Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hisztogram

    aktív tag

    válasz atti_2010 #11541 üzenetére

    Amennyit egy lehetségesvásálójelöltek fizetni volnának hajlandóak egy A/CPu vonaltól megfosztott AMD-ért az jóval kevesebb, mint amennyit a vállalat ér, azaz, mint amennyiért a tulajdonosok adnának érte.

    Amit mondtál akkor lenne igaz, hogy ha az APU által igényelt plusz ráfordítás kevesebb hozamot hozna min az alternatív befektetések, s mivel a kamatok meglehetősen a földön járnak, ez elég valószínűtlen.

    Szerintem az AMD legnagyobb problémája a márkája, a vásárlók nem fogadják el, mint prémium terméket, amit csak visszaigazol az APUk i3-mal szemben mért gyöngesége. A cég sikertelenül próbálkozik újraértelmezni a Fusion/visiont mint "intelligens, okos, kompakt megoldás". Nem csoda, hisz csak egy alacsony profitú és szűk kategóriában tud csak első lenni:a filléres játékgépek piacán, mindenütt másutt elmaradnak azok a mértékadó benchmarkok

    Ha engem kérdeztek az FX brandet ki kellett volna hajítani úgy ahogy van, mert "Faildozer" tönkrevágta a nevet. A feszültséget megemelésével a pHenom II sikerét igyekezném reprodukálni.

    Az APUk-kal pedig úgy érzem egy hatalmas lehetőség előtt állnak. Az már kiderült, hogy PS4-ben egy AMD Southern islands gpu és x64-es processzor lesz, a mostani Xbox 360ban már Amd processzor van, és az újba is valószínűleg 6000-es GPU keró bár a WII U IBM processzort kapott. Mindezek azonban csak késő 2013-14-ben jelentkeznek majd

    S ha már konzolok, nemrégiben olvastam valamelyik vonatkozó topicban hogy az IBM pc-n hány fordításon kell átesnie egy műveletnek a konzolokkal szemben, úgy érzem az APUk esetében ezeknek a lépéseknek a csökkentésére komolyan lehetőség adódik.

    ////////////////////////////////////////////////////// HP //////////////////////////////////////////////////////

Új hozzászólás Aktív témák