Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ribizly

    veterán

    Kodiak Limited 2 hónap után.

    Kezdjük az elején.
    Jónéhány pad kipróbálása és gtamate2 tesztje után úgy döntöttem adok egy esélyt nem "egy nagy gyártó termékének" is. Már előtte is szemeztem a paddal, de alapvetően nem Kodiak miatt, hanem mert teljesen más stílust képviselt, mint az addig használt padjaim (elsősorban fekete, vagy szolid [a Razer-t leszámítva] kinézetű, de mindenképpen sötét tónust preferáltam). Tettemet azóta sem bántam meg. :D Az első benyomásokról itt írtam már.

    2 hónap után még mindig jó érzés fog el, amikor az asztalomra nézek.
    Ez egy nagyon szép egérpad. Komolyan mondom, hogy dísze az asztalnak! Persze az állapotának és tisztaságának megőrzése érdekében minden alkalommal alapos kézmosás előzi meg a találkozást. Nagyon tartottam tőle, hogy rövid időn belül lesz valami koszolódás, de a felülete könnyen tisztítható (simán le lehet "söpörni" róla a nem oda való szöszöket, port). Kopásnak jele nincs és bátran állíthatom, hogy az eddig ismert padok közül a legkényelmesebb mind puhaságra, mind a felület anyaghasználatára. Az egér szép, egyenletesen siklik rajta még mindig és nem tapasztalok cursor vagy aim anomáliákat.

    Hol a bibi?
    Egyetlen érvet tudok felhozni ami nem stimmel: az ára. Ahogyan a legtöbb jó minőségű terméknél itt is az ár ami sokakat eltántoríthat. Azokat is megértem, akik nem akarnak világos padot, vagy nem ismerik Kodiak-ot és teszik fel a kérdést "Ki a fene az a Kodiak?" meg "Mi kerül ezen ennyibe?". Akik viszont rászánnák a pénzt és nincs ellenükre a világosabb tónus azoknak nagyon bátran ajánlom, mert megbánni biztosan nem fogják. Én nagyon szeretem és ellentétben az elmúlt 1 évben történt cserékkel, ez bizony sokáig fog maradni. Ha elkopna, tönkremenne, ráömlene valami akkor is újra ezt venném.

    Persze nem próbáltam végig minden mai kapható jó cuccot (Puretalk, CM, Glorious, Corsair, HyperX, DM), de azokra már valószínűleg nem is kerül sor... Max hobbiból. :DDD

    [ Szerkesztve ]

    |•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|

Új hozzászólás Aktív témák