- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
Llew
senior tag
válasz szoti27 #7750 üzenetére
Először is brávó. Legalább megtanulod, hogy programot uninstallálni kell, nem a mappáját kitörölni.
Ami meg a megoldást illeti, tedd fel a CCleanert, az majd kipucolj a registryből, ami ott maradta törlés után.Nekem viszont olyan gondom van, hogy feltettem az A-Patch-ot a reklámok kitakarítására, sikerült is, de mikor újraindítom átvált angol nyelvűre az MSN. Vissza lehet-e állítani utána magyarra, és ha igen, hogy?
Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
hegti
aktív tag
Sziasztok!
én se tudok belépni, hibakód: 80048051
telefonon keresztül be tudok (5800), de laptopon nem.
megcsináltam amit irt, töröltem azt a két rejtett mappa tartalmát amit irt, s mégsem tudok belépniMikor majd meghalok azt akarom,hogy a sírkövem körül ingyenes legyen a WIFI. Így legalább biztos lenne minden nap valaki aki meglátogat..!:)
-
Mucus28
csendes tag
Én is így jártam,és nem az volt a gond.
Uninstalláltam,nem a mappát töröltem,van CCleaner-em,mellette még jó pár takarító,de fél napig szenvedtünk egy ismerőssel mire megoldást találtam.
A Revo Uninstaller-rel tudtam csak leszedni a maradványokat és utánna több heyen hallottam,hogy az új msn ezt sok emberrel eljátszotta. -
Dictator^
veterán
Valahogy, megoldható, hogy ennél az új msn-nél 14.0nál, hogy képküldésnél, ne kelljen mindig külön kiterjesztést írnom a file neve után?
Hanem jpg- vagy bmp formában mentené az egészet amit én akarok?
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Pubszon
veterán
Hali.
Este óta azt csinálja az MSN-em, hogy amit írok nem küld el vagy csak 1 perc múlva kapja meg a partnerem.
Nálatok nem jelentkezik ez a hiba?
Bosszantó...ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
vante
aktív tag
Szeretném a Beérkezett email üzenetek opciót tiltani, az ehhez kapcsolodó popup-ot is, ami feljön mikor új üzenetek érkezik rá. Lehetséges ez?
-
Apollyon
Korrektor
Üdv!
Default klienst használok Plus!-szal.
Ugye van benne egy olyan lehetőség, hogy a fejlécet lehet skinezni. Én nem a Plus! letölthető skinjeire gondolok, hanem amit a főablakban lehet választani színeket, mondjuk kiválasztok egy zöldet, és akkor a beszélgetőpartneremnél zöld színű leszek (az ablakom, amit megnyitott).
Nos ez a barátnőmnél lila, és utálom már a lilát. Ki lehet valahogy küszöbölni, hogy ne lila legyen a beszélgetőablaka?
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
bandi0000
nagyúr
hali a kérdés a kövi bejött eg yoan link az msn en h kattints ide nézdd meg a képet v vmi hasonló és hülye rákattintottam véeltlen és azt csinálta h egy idő után bárkivel beszéltem bezárta az ablakot és csak ha újra bléptem akk lehetett felytatni de akk is kilépett újratepeítetttem és akkor emg nem lép be egy 8007007e hibakódot ir ki megcsináltam mait irt a google ban és akk se jó mikor újratepepítettem 3 fájt kell tepeíteni és 2 dikat nem engedte de az vmi netes ccuc lehet vmi megoldás kösszi
Xbox One: bandymnc
-
localhost
Közösségépítő
válasz bandi0000 #7767 üzenetére
Légyszíves olvass: [link] mert hemzsegsz a vírusoktól, még a helyesírásellenőrződet is agyonvágta, mint látható.
[ Szerkesztve ]
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
Isten88
senior tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, akármilyen meglepő.
Valamit elnyomkodhattam, mert a linkeket nem alakítja át msn linkké. Olyan, mintha természetes szöveg lenne. Természetesen "http://" és "www" előtaggal. Nem eget rengető probléma, de jó lenne megoldást találni rá...kicsit kényelmetlen. Scripteket letiltottam, nem az a baja.
Segítségeteket előre is köszönöm! -
Archer
őstag
Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy ha valaki törölt és én írok neki azt megkapja? Ha jól tudom igen. Illetve a komplikáltabb kérdés, ha ugyanennek a személynek írok amikor ő offline-ban van azt megkapja-e?Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
Apollyon
Korrektor
Amikor először letiltasz valakit, akkor feljön egy ablak olyasmi szöveggel hogy "ha letiltod ezt a felhasználót akkor nem küldhetsz és fogadhatsz üzeneteket ettől a személytől". Tehát ha ő letiltott és írsz neki, nem kapja meg.
Hja de most nézem hogy törölt... Hát, ha nem tiltott le, de nem vagy a listáján, akkor tudsz neki írni és meg is kapja, csak ha majd bezárja az ablakot akkor ő már nem fog tudni írni addig, amíg nem vesz fel.
Nem vagyok benne 100%, de mivel az Offline usereknek is ugyanúgy lehet küldeni mint az online usereknek üzenetet, akkor gondolom itt is ugyanez a helyzet, valószínűleg ugyanúgy megkapja ha belép.
[ Szerkesztve ]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Isten88
senior tag
válasz Isten88 #7769 üzenetére
Előző problémám megoldódott, most a változatosság kedvéért új jött elő. Megoldás előző problémámra:Eszközök, Beállítások, Biztonság, Hivatkozások engedélyezése...
Mostani problémám kicsit bonyolultabb. MSN reinstallnál ez a kép fogad:
Próbáltam a ".msi" telepítőjével is, akkor is ugyan ez a hibaüzenet fogad. System registryben kikerestem az említett (A49B6681220C2EA49826913B104EE03B) részt (itt található: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\A49B6681220C2EA49826913B104EE03B), de ott meg az fogad, hogy "nem nyitható meg. Egy hiba akadályozza ezen kulcs megnyitását. Részletek: A hozzáférés megtagadva". Csökkentett módban sem engedte. Felmásoltam másik gépről az msn-t, de így meg plus-t nem tudok telepíteni rá, mert nem telepítve lett, hanem csak másolva és így a rendszer nem látja, hogy lenne ilyen a gépen.
Próbáltam már Windows Installer Clean Up-pal is, de semmi. Revo Uninstaller Pro-val is leszedtem, de a registryből sok mindent törölt és közel összeomlasztotta a rendszerem, amit rendszervisszaállítással tudtam megoldani, amit előtte kapcsoltam be.
Külföldi fórum oldalakon is próbáltam tájékozódni, de megoldást nem találtam ott sem. Próbáltam bekapcsolni a "services.msc" paranccsal a szolgáltatásokban az "Office Source Engine"-t is, de ez sem segített hozzá semmihez.
Várom a segítségeteket, ötleteiteket, mert nem akarok 8 órán át megint gépet telepíteni (kb ennyi időbe telik, mire mindent feltelepítek vissza). -
Kata09
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek miért van az,hogy láttam valakit bejelentkezve,viszont a partnerinformációnál,és a partnerlista karbantartónál is azt írja ki,hogy napok óta nem volt bejelentkezve.
-
flash-
veterán
Az lenne a kérdés hogy msnben a letiltott ismerősök közül valakit átteszek az engedélyezett ismerősök közé,(aztán újra felveszem ha nincs már a listámban)akkor elképzelhető hogy fel fog neki jönni valami ablak arról hogy felvettem?
-
-
Milkoma
csendes tag
Üdv!
Az a helyzet, hogy most raktam fel először 64bites win7-et. Igazából problémának nem nevezném, csak idegesítő kicsit. A gond, hogy mikor indítom összeakad az UAC-vel. Ezt nem értem, miért csinálja elvileg nem kellene. Tehát a kérdés, hogy ezt, hogy tudnám kiküszöbölni? Mert így nem akar windows startnál bejelentkezni. Telepítéskor mindent felraktam amit a live kínált, (igazából nem tudom miért, mert nemigazán használom csak gondoltam, ha új windows akkor legyen minden ) majd rá a pluszt. Lehet, hogy ezzel lesz a gond szerintem, de remélem majd ti tudtok pontosítani.
Előre is köszönöm a választ.[ Szerkesztve ]
-
aclandiae
senior tag
Üdv!
Ezt az WLM verziót használom:
Megjelenik alul a 2 ablak:
Megpróbáltam az első hsz-ben lévő komp. módban futtatni, sikertelenül.
Mit próbálhatok még meg?Most szintén az első hsz-ben lévő programmal leszedtem.
Újraindítottam, de továbbra is megvan az WLM. Hogyan tudom kiirtani végleg?Melyik programot javasoljátok helyette? (pl. Miranda IM)
A lényeg hogy hasonlóan nézzen ki mint az WLM.Az eggyel korábbi verziónál működik az első hsz-ben lévő megoldás, hogy ne akarja mindenáron frissíteni?
[ Szerkesztve ]
-
Isten88
senior tag
válasz aclandiae #7778 üzenetére
Heló!
Nekem is ez a verzió van, Win7 64 bittel.
Lépj ki msn-ből (hogy ne fusson), "c:\Program Files (x86)\Windows Live\Messenger\" könyvtárban keresd meg az "msnmsgr.exe" fájlt, jobb gomb, tulajdonságok, kompatibilitás fül, majd a "Futtatás a következő kompatibilitási módban:" résznél válaszd ki a Vista SP1-et. Leokézod és elvileg jó. Nekem kétszer kellett ezt megcsinálni, mert - ha jól sejtem - MSN Plus kinullázta. -
aclandiae
senior tag
Azóta megpróbáltam az összes módszert a törlésre telepítésre, amit találtam.
Egyik sem vezetett eredményre, ezért visszatettem egy MSN piszkálás nélküli partíciót.
Most a 8.5-ös van fent, amit a Win7-hez lehet levenni.
Végrehajtottam az első hsz-ben lévő "hogyan futtassunk régebbi verziót" részben lévőket, mégis bejelentkezéskor le akarja venni a legfrissebbet, és nem tudok bejelentkezni. -
dudika10
veterán
Üdv!
Egy egyszerű dolgot szeretnék megcsinálni. Az egész program színsémáját szeretném megváltoztatni. Nagyon zavaró, hogy éjszaka megvakít a fehér háttér és keret.
Egy olyan szép szürkés színsémát szeretnék mint például a prohardvernek is van a böngésző két szélén. Annyit szeretnék, hogy ne süljön ki a szemem.
szerk.: a 9-es messengerről van szó.Szóval azt szeretném kérdezni, hogy ezt hogy a fészkes fenébe lehet megcsinálni?
Érthető amit írok, vagy írjam körül még egyszer?
Előre is köszönöm a segítséget!
Dudika[ Szerkesztve ]
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
dudika10
veterán
válasz Isten88 #7783 üzenetére
Skint kell felrakni ahhoz, hogy megtudjam változtatni a hülye színsémát?
Jól látom, hogy a skinezéshez fel kell raknom a MSN plus-t is?
Köszi, azért várok még, hátha tud valaki egy fájlt, ahol átpötyögök egy színkódot, vagy valami egyszerű megoldást, ami nem barmolja szét az egészet.
-
_Fonzy_
tag
live msn-nel meglehet nézni visszamenőleg, hogy melyik gépeken voltam bejelentkezve?
Tegnap ezt az üzenetet kaptam mikor rejtőzködtem: "Mostmár két helyen van bejelentkezve..." ezekszerint valki más is bejeletkezett az én msn-re -
dudika10
veterán
válasz Isten88 #7790 üzenetére
Köszönöm a segítséget mindenkinek, de találtam egy scriptet amivel meg tudom csinálni azt amit eredetileg is akartam, hogy kicserélem a háttereket az egész programban. Így marad minden ikon az eredeti, minden marad a helyén és reklám sincs.
Még egyszer köszönöm mindenki segítségét!
-
dudika10
veterán
válasz Isten88 #7793 üzenetére
nnen letöltheted.
Sajnos a 3. újraindításra kb visszatértek a reklámok, így az még nem tökéletes, és a scriptet is leállítja az msn mert hibát észlel, viszont a skint ettől függetlenül létrehozza és működik.
Szóval még nem tökéletes, de eddig ez a legjobb megoldás kb szerintem.
-
Jégkokó
veterán
Hogyan tudnám feltenni a legujabb live messengert?Mert feltettem a win 7 et és a 2009 es msn nem hajlandó működni
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
aeternum
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék megoldást találni arra a hibajelenségre, hogy a legújabb msn alá betett kamerát miért dobja ki azélesztést követően?
Megjelenik a saját képem, a másik oldal elfogadja, még megy pár mp-et, oszt leáll.A kamera CANYON, eredeti, bolti driverrel, majd a netről frissített driverrel is ez történik.
?Köszi a segedelmet!
aet
-
szuszá
csendes tag
hali. ha valaki segitene nagyon megköszönném. lépek az msn-be és egysezr kiirja valami platformos hibát. már nagyon idegesit kicsit.hálás lennék ha valaki segitene
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ukrajnai háború
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- Autós topik
- Vírusirtó topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest