- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
€uro
őstag
Sziasztok!
Nem először - még mindig - olyan programot keresek, ami automatikusan, minden egyéb beavatkozás nélkül rögzíti az MSN audio és video hívásokat. Video hívásoknál jó lenne, ha nem csak a beszélgetőpartnerem webkamerájának a képét venné a program, hanem az enyémet is.
Eladó - Thermaltake TH280 V2 ARGB AIO Vízhűtés 32 hó GARANCIÁVAL 29.900.-
-
€uro
őstag
válasz localhost #7603 üzenetére
Ennek annyira alap funkciónak kellene lennie, hogy nem kiegészítő programként kellene utána keresgélni.
Még jó, hogy a karakterek naplózása be van építve...
Programozók figyelem! Piaci rés! Szürke folt!
[ Szerkesztve ]
-
€uro
őstag
válasz Gorneck #7605 üzenetére
Eszembe sem jutott.
Talán azért mert úgy gondolom, hogy naponta kapnak több tucat olyan e-mail-t, melyek a program javítása, fejlesztése érdekében elkövetett ajánlásokkal vannak tele. Kishitű vagyok és nem hiszem, hogy a felvetésemre különösebb figyelmet fordítanának - ha egyáltalán foglalkoznának vele.
De majd még átgondolom. Végül is csak pár perc lenne az egész. Ráadásul még az angollal sincsen gondom.
-
CHIPman
nagyúr
Üdv. Lehetséges olyan, hogy valaki nem ment el egy hangulatjelet, de mégis ott lesz, és a hangulatjelekből nem lehet kitörölni?(a tenyérdörzsölős "majd" jelről van szó) Egyik ismerősömnél ez megtörtént. Hogy lehetne valahogy mégis kitörölni?
Tudom, elképzelhetetlennek hangzik, de ő azt mondja, hogy nem találja.hardverapro.hu/tag/chipman
-
Boci_83
őstag
Üdv!
Msn-en küldözgető vírust hogy lehet leirtani, vagy hogy lehet ellene védekezni? Haverom gépe állandón küldözgeti ezeket a sz@rokat.**********
-
Sandormaster
aktív tag
válasz Sandormaster #7614 üzenetére
Úgy néz ki megvan, már ha igaz, a Kaspersky megtalálta rejtett fájlként a windows mappán belül egy secfil.exe nevű cucc ami háttérben futott, gyors leállítottam és egy villmátörlést nyomtam mielőtt újraindulna, egyelőre minden ok, asszem nodot elfelejtem egy életre....
-
vass.david
csendes tag
Sziasztok.
A 7végén felraktam a Windows 7 et.
Leszedtem az msn t feltettem és amikor próbáltam bejelentkezni valamijen hibát írt ki.
Letöröltem megpróbáltam ujra felrakni és azt jelzi hogy fel van telepítve a messenger pedig NINCS és sehol sem lehet megtalálni Légyszi valaki írjon rá megoldást...[ Szerkesztve ]
-
qdak
addikt
hello megint nem tudok vkit felvenni, miért? :S már marhára unom, ráadásula zt irja felevtte, aztán másnap belépek sehol nincs, most ép jo szovás emrt vmit venni akartam és msn t ahgyott a srác erre keressem ujra a cimét emrt az msn kiba ott velem
vki tud rá megoldást? az ebuddyn sme megy .. .ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
qdak
addikt
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
mrbego
aktív tag
Hello
Nincs most se időm, se kedvem átolvasni a rengeteg hozzászólást, segítség kellene, hogy hol vagy hogyan tudnám megnézni/megtudni, hogy letiltott/törölt -e valaki a partnerlistájáról engem?
KösziÜdv, P
-
Magnat
veterán
Hi, Win7 topikban sajnos nem kaptam segítséget ... most tettem fel a szóbanforgó OS-t (W7 Pro x64) és persze nekem is előjött a probléma, h nem akar a systraybe ülni az msn. Ezért megcsináltam a kompatibilitási mód beállítása trükköt, de sajnos nem működik jól. Mostanra kinyomoztam: indíthatom magát az exe-t és parancsikonon keresztül is, a lényeg, h az adott file (az exe vagy a shortcut) Total Commanderből legyen indítva, akkor jól indul az msn, le lehet ültetni a systrayba. Viszont ha asztalról vagy explorerből indítom, úgy indul el, mintha nem lenne kompatibilis módban. 5let vkinek?
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
localhost
Közösségépítő
Hello nincs kedvem bővebben válaszolni: nem lehet!
Némiképp segítség: Messenger Plus http://www.msgpluslive.net/
Megnyitod a Plus menüjét, és ott lesz egy olyan, hogy "partnerlista-karbantartó". Azt megnyitod, és megnézed, hogy az adott ember listáján rajta vagy-e. De ez nem ugyanaz,amire Ön vágyik!
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
localhost
Közösségépítő
válasz vass.david #7616 üzenetére
VALAMEILYEN hibára van VALAMILYEN megoldás!
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
qdak
addikt
letiltottra a leg1xübb: csinsz még 1 msnt belépsz 2 msn l 1xre felveszed az ujjal ha ott fne van a másikon nincs márme7 is melegebb éghajlatra és ez tuti muxik nem mint az oldalakon amit gogli ad aztán kitudja hova adod emg a jelszod ezt csind haver
[ Szerkesztve ]
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
Cha-b
senior tag
Sziasztok!
Vki tudna abban segíteni , hogy honnan tudok sok animációt szerezni, illetve egy programot amivel be lehet rakni őket az msnbe ? Leszedtem egy MCO addert meg egy másikat, és egyikkel sem sikerül, vmi olyasmit ír , hogy egyes tartalmak nem települtek, és nem rak be semmit. Aki tudja a megoldást az segítsen.
Előre is köszi!
CSAKAKISPEST!!!!
-
arpeen2
senior tag
Olyan hiba jelentkezett ma reggel az MSN-emben, hogy miután belépek, 1-2, max 3 embert látok online-nak, pedig jóval többen vannak bejelentkezve. És ők is offline-nak látnak engem, (természetesen "elérhető" az állapotom) mégis tudok beszélni mindenkivel, persze azt mutatja akivel beszélek hogy nem elérhető (mintha rejtve lennének). Ebuddy-ról annyit változik a helyzet, hogy ők már elérhetőnek látnak, de én továbbra sem látok elérhetőnek szinte senkit. Jahh és másik gépről/OS-ről is kipróbáltam.Találkoztatok már ilyennel ? Esetleg ötlet ?
-
Cha-b
senior tag
7628 ra senki? régebbi msnbe simán tudtam berakni animációkat, ez vmiért nem hagyja.
CSAKAKISPEST!!!!
-
_ak_
addikt
Üdv.
Már egy ideje a Miranda IM-et használtam msnezésre, de ma úgy gondoltam, h megpróbálkozom megint a WLM-el. Telepítés után bejelentkeztem és miután ez sikeres volt, feltettem a plus!-t, majd az A-patchet és ezután jöttek a beállítások. A legvégén jött volna a scene beállítása, de az opció megnyitása kb 1,5 percbe telt, ill. telik még most is és miután megnyílt a default kék scene-en kívűl, csak x-el jelölt képeket mutat, igaz, ha elfogadom valamelyiket, akkor átvált arra a wml.
A zavaróbb bajom viszont, h egy beszélgetőablak megnyitása is, min. 3mp, de volt szerintem olyan is, h 5mp-t kellett rá várnom. Úgy emlékszem, h régebben, ha rákattintottam, akkor egyből nyitotta.A-patchben nyomtam egy helyreállítást, uninstalláltam a plus-t is, és megpróbálkoztam már egy reinstallal, de ezek a hibák megmaradtak. Sőt mi több, úgy tűnik, minden beállításom megmaradt, még a vista kompatibilitási is, h az óra mellé kerüljön a wml.
Tehát, miért nyílik meg lassan a change your scene és mutatja hibásan a kiválasztható képeket?
Normális-e az, h várnom kell mire megnyílik egy beszélgető ablak? És végül, hol tárolja a wml a beállításaimat? A program filesból a mappája törlődik, az App Data mappában meg sehol nem találok elmentett beállítást.Angol win7 x64, angol wml.
Let's begin, de gozaimasu!
-
syberia
veterán
Sziasztok!
Az lenne a problémám hogy egyik ismerősömnek indamail-os msn címe van és
azt írja a címe mellett hogy nincs megerősítve! Így csak csevegni tudok vele
de sem fotó sem webcam nem működik...
az msn profilomnál sem tudom megerősíteni a címét
Nem vágom a témát sajnos, Ti biztos jobban mint én[ Szerkesztve ]
https://howbad.info/
-
localhost
Közösségépítő
válasz syberia #7636 üzenetére
A megerősítést NEKI kell elvégeznie.
Amikor Ő regisztrált, az e-mailcímére kapott egy üzenetet, hogy ha valóban ez az e-mail címe küldje vissza az ott megadott címre, ezzel megerősíti. Mindaddig azonban nem megerősített.¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
Hestiana
tag
Nem tudjátok mitől van az, hogy gyakran el megy a netem T-home miatt, és ezért sokszor nem küldi el az üzeneteket, sőt nem is kapom meg, ha más ír, viszont mivel csak egy pillanatra megy el a net, ezért észrevétlen az egész, mert nem jelentkezek ki, meg semmi.
Hibaüzeneteket nem kapok, hogy nem sikerült elküldeni, és a másik oldalon se, hogy nem tudta elküldenie.
Ezzel lehet valamit tenni? :S Elég zavaró, és gyakran elég kellemetlen szituációkat tud okozni, hogy nem kapom meg az üzeneteket, és mások sem az enyémet.
Ez nem egyedi eset, ha nagyon rossz a netem, olyankor órákon keresztül minden 3. üzenetem kb elveszik a rendszerben.
[ Szerkesztve ]
εïз https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/hestiana/index.html εïз
-
_ak_
addikt
Nem jártam sikerrel, vagyis egyszer majdnem jó lett. Normálisan nyíltak a beszélgető alakok és a change your scene is megnyílt 5 mp alatt, de a bent lévő képeket akkor sem töltötte be. (előfordult, már, h a defaulton kívűl egy másikat is sikeresen megjelenített, de csak az utolsót, és most figyeltem meg, h a képek sorrendje is néha megváltozik.)
Mostanra meg már úgy tűnik sikerült egy igen szaftos registry hibát kreálnom. [link]
80070643 a hibakód, leírás szerint nincs elegendő engedélyem az adott kulcs módosításához. Eleinte ezt még át lehetett hidalni azzal, h a registrybe manuálisan megadom magamnak az engedélyt, de ennek a kulcsnak az al-kulcsát, már semmilyen formában nem tudom módosítani.Innentől viszont úgy érzem ez már rendszer problémának minősül. Ami felettébb röhejes viszont, h most így az asztali gépre is telepítettem a wlm-et (szintén mondhatni, h friss rendszer alig pár programmal) és a change your scene menü ott is hibásan jelenik meg, úgy h lehet, h ez alapból a legújabb wlm hibája.
Let's begin, de gozaimasu!
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Hogy a pékbe lehet beállítani MSN-ben azt, hogy pl egy gépen beállítok képet meg szöveget, és máshonnan később bejelentkezek, ugyanazt használja, amit az eredeti gépen beállítottam?
-
VINIKOR
senior tag
Live Hotmail-on ilyen levelet kaptam: [link]
Nem nyitottam meg. Teljesen ismeretlen aki Helo üzenetet küld. Ez milyen levél?
-
Dannyboy#1
csendes tag
Sziasztok. Nekem egy olyan problémám lenne, hogy van egy ismerősöm aki ha hangklipet küld, akkor azt küldi el ami éppen a gépén megy neki (Winamp jutub ilyenek) se mikrofonja , se mikrofonos webkamerája, semmi ilyenje nincs, tehát tényleg az jön ami a gépen megy. Namost neki alapbeállításként ezt csinálja. Nekem sincs se mikrofon semmi hasonló, de ha én próbálkozok azt írja Az üzenetet nem sikerült elküldeni mert nem tartalmazott hangot. A hangkártyámon megnéztem, van line in, cd player, stereo mix mono mix, mikrofon, meg aux.Midnegyiket beállítottam, ha stereo vagy mono mixre teszem azt írja A felvétel sikertelen. Valami ötlet mit hol kéne állítani? Elméletileg mindent megpróbáltam de lehet valamit kihagytam aki tud kérem segítsen. Köszönöm
-
qdak
addikt
válasz Hestiana #7639 üzenetére
ott le7 szürö vagy modem gond lessz, régebben nekem is volt ilyen aztán nálunk 1 telefon okozta :S huzd le probáld meg h akkro is cisálja e ?
nem hiszem h a t-home a hiba
-
localhost
Közösségépítő
válasz AndrewTdi #7641 üzenetére
Ez élég régóta így működik alapértelmezésban, a pékbe! Hacsak nem valami régesrégi verziót használsz!
-
Hestiana
tag
Modemet, routert számtalanszor újraindítottuk már, és nem segít, vagyis csak egy ideig talán segít, de nem indíthatom újra 2 óránként a modemet meg a routert, mert 4en használjuk az internetet. És T-Homenál is simán lehet a hiba, mert messze vagyunk a központtól, és évek óta nem fejlesztik a hálózatot, így maximum 2mb/s sebességgel tudunk letölteni, de általában csak 1.5mb/s (180-220 kbájt/s).
Engem az érdekelne, hogy ilyenkor MSNnel mit lehet kezdeni, hogy legalább kiírja, hogy nem küldte el...
εïз https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/hestiana/index.html εïз
-
roxett666
csendes tag
Sziasztok!
Hallottam egy olyan programról ami állítólag elküldni a beszélgetéseket msn-en,annak a félnek amelyik ezt a programot letöltötte,de a másik fél nemtud róla,így titokban marad!
Kérlek segítsetek nekem!
-
törölt tag
Sziasztok, tesomnak olyan gondja lenne hogy nem elérhetőek a játékok az msn-nél. Ami azért érdekes mert múltkor még ott játszottunk 1 et egymás ellen.
Mi lehet az oka? (asszem a legutóbbi msn és plusz van fent)
Ha most küldök neki egy felkérést és elfogadja akkor kiírja hogy jelenleg nem tudja elindítani a következőt: aknakeresőÉs egyébként sem indul el neki a gamingzone-se. (a játékokrésznél szolgáltatás (vagy tartalom) betöltése vna kiírva, de nem történik semmi.)
Valakinek vmi ötlet?
-
localhost
Közösségépítő
válasz roxett666 #7647 üzenetére
Ez személyiségi jogokat sért!
Ha bizalmatlan vagy, kérdezd meg az érintettet, de ne kémkedj, leskelődj utána¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
vans?
őstag
Nektek működik az msn? Nálam nem akar belépni, hibaüzenet.
hábm bábm
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Vírusirtó topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest