- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
Ferdzsoo
addikt
válasz werszomjas #6149 üzenetére
Jaja én is köszönöm, kiroá vagy!
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
localhost
Közösségépítő
válasz Ferdzsoo #6151 üzenetére
Most már ez is tudható, kösz!
Írtátok, hogy win7-en van ez a probléma? Mert, akkor bele se ugattam volna Még a verziót is úgy kellett kikönyörögni belőletek! De most már én is tudom, hogy ha valaki bejön ismét hogy "nem megy az óra mellé ez az új szar", akkor a Windows7-ben kell a hibát keresni. Köszönöm, tanultam tőletek![ Szerkesztve ]
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
-
localhost
Közösségépítő
válasz werszomjas #6155 üzenetére
Hát persze, ezért is mondtam köszönetet, csak azt nem értem, hogy nem lehetett volna eleve úgy kezdeni, hogy pl,." lejött ez a fos xx.yyy verzió és win 7-en nem megy az óra mellé?"
Mert ebből csak a fos jött át, sem az oprendszer sem a verzió. Mindegy hagyjuk!
Ismét: "Köszönöm, tanultam tőletek! " Bocs, ha segíteni akartam.[ Szerkesztve ]
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
vante
aktív tag
A kinézettel nincs baj, ha win7-en futattod aero-val, nem hiába, oda lett tervezve. De ez is olyan, hogy a 8.x meg xp-re, azon mutatott a legjobban. Beleolvadt szinte. Egyszer váltani kell, tény, de xp-nél is eljátszodott ugyanez.
Aki meg nem szeretne, vannak alternatív kliensek is...
[ Szerkesztve ]
-
vante
aktív tag
*bocs, duplán küldte el.
[ Szerkesztve ]
-
Csife
csendes tag
Sziasztok
Nekem lenne egy olyan problémám ,hogy nem tudom használni az msn- mert mindenképp frissiteni akarja magát , de mikor ezt megtenném kiirja hogy a windows live........ nem tudja letölteni a frissitő fájt, egyébként ez a probléma a windos deffender frissitésénel is előjőn gondolom vmi baj lehet má megint a vistával... hibakodot is ir a defender 0x80070422
, 0x8024402c.Előre is köszi.
-
plaschil
aktív tag
Feltettem ezt: 14.0.80.89.726. Nem tudok bejelentkezni, communication platform leállt.
Teendő?
Szerk.: bármelyik verziót teszem fel ez az üzenet fogad.
[ Szerkesztve ]
Creative G500 vezérlő panelt keresek// Hol vagy helyileg? - A kisszobába. // Szilvásbuktát, mert azt szeretem!
-
---gabika---
tag
Hogy törne el az összes keze meg lába annak aki kitalálta ezt a baromságot h a tökéletesen működő 8.1-es és a 8.5-ös msn-t kötelező legyen leváltani valami szemét fostalicska,undorító,igénytelen szarra! A kérdésem az, hogy ezt nem lehetne valahogy kijátszani? Mert nekem pl tökéletes volt a régebbi verzió.
[ Szerkesztve ]
-
localhost
Közösségépítő
válasz ---gabika--- #6165 üzenetére
Ej de konstruktív vagy! Ha kimosod a szád és bevetted a gyógyszeredet.... talán megoldás is lesz
-
Lidi
aktív tag
válasz ---gabika--- #6167 üzenetére
Engem is felbaszott agyilag hogy a jó kis 7.5 helyett nézhetem a csilivili egy vödör nyállal leöntött okádék elbaszott mosottfos cleartypeos hulladékot. Szerencsére van megoldás: futtasd a régit win2000 kompatibilis módban.
-
Csife
csendes tag
Sziasztok
Nekem lenne egy olyan problémám ,hogy nem tudom használni az msn- mert mindenképp frissiteni akarja magát , de mikor ezt megtenném kiirja hogy a windows live........ nem tudja letölteni a frissitő fájt, egyébként ez a probléma a windos deffender frissitésénel is előjőn gondolom vmi baj lehet má megint a vistával... hibakodot is ir a defender 0x80070422
, 0x8024402c.Előre is köszi.
UI:a linkről se tudom letölteni amin fent van.. windows support oldali se elérhetők....
-
Tv
senior tag
Szevasztok! Az új livemessengerben be lehet valahogy állítani, hogy ne ilyen buzisan nézzen ki, hanem normálisan, mint pl a 8.1 ?
