla egy cikket is, ezt erre találod, ha jobban belemennél. Vanir a korábbi padokat tesztelte, ezt pedig itt tudod elolvasni.
Szerintem elégedett leszel.*Sn0w
-
mumin007
tag
Sziasztok! Mi a véleményetek a ROCCAT Taito Control padokról? A gyártó szerepel az ajánlottak között. Köszönöm!
-
m4rk.89
aktív tag
Sziasztok!
Vásároltam egy Logitech G840 XL egérpadot, de 1 nap használat után foltok keletkeztek rajta, mivel ráraktam a fejhallgatót aminek a párnája kicsit zsíros volt.
Van esetleg valami trükk, hogy eltűntessem ezeket a foltokat?
-
-
mumin007
tag
Akkor válaszolok is magamnak... ROCCAT Taito 2017 Mid-Size lesz. Remélem, nem nyúlok mellé...
-
Zaied
addikt
válasz mumin007 #11513 üzenetére
Nincs vélemény mert már kb senki nem használ ilyet innen, így ne is várd valaki tapasztalatát
Ezen felül az ajánlóban lévő adatok nem érvényesek már az új darabokra állítólag(más tulajdonsággal rendelkeznek, jobbak elvileg).
Az ajánló egy iránymutató, a személyes preferenciád dönt, mellé nem fogsz vele.
Ha az lett volna kérdés hogy van e jobb azt nehéz megválaszolni így, de ajánlani lehetett volna mást, csak nem ezt kérdezted...[ Szerkesztve ]
-
mumin007
tag
˝11489... Ez volt az eredeti kérdésem...mivel nem volt reakció, keresni kezdtem a lehetséges megoldást. A meglehetősen szűkös lehetőségek/variációk közül, végül is úgy gondolom, hogy 2 db 400x320x3m-es ROCCAT Taito 2017 Mid-Size lehet a számomra ideális választás.
Tudom, hogy itt a KODIAK padok az ajánlott sztenderd, de sajnos ők nem gyártanak számomra ideális méretű padokat.[ Szerkesztve ]
-
mumin007
tag
...egyébként, ez a topick is ki fog hallni, ha nincs aktualizálva az ajánlások listája. Kár...
-
-
Zaied
addikt
válasz mumin007 #11522 üzenetére
Sok pénz mindig mindent kipróbálni, főleg a végén kiderül hogy rossz...
A tartósabb/biztosabb darabokra repülnek rá az emberek, mint amit te is választottál, a többihez meg nagyon vállalkozónak kell lenni.
Egyszerűbb pad a trend mint fentebb olvashattad is, abba meg bőven van évek óta bevállt darabok.[ Szerkesztve ]
-
válasz mumin007 #11527 üzenetére
Hohó, dehogynem. Nem is kicsit. Már egy Goliathus is rosszabb, mint egy Mantis, pedig az utódja.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
kristof123
őstag
Jöttem egy kis helyzetjelentéssel. A Kodiak Goliath padon a g400 szenzora megadja magát (a fekete részeknél is, nem csak a mintán), így én jó szívvel ezt a padot nem ajánlanám tovább. Kénytelen vagyok visszaküldeni, mert nem tudom használni.
[ Szerkesztve ]
-
Zaied
addikt
válasz kristof123 #11532 üzenetére
Nálam a g400s-nek semmi baja rajta(Kodiak LnD, nem hinném/gondoltam hogy a nagyobb annyival másabb lenne)...
Viszont így húzhatod ki a GP1-et is, és gyakorlatilag csak Steelseries jöhet szóba minta nélkül.[ Szerkesztve ]
-
ribizly
veterán
válasz kristof123 #11532 üzenetére
Tuti rendben van az a G400? Nincsenek nagyon elkopva a talpak? A szenzor és környéke tiszta?
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
kristof123
őstag
(#11537) kristof123:
Sajnos a másik egérrel is ugyan ez a helyzet, viszont az előző hozzászólásomat módosítanám (#11532) kristof123: A fekete résznél jó, mihelyst a mintára tévedek az egérrel nagy sebeséggel elkezdem vagy a padlót vagy a plafont bámulni játékban.
Tisztára olyan érzés, mint amikor a rosszabb szenzorú egereket akasztanám ki. Pedig a g400 nem az. :S(#11538) Zaied:
Nagyon szomorú vagyok miatta, sokba fog ez a visszaküldősdi kerülni nekem.[ Szerkesztve ]
-
Zaied
addikt
válasz kristof123 #11539 üzenetére
Csomó régi egérrel jó volt eddig, azért állunk érthetetlenül a dolog előtt, szerintem az elállás ugyan úgy vonatkozik a Kodiak padokra is, így extra költség elvileg nem terhel.
Megnéztem otthon az enyémmel, nálam nincs semmilyen anomália, lehet változott a felület anyaga.
[ Szerkesztve ]
-
ribizly
veterán
válasz kristof123 #11537 üzenetére
Nagyon sajnálatos. Van ez így.
Nekem anno a G403-al (3366) volt olyan, hogy az egyik padom egy sávon nem volt konzisztens. Ott hol belassult, hol megugrott a kurzort. Érdekes módon az "igénytelenebb", Mercury szenzorral szerelt G102 vidáman, hiba nélkül ment rajta.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
Zaied
addikt
válasz 4nick8 #11544 üzenetére
Csak megrendeltem, még fogalmam sincs hogy milyen.
Csak a kíváncsiság hajtott hogy a csapból is az folyik, ugyan milyen lehet, de már meg is bántam ezek után Furcsa méretekkel is operál, azért gondoltam hogy megérdemel egy esélyt.
Nekem abszolút nem teszik így ránézésből, teljesen átlagos, ha nagyon jó lett volna akkor el lehet nézni, mint egy Allsopnál. -
QCK heavy széle mennyire bírja a strapát? Nekem jóideje sima QCK van, s hát annak a széle nem igazán bírta. Ezért agyalok, hogy Edge vagy Heavy. Ja és nagy kéne, utóbbiból van XXL, ezért hajlok arrafele. szerk: habár Heavy XXL mintha sehol sem lenne, csak Edge XL.
Másik kérdés, hogy HOL lehet szerezni hyperglide-ot vagy hasonlót Logitech G Pro-ra?
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Telekom mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Elektromos cigaretta 🔞
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PlayStation 5 Pro teszt
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.