-
_Gudella
senior tag
Továbbra se tudom pontosan hogy hogy csináltam, de még mindig fent vagyok 8.5.1302.1018-al, és megy minden tökéletesen...
-
Lenry
félisten
válasz ---gabika--- #6165 üzenetére
8.1 tudtommal tökéletesen használható, legalábbis asszonykám gépén az van, és Nála tökéletesen működik
rosszul tudtam... picsába, most magyarázhatom el távsegítséggel hogy hogy kell MSN-t frissíteni
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Franklin
addikt
Aki nem akar frissíteni az újra, az tegye fel a 8.5-öst innen, nekem (még) működik!
-
Lenry
félisten
válasz Franklin #6174 üzenetére
tökmindegy... nemsokára azt is frissíteni kell majd
ez alapján úgy néz ki a menetrend, hogy:Első fázis
*Aug 25-től kezdve a 8.1-et és 8.5-öt használók kapják a figyelmeztetést, hogy ha van kedvük frissítsenek, de nem muszáj.
*Október elejétől a legfrissebb verziót (14.0.8089) leszámítva minden 14.0-t használó is megkapja ugyanezt a figyelmeztetéstMásodik fázis
*Szeptember közepétől kezdve minden Messenger 8.1-et és 8.5-öt kötelező frissíteni a legújabb verzióra
*Október végétől kötelező frissíteni minden 14.0.8089-esnél régebbi, 14-es főverziószámú Messenger-klienstAki nem frissíti a kliensét, nem fog tudni bejelentkezni a Messenger rendszerébe!
Legfrissebb verzió letöltése innen
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Bengio
tag
nekem a 8.1 működik win2000 komp. módban, kb 10perce használom igy és nem lépett ki. annyi hogy plus! nincsen, és ezzel együtt nincs egyablakos beszélgetés sem, minden partnert külön ablakba rak DE! legalább működik. végre egy használhato tipp valakitől
[ Szerkesztve ]
Ha megadom a számom privátban, kijelzett számról hívj! -> Rejtett számról érkező hívást nem veszek fel. Köszönöm.
-
Frod
addikt
hali skacok, segítséget szeretnék kérni!
amint előbb írta is valaki kénytelen voltam frissíteni az új MSN-t, ami azért nem nyerő, mert nekem a "Windows Live Communications blabla hibát észlelt ezért leállt szöveget dobálja ki"
nahmost olvastam h miket kell ilyenkor csinálni:
- WindowBlinds-om nincs
- C:\Program Files\Windows Live\Contacts-on belül hiába állítom át a wlcomm-ot Windows 2000 kompatibilitásra
- hiába szedem le és teszem újra (Plus-al, Plus nélkül is mindig ugyanaz)szóóóval ha ezeken kívül vki tud megoldást megköszönném nagyon!
jah és megoldás alatt nem azt értem hogy javasoljatok Pidgin-t mert minden 2. ember azt teszi köszi!Do you see the white shadow?
-
Csife
csendes tag
Sziasztok
, 0x8024402c. -
Lenry
félisten
Google-be bemásolva a második találat a Microsoft terméktámogatási oldala...
tessék olvasgatni[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
egyáltalán semmilyen MS oldal nem jön be?
olvasd csak el eztGvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Lenry
félisten
válasz Oliverda #6182 üzenetére
majd észreveszed egyszercsak, hogy nem tudsz bejelentkezni
Párom ma már nem tudott a 8.1-el bejelentkezni
(jó kör lesz az is... azért rakatta föl velem anno a 8.1et, mert azt szokta meg. most majd magyarázhatom el neki, hogy kénytelen lesz az újat megszokni, plusz valószínűleg nekem kell majd frissíteni is, mert a jelek szerint valami rendszerszinten faszkódik a telepítője, mert amikor én frissítettem ma este, akkor szinte minden folyamatot kilövetett velem az installer, firefoxtól a winampon át a daemon-tools-ig mindent, még a sidebart is lelőtte)Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Kartács
aktív tag
Hola Amigos!
Lenne egy olyan problémánk egy ismerősömmel, hogy kamerázni szeretnénk (neki van csak) és nem kapcsolódik... tölt tölt tölt és : "A webkamerás munkamenet befejeződött."
Neki is nekem is a legújabb 14.0.80.89.726 van.
Varázslót végigcsinálta ott jó és 2napja van amióta frissített erre.ötletek?
i7 13700K | ASUS ROG STRIX 4070 Ti OC | 32GB DDR4 | Corsair iCUE H150i Elite LCD WH | Corsair HX1000i | Corsair 5000D Airflow WH
-
Krystal_s
addikt
most olvasom hogy hamarosan KÖTELEZNEK a frissítésre...
pár napja kipróbáltam a 9-est, de már vissza tettem a 8.5-öt...
Az lenne a kérdésem ,h amikor letörlöm a régit, akkor nálam a Sajátgépben ( win xp ) ott marad a My Sharing Folders, de csak mint egy ikon, nem is lehet megnyitni. Hogyan lehetne ezt végleg törölni ? uninstall-kor miért nem törli rendesen azt is ?
a 9-es a My Documents mappában hozza létre ezt a mappát...Találkozott már vki hasonló hibával ?
KÉPannyira nem lenne gáz a 9-es, de sokkal lassabb és kvára idegesít, ( akárcsak másokat ), a megosztási baromsága...nem tudom miért nem lehet simán ráhúzni a file-okat, képeket, mint korábban. egy file küldésénél még ok h külön a menüből megkeresem- kiválasztom aztán küldök valamit, de amikor több képről van szó...kva kényelmes.
1000szer írták le itt is és számos oldalon h ez milyen zavaró, mégsem csinálják meg...
Mindegy én inkább visszatettem a 8.5-öt amíg lehet... -
B-L-A-C-K
titán
Hali, uj msn-él nem lehet a képet bal oldalról áttenni jobb oldalra?
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Cimborámnál vagyok akinek kötelező jelleggel le kellett töltenie az MSN 2009-et. Letöltötte, bejelentkezett, csakhogy az új msn olyan, mintha nem lenne még felvéve egy partnere sem... Az alap XP-s msn-t elindítva bejelentkezik és látszanaka a partnerek, visszatettem a 8.1-est, azzal nem lép be. Letöltöttem a 8.5-öst, azt meg nem engedi feltelepíteni, valami update baszást hiányol...Kérdéseim:
-Meg oldható-e hogy a partnereket elővarázsoljam a 2009-el?
-Ki lehet-e játszani és lehet-e mégis használni a 8.1-est?
-A 8.5-össel se engedne fel? Mert akkor jó lenne egy link a teljes verzió letöltéséhez, nem csak egy pár megás letöltő programhoz═════════════════════════════════════════
-
plaschil
aktív tag
Hali!
Uninstalláltam az MSN-t, és most fel szeretném tenni az újat, de azt írja hogy már fent van egy még ettől is újabb és nem tudom honnan kellene még törölnöm hogy végre engedje installálni.
Van tippetek?
Creative G500 vezérlő panelt keresek// Hol vagy helyileg? - A kisszobába. // Szilvásbuktát, mert azt szeretem!
-
Kartács
aktív tag
válasz CHIPman #6193 üzenetére
Ha nem vetted még észre akkor kb 1hete fos minden ami MS termék és neten fut.
MSN, Games for Live stb valamit ba**kodnak tuti, de ideje lenne már megcsinálni.i7 13700K | ASUS ROG STRIX 4070 Ti OC | 32GB DDR4 | Corsair iCUE H150i Elite LCD WH | Corsair HX1000i | Corsair 5000D Airflow WH
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
MSN9-ben hol kell beállítani, h ne mentsen a naplózott beszélgetésekbe semmit?
[ Szerkesztve ]
-
Kartács
aktív tag
Most az MSN 9 az ez 14.0.80.89.726?
i7 13700K | ASUS ROG STRIX 4070 Ti OC | 32GB DDR4 | Corsair iCUE H150i Elite LCD WH | Corsair HX1000i | Corsair 5000D Airflow WH
-
localhost
Közösségépítő
válasz Kartács #6194 üzenetére
Hiszen éppen azt csinálják! Korszerűsítenek, biztonsági változtatások... ennek az eredménye, hogy kidobálnak minden olyan régi klienset, ami nem felel meg a biztonsági követelményeknek.
Azaz potenciális veszélyforrás, vírusra ad lehetőséget stb... És ekkor jön a nép, hogy milyen jogon? Hát pontosan az ilyenek érdekében!¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
dannyl
addikt
Az MSN a nevem alatt az ismerőseimnek a következőt írja:
"csatlakozott XY hálózatához"Ezt hogy lehet eltűntetni? tudja valaki? nem találtam sehol megoldást rá...
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest